האם להביא עוד ילד ??????

smagi

New member
גם על השני שמעתי "גדל לבד" ../images/Emo3.gif

אצלי 2 הבנות היו בכייניות בטירוף - השנייה הרבה יותר מהראשונה. שיחתמו לי על זה שהשלישי יהיה רגוע ואני מביאה עוד אחד היום!

dafgol

New member
עוד היום ? ../images/Emo6.gif

יש לך פטנט שלא שמענו עליו ?
גם אני שמעתי שהשני גדל לבד....השני שלי כנראה לא שמע על זה מסתבר...לא היה כתוב לו בהוראות הפעלה לשימוש עצמי

תאירעות

New member
גם על הרביעית אמרו לי את זה

ומשום מה היא לא הסכימה להכין לעצמה אוכל ולהתקלח לבד ועוד החצופה הזאת הקימה אותי בלילה. זה לבד זה?? ממש רימו אותי!!

מירי,

New member
עבדו עלי ולא נתנו פתק החזרה ../images/Emo122.gif

כל הזמן סיפרו לי על הילד השלי- אני משוגעת על הקטנה שלי.... אבל היא עושה לי בלאגנים כמו שני האחים שלה.

יומטוב5

New member
לא אמרתי שהוא גדל בעצמו

אבל הוא היה מדהים והרביעי בכיין בתמורה לרוגע של השלישי וגם השישי לא גדל לבד אבל למרות הקשיים הגידול היה אחר אולי אני כבר היתי מספיק בתוכה בעצמי ופחות לחוצה לכן פחות התרגשתי והיה לי קל יותר ונחמד יותר בקיצור היה שווה

מירי,

New member
גמני לא אמרתי ../images/Emo122.gif

אבל אחרי 2 שממש פרחו מעצמם, כמה אנרגיה 'זאתי' שואבת

אצלי השלישי הוא הנאה צרופה

עם כל אחד היה ועדיין יש את ההנאות והכיף הייחודי לו, אך עם קטנצ'יק הכל זרם בקלות רבה יותר, מרגישה שעמו יש לי הרבה יותר סבלנות, הרבה יותר חוכמה שבנסיון, הרבה יותר שלווה. אושר

בנות כמה הבנות?

אנחנו משפחה גדולה (4 ילדים) , אבל לדעתי זה אינדיוידואלי, יש לי חברה עם שתי בנות בדיוק כמוך , הן כבר בנות 7 ו-5 והיא ממש לא רואה את עצמה עכשיו עם עוד אחד/אחת. מצד שני אחרי התאומים אמרתי לעצמי שאין מצב שאני נשארת רק עם שניים.

smagi

New member
הגדולה שלי 7 והשניה 4

וגם הן לא ממש רוצות עוד אח/ות. אוף חבל שלא עשיתי את זה לפני כמה שנים, עכשיו נראה לי שאני כבר זקנה מדי

בת כמה את? (אם מותר לשאול) ../images/Emo13.gif

הילדות שלך עוד קטנות, ומוזר שהן לא רוצות עוד אח/ות ובכל מקרה לדעתי בכלל לא צריך לשאול אותן. זו צריכה להיות החלטה שלך ושל בעלך.

אנאהיא

New member
לדעתי, זה אינדיבידואלי

מה שמתאים למשפחה אחת לא מתאים לשניה. יש משפחות בעלות 2 ילדים והם מספקים אותן בהחלט. ויש משפחות שחפצות בילדים רבים. כל זוג צריך להחליט מה מתאים לו, הן מבחינת המוכנות להענקה, רגשית ופיזית, והן מבחינת הנתינה החומרית, שהרי כולם רוצים שילדיהם לא יסבלו ממחסורם של אלה. בכל מקרה, כדאי שבני הזוג ישקלו יחדיו את הרצון בהבאת ילד נוסף לעולם, ויגיעו להחלטה שיהיו שלמים עימה. בסה"כ, 3 ילדים זה לא גדוד. ואם תשאלו אותי, אני הייתי ממליצה. "ילדים זה שמחה/ילדים זה ברכה..."

pf26

New member
יש לי ארבעה, אבל זה מאד אישי

הרי בסופו של דבר זו החלטה זוגית-אישית. אחרי ילד מס' 3 החלטנו שדי. 3 זה מספר יפה וכדאי לעצור בו. ואז, כשהקטנה היתה בת 8 הרגשתי שאני ממש חייבת עוד אחד. היתה התלבטות גדולה כשבסופו של דבר החלטנו על ילד נוסף. כבר לא הייתי צעירונת, הפחדים היו גדולים, עברתי בדיקות שלא עברתי עם אף אחד משלושת הגדולים ונולד אפרוח מהמם. זה לא פשוט לחזור להשכמה בלילה, למחלות ילדים, אבל גם לא פשוט לגדל מתבגרים (והם ההוכחה ש"ילדים קטנים-צרות קטנות" וגו'). לא מתחרטת לשניה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ילדים זה ברכה .............

ההתלבטות שלי ב-ד-י-ו-ק

אצלנו הילדים בני 7 ו- 4 בת ובן. אני בת יחידה, לבעלי 2 אחיות ולכולנו בסה"כ 9 ילדים והקשרים מעולים ותמיד בחגים חוגגים ביחד. בעיקרון לא בא לנו עוד ילד. אנחנו אגואיסטים ואוהבים את השינה שלנו בלילה ואת העצמאות כי הילדים כבר יחסית לא קטנים. שנינו עובדים המון שעות ואני לא אוכל להעניק לילד השלישי כמו שהענקתי לשניים שיש כי עבדתי בשעות יותר נוחות וגם נשארתי קצת בבית. מצד שני אני מפחדת שיום אחד זה לא יהיה מספיק ואני אצטער. אז אני עדיין בהתלבטות. בנתיים כל פעם שמדגדג לי אני יוצאת למסעדה עם זוג חברים שהילד שלהם קטן מגיל שנתיים וישר החשק עובר לי.

למעלה