האם לחטט לבן/ת זוג ...

יפה, אז אתה לא צריך לחטט בסוף

והכל כמובן בזכותי

הבשר הטעים והצלוי היטב שאני אוכל מאפשר לי להיכנס לפורומים ולפתור בעיות, להאיר הארות ופניני-חוכמה, ולמנוע סבל עתידי, לחזק קשרים ולהפוך אותם לאמיתיים ושלווים יותר

אני באמת אוהב את עצמי

ולפרה יש אפשרות או לתרום לזה לקרות

או למות פרה
&nbsp
מה לדעתך היא תבחר אילו יכולת לתקשר איתה נשמה לנשמה,נפש לנפש,תודעה לתודעה?
&nbsp
&nbsp

לדעתי האישית בלבד

זו שגיאה אפילו לחשוב על זה
תודעה של פרה זה דבר כל כך נמוך, ברגע שאתה עושה לה האנשה כזאת, אתה מוריד מהערך של עצמך

זה ממש מה שהטבעונים עושים
אם תשמע למשל את ד"ר יובל הררי או גארי יורובסקי
מבלי לשים לב בכלל, הם מייחסים לבעלי חיים תכונות שלא יעלה על הדעת שיש להן

כל הבחירה הזאת כביכול של הפרה, על פי היהדות, זה בחירה שאתה עושה בשבילה, לא יעזור כלום, אי אפשר לברוח מהאמת הזאת גם אם זה עושה לך נעים

זה פה פרדוקס לא פשוט בשביל היהדות להתמודד איתו
מצד אחד הם מצדיקים את אכילת הבשר באמצעות זה שהם עושים "טובה" לפרה. אבל מצד שני לפרה אין ולא יכול להיות שמץ של מושג שעושים לה את הטובה הזאת. כי ברגע שאתה מניח את זה שיכול להיות לה, אתה כבר לא יכול לאכול אותה יותר בלי להיות מניאק אמיתי
כי זה סימן שהיא ברמה גבוהה

יש איזה סיפור על רבי יהודה הנשיא נראה לי(אם אני לא טועה, ויש סיכוי לא קטן שאני טועה וזה רב גדול אחר)
שהוא היה בבית מטבחיים ועגל אחד ברח מהשוחט והתחבא מאחוריו כי הוא קיווה שרבי יהודה יציל אותו ויגן עליו מהשוחט
והוא שלח ממנו את העגל אל השוחט ואמר : "לך! כי לכך נוצרת"
ועל פי המדרש מסופר שהוא נענש על זה בסוף ימיו במוות כואב כלשהו(אני לא זוכר בדיוק מה)
אז מכאן אפשר ללמוד שהיהדות כן מכירה בכך שאסור היה לגעת לרעה בבעל חיים אם היתה לו תודעה גבוהה
אותו עגל היה כנראה בעל תודעה יוצאת דופן(אולי כמו האתון של בלעם או משהו) ולכן ראה את הנולד והיה צריך לזכות בגורל אחר

בוא נסדר את הדברים

קודם כל אני לא עושה האנשה
פרה זו תודעה לכל דבר, רק בצימצום שונה מתודעות אחרות (אני, אתה, האנושות כולה)
&nbsp
כרגע התודעה הזו בצימצום שבא בסימליות פיזית שלה אנחנו קוראים פרה
יש תודעה כמעט כמוני (לא מודעות תודעה)
אני תודעה שבא בצימצום פיזי של אדם, אבל כולנו תודעות אין סופיות, אין לנו באמת מוגבלות לגוף הפיזי, אנחנו תמיד היינו ותמיד נחזור להיות תודעות פשוטות
&nbsp
עכשיו נעבור ליהדות
התודעה שלה אנחנו נקרא נשמה מעכשיו נמצאת לפני או אחרי גילגול נשמה
ועל פי עבודתה בעולם (שאנחנו תופסים כפיזי) נקבע גורלה לגילגול הבא
סתם דוגמא
בנאדם אנוכי שכל החיים שלו רק לקח ולקח מאחרים , בגילגול הבא שלו יהיה כלב (שצועק הב הב, קרי הבא לי הבא לי תביא תביא), כי זה הזימזום/התדר/וויבריישן שהוא יצר מהתודעה שלו בעולם הפיזי
או למשל בנאדם חזיר חסר ערכים ושפל יתגלגל לחזיר
או בנאדם שהיה לו מלא ולעולם לא חלק עם רעהו, יהיה פרה, שכל תא בגוף שלה (של הפרה) משמש את הבריות
אתה יורד לסוף דעתי...?
&nbsp
מפה גם הנשמה יכולה לבקש לרדת לכפר על חטאה בגילגול של פרה (במידה וזה תואם את התדר שהוא יצר, או לחילופין את העברות שהוא עבר)
&nbsp
לכן גם הוא אמר לה "לכי כי לכך נוצרת"
זו אמת לאמיתה, רק שאין בה את מידת הרחמים, אז במקום שהוא יבוא בגילגול שיראה לו טוב את מידת הרחמים, נפדו ממנו בחייו
כי גם אם הפרה נוצרה לזה, וגם אם היא הסכימה, עדין היא דופקת על שערי רחמים, ועדין אתה צריך לרחם על אחיך/תודעה כמוך/נשמה כמותך, ואף לבקש עליו רחמים
גם אם הוא כלוא במצב שלו וגם אם הוא אשם בזה
&nbsp
כשתבין שאין באמת פרה ואין טוב ורע, ויש רק תודעות חוקים וחוקיות, ויש רק מקדם או מועיל
אז מועיל לתודעה הזו לשרת ולשמש ולהתחבר ולהזדכות ע"י נשמות/תודעות כגון בני אדם
שיכולים לעשות טוב ולהשפיע טוב בעולם
בעוד התודעה של הפרה כלואה בחוסר תכלית כמעט גמור
ואתה בא ונותן לאנרגיה הזו תכלית, כל שכן מברך עליה לכבוד הקדוש ברוך הוא, שזיכה אותך להיות אדם ולא האין סום אפשרויות האחרות במימד הפיזי לו אנחנו קוראים עולם
&nbsp
&nbsp

נשמע מאוד מעורפל ותלוש

ואני מטיל ספק גדול אם זה מעוגן איפשהו במסורת היהודית
גלגול נשמות?? ממתי היהדות מתעסקת בזה?
ומה זה העניין עם הכלב ("הב הב")?
זה מאמנון יצחק?
(שמעת על זה שבאנגלית כלב עושה באוו וואו - bow wow?
)

תגיד לי בבקשה ממי אתה שואב את האמונות שלך?
עד היום, מי בעצם השפיע עליך ולימד אותך?

דבר אחד עוררת בי למחשבה, שצריך כן לבדוק שוב את המדרש הזה ולראות מה הוא אומר. כי נראה לי שאני כפיתי עליו את התובנות שלי. (eisegesis, כמדומני)

רכשתי המון המון מידע...

בנושאים האלו של מי אנחנו ומה אנחנו מה זה המסע הזה וכו וכו וכו'
&nbsp
רוב השאיבה שלי בנושאים אלו היתה ממקורות זרים באינטרנט (יוטיוב בררובם)
אבל גם מהיהדות, שבסוף היתה הבחירת דרך ועמוד הטווח שלי
אבל זה לא התחיל משם
&nbsp
רוב מה שאני אומר לך כבר מבוסס בקרב התודעות המפותחות בעולם
זה לא חידוש
החידוש היחיד הוא שיש פה זה מי שיהגה את העולם גם ככה, ולא רק בדרך המקובלת (להסתיר את הסוד והחוכמה מפשוטי העם)

puma141

New member
סוק.....אתה כ"כ מושפע

שזה מפחיד.
יש אנשים שהם חולים-נקודה. אין מה לעשות לגביהם.......
הם יוכלו לעזור לעצמם, רק מתי שהם יבחרו, אם בכלל.
אבל החולשה שלך מסוכנת. סתם שתדע כפרה.........

שאלה...

אתה מסוגל להבין כמה מפגר שכלית זה נשמע, מה שכתבת?

אתה ממש מנהל את החיים שלך לפי אידאלים שנלקחו מקומדיה רומנטית הליוודית
אם גבר נשוי 10 שנים עם ילדים, ופתאום אשתו משום מקום מחליטה שהיא מתאהבת עם פרפרים בבטן עם איזה ילד בן 20, אז זהו? הוא ה-soulmate שלה?

איתו היא צריכה להיות? זהו? בעלה זה כלום? הילדים? חיים שלמים של יותר מ-10 שנים? הכל שקר? היא פשוט עשתה טעות, נגררה איתה 10 שנים, והופ, הגיע לו ה-soulmate והכל עננים ורודים עכשיו?

אני במקומך עכשיו הייתי מה זה נבוך
אין מצב שאתה מצליח להשתחל לך עם כבוד עצמי מתוך "הגיגים" כאלה
הדרך היחידה שלך זה להגיד "שמעו, כולם, וואלה יצאתי טמבל, לא יודע מה עבר לי בראש"

ommerl

New member
אין לי מה להיות נבוך. ערכים מנחים את החיים שלי ולא פחד מכאב.

ערכים??
מה שלמדת מהקומדיות של הוליווד?

אז אין שום צורך לפחד על הכאב של הילדים ושל הבעל בנישואין האלה?
כאב של משפחה שלמה?
ערך ההתאהבות וה-soulmates עולה בחשיבותו על כל סבל ועל כל ערך אחר של שלמות התא המשפחתי, ועל כל המשמעות של בניית קשר עמוק של נישואין במשך 10 שנים?

לא, אין לך מה להיות נבוך...

דווקא הוא נשמע מאוד משכיל בעיניין

נכון שגם אני לא מסכים איתו ברעיון שאם היא התאהבה בו אז איתו היא צריכה להיות
אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מחובר לנושא
זה דווקא די ראלי להגיד שאם אנחנו מחטטים לבת זוג שלנו בדברים, אז זה מעיד על חוסר אמון מסויים

אנחנו עזבנו מזמן את נושא החיטוט

חיטוט זה קשקוש חסר משמעות לעומת הרס של משפחה עם ילדים בגלל בגידה

וכשמישהו אומר לי שהוא מצדיק בגידה חסרת-בושה של אישה אחרי 10 שנות נישואין ועם ילדים, סתם בשביל לממש את ההתאהבות שלה - צחוק רועם זאת התגובה הכי מנומסת שאני יכול להעניק

אגב, הוא בטח פמיניסט ומן הסתם אם היה שומע על גבר שהיה מפרק משפחה באיזה התקף של משבר גיל 40 ומשאיר את אשתו ממררת בבכי, הוא היה מגנה אותו בכל פה
כי זה מה שהוליווד לימדה אותו
והוליווד תמיד צודקת, גם כשהיא סותרת את עצמה
ולא צריך דיונים בשביל ללבן כלום

ommerl

New member
טוב אני יוצא מהדיון איתך

אני לא יודע למה הדיון הזה הוא עליי באופן אישי ולמה אתה משער עליי השערות. אני לא נשאר בדיון מהסוג הזה.
&nbsp
ביי.

עליך באופן אישי?

כתבתי משהו שקשור בחיים שלך?

ההתמקדות שלי היתה אך ורק בדעות שלך, גם אם ניחשתי אותן(ובמקרה כזה אתה יכול פשוט לתקן במקום להיעלב)

לכולם בפורומים יש עור כזה עדין ורגיש, וכזה אגו שברירי
איך אתם סובלים את עצמכם?
אז מה אם מנצחים אתכם בדיון? סוף העולם? תלמדו ותמשיכו הלאה
מה המטרה שלכם בזה שאתם פה בכלל? להעביר את הזמן?
אתם באים רק לשמוע את עצמכם?

למעלה