יש כמובן מסעדות כשרות טובות ואפילו טובות יותר מכמה מסעדות לא כשרות
ויש כמובן אוכל מסורתי שמטבע הדברים מתמחים בו דווקא במקומות הכשרים ( כמו למשל: צ'ולנט, גפילטע פיש, חריימה ועוד)
אגב, אצל המזרחיים ישנו טרנד של כשר ללא תעודה שאני סופר ככשר.
לא נכלול בדיון מזון לא כשר מעצם הגדרתו כלומר, ברור שמי שאוהב סטייק חזיר יעדיף מסעדות לא כשרות .
אבל אם נדבר באופן ממוצע לגבי מזונות כמו המבורגר מבשר בקר למשל, התשובה ברורה לדעתי
לא כשרות תהיינה יותר טובות
הסיבה: הכשרות יוצרת מגבלה על החומרים שבהם ניתן להשתמש, מגוון שיטות הבישול ועלות חומרים גבוהה יותר
ההכשרה גם פוגעת בטעמו של הבשר .
ויש כמובן אוכל מסורתי שמטבע הדברים מתמחים בו דווקא במקומות הכשרים ( כמו למשל: צ'ולנט, גפילטע פיש, חריימה ועוד)
אגב, אצל המזרחיים ישנו טרנד של כשר ללא תעודה שאני סופר ככשר.
לא נכלול בדיון מזון לא כשר מעצם הגדרתו כלומר, ברור שמי שאוהב סטייק חזיר יעדיף מסעדות לא כשרות .
אבל אם נדבר באופן ממוצע לגבי מזונות כמו המבורגר מבשר בקר למשל, התשובה ברורה לדעתי
לא כשרות תהיינה יותר טובות
הסיבה: הכשרות יוצרת מגבלה על החומרים שבהם ניתן להשתמש, מגוון שיטות הבישול ועלות חומרים גבוהה יותר
ההכשרה גם פוגעת בטעמו של הבשר .