ה-TE מרגיש זול, איטי יותר והכי חשוב- חסר שן כחולה. ל-TT יש גם פורט אוניברסלי... לסיכום, לדעתי ה-TT עדיף. (ואפשר להוסיף לו גרפיטי עברי טוב בלי להתעסק עם TEAL SCRIPT)
מה אתה רוצה לעשות איתו? האם BLUETOOTH חשוב? למה אתה מעדיף אותו על ZAIRE71 שמוצע גם בלוחות ב 300 ש"ח פחות, אבל בא עם מצלמה? מי הפליל את רוג'ר ראביט? חסר מידע.
אפליקציות שונות שיעבדו "חלק",למשל תוכנת מפות(ובעתיד עבודה עם GPS ),אפשרות עבודה עם WI-FI,מעבר מהיר בין מסמכים: PDF ו WORD , אפשרות של הצגת סרטים,מוסיקה..
של ארץ נהדרת בהרבה הזדמנויות, ושומע MP3 כל יום. אני לא צופה בוידאו על הפאלם בגלל שהוא מראה בערך 2 פריימים לשניה, וגם בגלל שההמרה ל-DIVX מתישה. ל-MP3 הוא בכלל נוראי, לא רק שאף אחת מהתוכנות שניסיתי לא מציגה שמות בעברית- הן פשוט לא מזהות את הקבצים. התוכנות עצמן כבדות ותופסות המון זיכרון הרצה (שוב, עם MMP ברקע ביג'ולד 2 מסרב להיפתח) ו-4 לחיצות כדי להיכנס לתוכנה, להעביר שיר ולחזור לקודמת לא באים בחשבון מבחינתי בזמן עבודה שוטפת עם המכשיר.
אפילו עם הREALONE המובנה, אני רואה שירים בעיברית !!!! כל השירים (כ40 במספר) שהכנסתי לפאלם עובדים מצויין (גם בסוני SJ33 שהיה לי, וגם בTT3 החדש שיש לי היום)