האם להביא עוד ילד ??????

smagi

New member
האם להביא עוד ילד ??????

אתמול פתאם זה חלחל לתוכי.... 2 בנות, זו משפחה קטנה מדי! מצד אחד אני רוצה עוד ילד/ה, אבל מצד שני כל כך טוב לנו עכשיו עם הביחד כשהן כבר עצמאיות. מה לעשות?????? האם גם לכן יש התלבטויות דומות ????

את כתבת ממש בשמי

נמצאת בדיוק במצב הזה. הנשמות סביבי טוענים שאחר כך אני אצטער. האמת אני לא חושבת שזו סיבה טובה להביא ילד נוסף...

smagi

New member
אז זהו שאני בטוחה שאצטער

עוד כמה שנים, אבל ממש לא בא לי בכי של תינוק ולקום בלילה ברררררררררר.... אפשר להזמין אותם בני שנה +

אז אולי בכל זאת ילד נוסף?

עם כך אולי באמת תשקלי להביא תינוקי מתוקי נוסף? נשמע שממש מתחשק לך. באמת חבל להצטער אחר כך אני ממש לא בכיוון בכלל...

smagi

New member
לא ממש לא בא לי ! אבל בא

לי משפחה גדולה יותר. והפחד הזה שאולי אח"כ אני ארגיש פספוס.

כאמא לארבעה ילדים אני חייבת לומר לכן

שאני מאושרת כל יום מחדש על ההחלטה להביא לעולם ארבעה ילדים. ההחלטה החכמה ביותר והטובה ביותר שקיבלתי בחיי היא הבאת ילדי לעולם. והיום כשהם בוגרים וגדולים אני מצטערת שאין לי ילד חמישי... לא סתם נאמר בשיר "ילדים זה שמחה"

דיתIש

New member
סליחה שאני נדחפת

אני עכשיו אמנם רק בהריון ראשון אבל אני רוצה ילדים כמה שיהיה לי כח נפשי ופיזי להביא. אני רואה את סבא שלי שיש לו רק 3 ילדים והיום הוא מצטער שלא הביא עוד כמה. לא חבל? יש דברים שאחכ אי אפשר לתקן. לחמותי יש 12 ילדים, מתוכם כבר 7 נשואים (והרבה נכדים .. )ולא נראה לי שהיא מתחרטת אפילו רגע אחד על זה. משפחה זה אושר וכייף. נכון, זה לא קל (יש לי אחים קטנים ואני יודעת בדיוק איך זה, אנחנו רק 7 ילדים) אבל זו תקופה זמנית ששוה את זה. חברה מאד טובה שלי הם 14 ילדים במשפחה, וזה ממש כייף!! יש אחיות- חברות בערך באותו גיל, ואף פעם לא משעמם שם.. אני יודעת שאתן לא מתכוונות לכזה סדר גודל של משפחות.. אבל בכוונה הבאתי את זה כדי להבהיר את עצמי. זו דעתי בכל אופן. וכל אחת תעשה מה שהיא חשבת שהכי בריא וטוב לה.

הילהל

New member
זה בערך הכי אישי בעולם

כל משפחה ומה שמתאים לה אני באה ממשפחה קטנה - לאבי אחות, לאמי אח, לי אח. בעלי מגיע ממשפחה של ילדים יחידים. נורא קשה לי האין משפחה ה זה. הדוד שלי נפטר בשבוע שעבר ואמא שלי אמרה לי "נורא להישאר בת יחידה" בלוויה הסתכלתי סביבי - לאמי 7 בני דודים, לי יש כבר רק 3, ולילדי אין ואני לא בטוחה שיהיו (אחי לא בדיוק הטיפוס המתמסד). לי אישית זה לוחץ ל כפתור וגורם לי מאוד לרצות לעשות לעצמי את המשפחה שחסרה לי. ברור לי לגמרי שיהיה לי ילד שלישי, ואני לא בטוחה לגבי הרביעי אבל זו אופציה שאני לא סוגרת לחלוטין.

litzuf

New member
אני יש לי שני ילדים...

והבת שלי באה השבוע,ביציאה כזאת.... "אוף אמא איך שאני רוצה אח קטן,....

happy00

New member
והבן הגדול שלי מבקש כבר עוד אחות

ורק ילדתי לפני שלושה חודשים

יש לי 2 וזה מספיק לי

תמיד רציתי 2, וגם אלה שיש לי לא באו בקלות (אחד מאומץ והשנייה אחרי כמעט 5 שנים של טיפולים). ממש לא בא לי על עוד ילד, גם ככה קשה לי לפעמים מנטלית. אני בנויה ל2 ילדים, תמיד היה לי ברור שככה אהיה.

אצלי אחרי הבנות באו הבנים

ילדים זו שמחה וכמה שיותר יותר טוב .אני ילדתי 4 ילדים בהפרשים גדולים . בין הבנות כמעט 5 שנים .בין הבנות לבנים הפרש של 8 שנים הבנות הזמינו "אח קטן"נדנדו .אמרנו להן שקודם נסע לטייל לארה"ב כי אף פעם לא טיילנו לחו"ל וככששבנו הבנות שאלו איפוה האח . בין הבנים שוב הפרש של כמעט 5 שנים . הילדים ביחסים מצוינים משחר ינקותם . בראיה רסטרוקטיבית מרווחי הגילאים היה מעשה נבון גם מבחינה י כלכלית וילדים כפי שאתן יודעות הוצאה לא קטנה היותי אמא לילדים ואשה עובדת לא מנע ממני ללמוד הוראה בגיל מבוגר ( 30) ולסיים תוא ר שני בגיל 50 . הכל בזכות ה"חזק"שלי. כל אחת עם ה"חזק"שלה .

מירי,

New member
2 ילדים זה משפחה קטנה?

ממש לא! השלישית היגיעה אחרי שממש כאבה לי הבטן מרוב שרציתי עוד ילד... בדיוק בשלב הזה שהצעיר (כמו הקטנה שלך היום) כבר לא היה תינוק.... משפחה גדולה זו לא הבטחה לכלום- לאיש יש עוד 3 אחים, לאמא שלו 8 אחים ולאבא שלו 4 אחים הרבה בני דודים וכו... ועדיין הקשר הוא יותר עם המשפחה שלי - אח אחד ואחיין אחד. (גם כי כולנו גרים ממש כאן).

dafgol

New member
אווצ'י נושא כואב.

שבוע שעבר בר שאל אותי מתי תהיה להם אחות חדשה....< אמא של החבר הכי טוב שלו צריכה ללדת כל יום כבר את הבת השלישית שלה אחרי הבן >. הסברתי לו שלא תהיה להם אחות קטנה וחדשה, כששאל למה, פתאום נתקעתי...אני לא יכולה להסביר לו באמת למה....( סיבות רפואיות אחרי הריון קשה ולידה מסובכת שאחריה כמעט עשיתי קלירנס מהעולם בדרכי לעולם הבא ). איכשהו הסברתי לו שאני שמחה ומאושרת שיש לי שני בנים נפלאים ושאני רוצה להעניק להם את כל האהבה שיש בתוכי, בלי לחלק למישהי\הו נוספים. זה בא בזמן רגיש, מאוד קשה לי שלא אוכל להרות וללדת שוב (טכנית יכולה...מעשית לא כדאי עפ"י הוראות הרופאים), עכשיו זה בדיוק הזמן שתכננתי להיות שוב בהריון...תכננתי 3 שנים הבדל +- בין אחד לשני. זה נושא שמציק וכואב לי..... אנחנו משפחה של אבאמא 2 בנים , לא מרגישה שאנחנו משפחה קטנה....בתכנון כאמור היינו אמורים להיות חמישה....תכנונים ורצונות לחוד, עובדות החיים והמציאות לחוד. אני מאוד מרוצה ומאושרת עם הסדר העולמי שלנו

יומטוב5

New member
לכל המתלבטות על ילד נוסף

אם זה אפשרי בראותית מומלץ ילד שלישי זה כייף הם בדרך כלל נחשבים רגועים יותר זה מה שאמרה לי אחות טיפת חלב כאשר הגעתי איתו בפעם הראשונה ובאמת הוא ילד מדהים ובכללאני בעד הרבה ילדים אני המשכתי ללדת גם כאשר הרופאים לא בדיוק המליצו אבל אני קצת משוגעת אבל באמת אם כל הקשים בגדול ילדים זה שמחה ואם זה היה תלוי רק בי היו לי עוד ילדים יום טוב לכולכם

למעלה