האם לדעתכם 1100 ש"ח על TUNGSTEN T

2cookie

New member
הוא חלש מדי לדעתי למולטימדיה

אבל ביחס ל-E הוא דווקא חזק. לפעולות רגילות או למשחקים הוא בסדר גמור.

rnissenbaum

New member
האמת שאני לא ממש מבין בפוקטים, אולי

תוכל להמליץ על מכשיר העומד בסטנדרט של ה T ומכשיר העומד בסטנדרט של ה T3 ? (פשוט הארת את עיניי לכיוון שמראש לא שקלתי) תודה מראש

maxkohl

New member
כל מכשיר פוקט ברזולוציה של VGA

הוא "עומד בסטנדרט של ה-T" (וגם T3...), גם כן סטנדרט - כל פוקט פיסי ממוצע כבר עבר את ה"סטנדרט" של הפאלמים מזמן, ועכשיו פשוט גם במסכים המדהימים שיש לבייבים החדשים האלו כמו הDELL X50 אין מה להשוות. הבעייה בדיוק עם הפוקטים שהם כל כך משוכללים ואז במקום להחזיק יומן גאוני ונוח להפעלה (פאלם) אתה מחזיק מכונה בידורית ניידת שעובדת בדיוק כמו הקופסה הגדולה והמגעילה שיש לך במשרד. לא, למי ששואל, עדיין לא החלטתי אם אני נשאר עם הפאלם שלי או עובר לפוקטים, אני פוחד מהזמן שאצטרך להשקיע במעבר כזה... הפשטות של הפאלמים היא החסרון והיתרון שלהם באחת

AYELET1

New member
"מכונה בידוית" יש לך גם בפאלם

ברזולוציה הרבה יותר טובה מאשר לרוב מכשירי הפוקט מכשירי ה-VGA יקרים מאד יחסית לפאלם איזה פאלם יש לך אם יורשה לי לשאול? כי מכשירי הפאלם כבר מזמן אינם "יומן" בלבד...

william

New member
רק פרט קטן של חיי סוללה וניצול

זיכרון ירוד, יחסית לפאלם. סינכרונים שלא תמיד עובדים, שחזורים שלא תמיד מתפקדים במקרה של אסון, ועוד כאלה ....

shed

New member
---->

ועדיין מכשיר פאלם בן שנתיים פותח קבצי PDF, word ו-xls יותר מהר מכל 4700, x50, x30 שראיתי (שלא לדבר על מכשירים עם מעבדים זהים ל-T3/TC כמו ה-4150 וה-4350 שנראים כמו עגלה בלי סוסים לידו).

rnissenbaum

New member
איך המולטיטאסקינג ב DELL X50 לעומת

הT3 ? האם בכלל ה DELL עדיף על ה T3 ? מהנתונים ניראה שכן,אשמח אם תתקנו אותי בעיניין..

למעלה