בוא נסדר את הדברים
קודם כל אני לא עושה האנשה
פרה זו תודעה לכל דבר, רק בצימצום שונה מתודעות אחרות (אני, אתה, האנושות כולה)

כרגע התודעה הזו בצימצום שבא בסימליות פיזית שלה אנחנו קוראים פרה
יש תודעה כמעט כמוני (לא מודעות תודעה)
אני תודעה שבא בצימצום פיזי של אדם, אבל כולנו תודעות אין סופיות, אין לנו באמת מוגבלות לגוף הפיזי, אנחנו תמיד היינו ותמיד נחזור להיות תודעות פשוטות

עכשיו נעבור ליהדות
התודעה שלה אנחנו נקרא נשמה מעכשיו נמצאת לפני או אחרי גילגול נשמה
ועל פי עבודתה בעולם (שאנחנו תופסים כפיזי) נקבע גורלה לגילגול הבא
סתם דוגמא
בנאדם אנוכי שכל החיים שלו רק לקח ולקח מאחרים , בגילגול הבא שלו יהיה כלב (שצועק הב הב, קרי הבא לי הבא לי תביא תביא), כי זה הזימזום/התדר/וויבריישן שהוא יצר מהתודעה שלו בעולם הפיזי
או למשל בנאדם חזיר חסר ערכים ושפל יתגלגל לחזיר
או בנאדם שהיה לו מלא ולעולם לא חלק עם רעהו, יהיה פרה, שכל תא בגוף שלה (של הפרה) משמש את הבריות
אתה יורד לסוף דעתי...?

מפה גם הנשמה יכולה לבקש לרדת לכפר על חטאה בגילגול של פרה (במידה וזה תואם את התדר שהוא יצר, או לחילופין את העברות שהוא עבר)

לכן גם הוא אמר לה "לכי כי לכך נוצרת"
זו אמת לאמיתה, רק שאין בה את מידת הרחמים, אז במקום שהוא יבוא בגילגול שיראה לו טוב את מידת הרחמים, נפדו ממנו בחייו
כי גם אם הפרה נוצרה לזה, וגם אם היא הסכימה, עדין היא דופקת על שערי רחמים, ועדין אתה צריך לרחם על אחיך/תודעה כמוך/נשמה כמותך, ואף לבקש עליו רחמים
גם אם הוא כלוא במצב שלו וגם אם הוא אשם בזה

כשתבין שאין באמת פרה ואין טוב ורע, ויש רק תודעות חוקים וחוקיות, ויש רק מקדם או מועיל
אז מועיל לתודעה הזו לשרת ולשמש ולהתחבר ולהזדכות ע"י נשמות/תודעות כגון בני אדם
שיכולים לעשות טוב ולהשפיע טוב בעולם
בעוד התודעה של הפרה כלואה בחוסר תכלית כמעט גמור
ואתה בא ונותן לאנרגיה הזו תכלית, כל שכן מברך עליה לכבוד הקדוש ברוך הוא, שזיכה אותך להיות אדם ולא האין סום אפשרויות האחרות במימד הפיזי לו אנחנו קוראים עולם