האם למזדה 3

ScorpioID

New member
כן... גם FIREWIRE ברדיודיסק

וחיבור סקאזי לקארטר ופלופי בסאן רוף

bubugu

New member
כאילו מה אתם רוצה

למה להיות דפוקים ולענות כמו ילדים קטנים אתם יודעים תענו אתם לא יודעים אל תגיבו בכלל תפסיקו כבר להיות כאלה צינים פה בפורום

ceyal

New member
יש אבל רק 1.1

מה שאומר שכשתחבר את המנוע לקאזה הוא יוריד סרטים נורא לאט. בפוקוס יש כבר USB 2.

ceyal

New member
אתה רציני?

מה הקשר של USB לאוטו? לאן בדיוק תתחבר? לתא הכפפות?

גרמי

New member
תדפדף טיפה אחורה בפורום

מישהו אחר (אתה עם כינוי אחר?) שאל שאלה דומה, ומישהו ענה שם שזה מאחורי הפלאגים במכוניות עם הזרקה (ואני די בטוח שהמזדה 3 היא עם הזרקה.) למה אתה צריך את זה? מצאת דרך שהמנוע ינגן MP3ים?

bubugu

New member
אני בסך הכל

רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי למנוע מה כל כך בשמיים בזה למה אתם עונים כל כך בזלזול אני באמת לא מבין תקטע שלכם כל כך קשה לענות נורמלי וברצינות?

ceyal

New member
מה נעשה שזה מצחיק?

ואם בפורום מתגייסים יבוא מישהו וישאל אם אפשר לחבר דיסק מן למחסנית של הנשק לא יצחקו? ובנוגע לשאלה שלך אין חיבר כזה. יש חיבור מיוחד(סוקט) שעולה ה ר ב ה כסף. והוא לא שווה בלי תוכנה מתאימה שגם היא בתורה מסוכנת ביותר אם אתה לא יודע מה אתה עושה.

bubugu

New member
אוקיי

אתה לא רואה הבדל בין לחבר מחשב למנוע מכונית לבין לחבר דיסקמן למחסנית? חיבור של מחשב למנוע מכונית זה דבר הגיוני שאפשר לעשות וכבר עשו אני באמת לא רואה על מה יש לצחוק פה

ceyal

New member
אבל לא עם USB

אתן לך דוגמא אחרת האם יש למכונת הכביסה שלך USB? הרי יש לה מחשב. יש דברים שמוטב להם לא להיות ניגשים לכל אחד.

bubugu

New member
אבל

מה שאני מנסה להגיד זה שחיבור מחשב למכונית זה לא כזה דבר מטורף בלתי אפשרי ולא נחוץ וחיבור מחשב למכונת כביסה זה כן מפגר!@? ולא התכוונתי דווקא לחיבור USB, התכוונתי לכל דרך אפשרית לחבר מחשב נייד למנוע עם כל סוג של חיבור...

ceyal

New member
אסבר לך שוב

חיבור למחשב קים עוד משנת 1986. אבל הוא לא משהו סטנדרטי - יש צורך בכבל מיוחד שעולה המון.וגם תוכנה. וסוד קטן(ואל תגלה לאף אחד) יש את זה במוסך שלך. ותחשוב פעמיים לפני שאתה עושה דבר כזה כי אולי זה יראה לך כמו להתעסק עם משחק מחשב אבל אחרי זה האוטו לא יניע. לעולם.

Rשף

New member
הכבל אמור להיות סטאנדרטי

יש תקן לכבל, השאלה מה הלאה צריך תוכנה וחשוב יותר להבין מה עושים (ראה התשובה של רפי למטה בשרשור). באמת יש מכונות כביסה עם חיבור למחשב שמאפשר שנוי עתידי של תוכניות.

גרמי

New member
מה רצית לעשות עם המחשב?

נגיד שמצאת איך לחבר את הלאפטופ שלך למנוע. עכשיו מה? מה התכוונת לעשות עם זה? לבדוק את האוטו יודע לשחק סוליטייר?

bubugu

New member
מה אתה חושב?

שאתה מצחיק פה מישהו? אנשים צריכים ללמוד לסתום תפה שלהם פה בפורום ולהפסיק לדבר שטויות ולהתנשאות אתם רק מבריחים אנשים חדשים מהפורום שלך ככה וחבל

למעלה