מישהו אחר (אתה עם כינוי אחר?) שאל שאלה דומה, ומישהו ענה שם שזה מאחורי הפלאגים במכוניות עם הזרקה (ואני די בטוח שהמזדה 3 היא עם הזרקה.) למה אתה צריך את זה? מצאת דרך שהמנוע ינגן MP3ים?
ואם בפורום מתגייסים יבוא מישהו וישאל אם אפשר לחבר דיסק מן למחסנית של הנשק לא יצחקו? ובנוגע לשאלה שלך אין חיבר כזה. יש חיבור מיוחד(סוקט) שעולה ה ר ב ה כסף. והוא לא שווה בלי תוכנה מתאימה שגם היא בתורה מסוכנת ביותר אם אתה לא יודע מה אתה עושה.
אתה לא רואה הבדל בין לחבר מחשב למנוע מכונית לבין לחבר דיסקמן למחסנית? חיבור של מחשב למנוע מכונית זה דבר הגיוני שאפשר לעשות וכבר עשו אני באמת לא רואה על מה יש לצחוק פה
מה שאני מנסה להגיד זה שחיבור מחשב למכונית זה לא כזה דבר מטורף בלתי אפשרי ולא נחוץ וחיבור מחשב למכונת כביסה זה כן מפגר!@? ולא התכוונתי דווקא לחיבור USB, התכוונתי לכל דרך אפשרית לחבר מחשב נייד למנוע עם כל סוג של חיבור...
חיבור למחשב קים עוד משנת 1986. אבל הוא לא משהו סטנדרטי - יש צורך בכבל מיוחד שעולה המון.וגם תוכנה. וסוד קטן(ואל תגלה לאף אחד) יש את זה במוסך שלך. ותחשוב פעמיים לפני שאתה עושה דבר כזה כי אולי זה יראה לך כמו להתעסק עם משחק מחשב אבל אחרי זה האוטו לא יניע. לעולם.
יש תקן לכבל, השאלה מה הלאה צריך תוכנה וחשוב יותר להבין מה עושים (ראה התשובה של רפי למטה בשרשור). באמת יש מכונות כביסה עם חיבור למחשב שמאפשר שנוי עתידי של תוכניות.