האם למזדה 3

GUNMAN 07

New member
תכלס הגזמתם עם הציניות

הוא בסה"כ רוצה לשחק NEED FOR SPEED UNDERGROUND

Rיקושט

New member
ידידי, אתה טועה ומטעה!!!

כרגע למאזדה 3 אין Wifi, לפי הבנתי רק מודל 2006 יצא עם מודול Wifi והחדשות הטובות הן שבמודל 2006 הUSB יהיה כבר built in. נ.ב אני לא מצליח למצוא את הדרייבים לניסאן אלמרה שלי, מישהו יכול לעזור?

David Ochayon

New member
אני לא יודע מה איתך אבל במודל 2006

הם כבר הכריזו על תמיכה מובנית ב-GPRS ואפילו ב-UMTS!! תוכל לקיים שיחת ועידה עם המנוע באמצע הנהיגה

Rיקושט

New member
עכשיו אתה סתם נסחף

רפי לין

New member
חיבור מחשב למנוע הרכב

למחשבי הרכב אין חיבור USB אלא תקן חיבור אחר. לצורך כך אתה צריך לרכוש ערכה הכוללת כבל מתאם בין מחשב הרכב לבין מחשב נייד או מחשב כף יד וגם תוכנה הוראת את נתוני מחשב הרכב. נסה לברר פרטים אצל יבואן לציוד כזה 054-7204994 שמו זאב ותגיד לו שאני הפניתיך. בברכה ובהצלחה - רפי לין

RacerX

New member
יש גם תשובות רציניות

אפשר להתחבר עם המחשב הנייד לרכב, וזה גם לא מאוד יקר (זה סתם יקר). זה גם לא כל כך בעיה למצוא את התוכנה והכבל. מה שכן בעייתי בכל העניין זה שאתה יכול בטעות לכבות המגבר בלימה כל פעם שהאיתות הימני פועל... אבל אם מישהו מתעקש להתעסק... אז ebay.com/computer_Other_W0QQcatrefZC12QQfromZR2QQsacategoryZ33598QQsamotorscategorymapZ6028QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ2QQsot target=_blank>חיפוש קצר ב ebay.

gilka

New member
נראה לי

נראה לי שראית הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מדי מהיר ועצבני

Itch

New member
השאלה הגדולה היא למה...

חבר שלי, שמבין דבר אחד או שניים במנועים וברכב שלו בפרט, בחר לתכנת מחדש את הצ'יפ. הוא עבד על זה שלושה חודשים, והוציא מהפיאט קופה שלו עוד כמה עשרות סוסים לא מבוטלים בכלל. עזרו לו כמה אנשים בפורומים בחו"ל, שעושים דברים דומים. ויש אנשים שקונים צ'יפ אחר במקום (שאנשים אחרים תכנתו בעצם). סתם להתחבר למחשב הרכב שלך בשביל הכיף ? ואם תעשה גם משהו בטעות ? אחריות יצרן מוכרת לך ? אם זה סתם מעניין אותך, לך למוסך כשאין לחץ, ותבקש שיתנו לך קצת הסבר וגם יראו לך כמה דברים. לא מובטח שיתייחסו אליך, אבל בהחלט יותר בטוח...

למעלה