האם לרב שך היה ישבן?

מה שנמצא בלינק ששלחת

זה הודעה עם לינקים נוספים ובהם הפרוטוקול של ועדת החינוך. שם אומר משה גפני מיהדות התורה את הדברים הבאים: "גם מבחינת שייכות לבית ספר, כאשר הממוצע הוא בסביבות ‎40 בחינוך החרדי הוא ‎74. ביחסי מורים-תלמידים החינוך החרדי הוא ‎1 לעומת ‎24 בממלכתי-דתי ו-‎0.7 בממלכתי. תמיכת מורה: ‎36 בחרדי, ‎13- בממלכתי דתי, ‎0.1- בממלכתי. אווירת משמעת: ‎28 בחרדי, ‎28- בממלכתי-דתי, ‎52- בממלכתי וכן הלאה" האם תוכל להראות מהיכן הוא מצטט נתונים אילו?

Governor

New member
אז מצא היכן זה כתוב

כאן! אם נטען שזה מופיע בדו"ח PISA אז זה חיב להיות כאן, כיוון שאין סקר אחר!

אבל זה לא מופיע במחקר של PISA

או לפחות זה מה שגוברנור אומר. ובינתיים לא הראית לנו שזה מופיע שם. אז מה יהיה? אגב, גם גפני לא אומר שהוא מצטט מהמחקר של פיזה, אלא מ"סקר". וקשה להבין איזה סקר.

Lu Tze

New member
תפסיקו לומר "פיצה" כל הזמן!

זה גורם לי להיות רעב!

בּאהבה

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo145.gifתזלול מישמישים! לא שטויות!

הוא עובד עליך בעיניים... זה רק סיכום ולכן אין שם נתונים בתוך כל מדינה ומדינה... אבל אם זה שקר, למה לא אמרו כלום כל חברי הכנסת החילונים??? ולמה לjerusalem post עיתון חילוני לשקר נגד עצמו ובעד החרדים??? זלול מישמישים!!! לא שטויות וסילופים... לבריאות!!!

בּאהבה

New member
../images/Emo132.gifשטופי המוח אינטרנשיונל®...

הנה... מצאתי לך סיכום של 20,000 עמודים... רק צא מזה!!! משטיפת הספונג'ה שעושים לך... ממש פחד פחדים!!! מי שלא מסכים שחברי כנסת חילונים ועיתון חילוני לא ישקרו בעד החרדים הוא פשוט שטוף מוח ללא תקנה!!! פחד פחדים!!! רק לצעוק ולילל!!! אולי זה יעזור!!! ה' יצילנו!!!

neko

New member
וחוצמזה, בקישור שנתת מוצג סיכום

בעמוד אחד של אסופת מסמכים בני 20,000 עמודים, ככה שאתה שוב או משקר, או לא יודע לקרוא.

בּאהבה

New member
../images/Emo12.gifמה עשו לך?התעללו בך?נתנו לך מכות

בראש??? איך הגעת למצב כזה??? מה שהודתי שזה לא PISA, לא היה הכתבה של jerusalem post וישיבת הכנסת!!! אלא לינק שלישי!!! אחר לחלוטין!!! רחמנא ליצלן! בר מינן! רחם, רחם נא ה' אלוקינו, רחם!!! ובקשר לסיכום שוב אני חושד בפגיעה מוחית!!! הדף עצמו אינו הסיכום!!! אלא רק פרטים על הסיכום!!! תקרא! ה' יצילנו!!! SUMMARY DESCRIPTION Materials bla bla Included are sizable files... אתה יודע מה זה sizable files??? אתרגם לך ג'וני!!! תיקיות גדולות (של נייר)!!!!!!!! הסיכום הוא 20,000 עמוד!!! ודף זה הוא רק פרטים על הסיכום... שיהיה בתיאבון... התנערי מעפר! קומי!!! כי בא אורך!

neko

New member
אני אהיה נחמד, לא אצחק,

ואלחש לך שמשמעות הביטוי "SUMMARY DESCRIPTION" יכול להיות גם "תאור מסוכם", ולא רק "תאור הסיכומים". בהתחשב בכך שה"מסמך" בן ה-20,000 עמודים הוא אסופת התיקים של כל ההתנהלות של ממשלת ארה"ב במשך כמה שנים, זה לא סיכום. אבל חזרה לעניין: היכן בדיוק בפרוטוקול הכנסת מוזכר PISA? (רמז: מקום אחד, ולא בנושא חרדים וחילונים) בקיצור, או שאתה מטעה, או שאתה טועה, או, הכי סביר, שמישהו סתם דחף לך לראש שמדובר במחקר של PISA, שלא עוסקים בחינוך בארץ, אלא במצב החינוך בכל העולם (יש להם דברים יותר טובים לעשות מאשר להתעסק במגמות חינוך דת במדינה קטנה שאפילו אינה חברה בארגון!)

הרב שך קדוש?

חשבתי שאין קדושים ביהדות מלבד ה'. אני אמנם לא חבר בדת היהודית, אך אני מעריך אותה הרבה יותר מאשר את עבודת האלילים שלך ושל דומיך.

למעלה