האם לדעתכם ניתן ללמוד

מתקמבקת

New member
האם לדעתכם ניתן ללמוד

ביומיים חומר של קורס שלם שלא נכחתם בו? מדובר במבחן שהוא בעיקר ללמוד בעל פה מלא מצגות משעממות וחומר תיאורטי.. 12 הרצאות..

deathcaster

New member
תשובה

השכל הישר שלי אומר לך שלא... כי ככה לא לומדים אבל הלב שלי אומר לי לכתוב לך את האמת והמציאות, ובכן מעשה שהיה כך היה: בתואר הראשון שלי היה לנו קורס אנטומיה (לא באונ' חיפה.... קצת יותר קשה מהאונ'), מסות אדירות של חומר ללמוד (המרצה היה רופא... אפשר לצפות אחרת ?), הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה במבחן סוף סמסטר, 3 ימים לפני המבחן למדנו אני ועוד 2 חבר'ה שגם לא ראו אותו קודם לכן, קיבלתי 88, אמרתי תודה (וזה עוד היה קורס חובה). אגב: זה היה הציון הכי מהיר שקיבלתי, איך שנגמר המבחן (שהחל ב-5 בערב כי הרופא היה עסוק) עפתי הביתה, מסתבר שנשארו נודניקים ששכנעו את המרצה לפתור איתם את המבחן... הוא הסכים ושלף מבחן אחד לדוגמא... את שלי.... חבר שלי היה בין אותם נודניקים, הוא גר במעונות אז לא היה לא אכפת להישאר, הוא זיהה את מס' תעודת הזהות שלי. עוד לא הספקתי להגיע הביתה (כ-40 דקות מסיום המבחן) וקיבלתי ציון.

berta84

New member
תגידי מאיזה חוג את?

כי זכור לי משום מה שאמרת פעם כלכלה מדובר בקורס בכלכלה? אם כן איזה קורס אם מותר לשאול

מתקמבקת

New member
אכן כלכלה

מעדיפה שלא לחשוף
בסופו של דבר לא ניגשתי למבחן, חורשת עכשיו חזק למועדי ב' (ארבעה סה"כ..) עוד שלושה שבועות יהיה לי אויר ואוכל לנשום קצת (ולחזור לסמסטר ב' כמובן..)

מתקמבקת

New member
שאלתי ובכל זאת אני אחלוק עלייך

כבר הוכחתי לעצמי בעבר שעם יומיים בקושי ללמידה, לילה לבן וטונות של קפה אפשר לדחוס למוח כמויות לא אנושיות של מידע. לא שזה מומלץ.. אולי שאלתי סתם.. הייתי צריכה לשמוע מעוד אנשים שזה אפשרי.

למעלה