האם כדורים עוזרים?

3שרונית

New member
תודה קודם כל..אבל

ממש לא נעים לי לשאול אחרי כל הבלאגן ...אבל מה זה ואייך משיגים. ואם אפשר עוד שאלה קטנה...למה אם כל חוסר האנרגיה עדיין העצבים נמצאים גבוה?..(שאלה רצינית) תודה

tiaa1

New member
../images/Emo8.gifאני אסביר לך: חתול כמו בגירה משי

משיגים באחת העמותות לטובת החיות "תנו לחיות לחיות טוב" צער בעלי חים" וכו' ובקשר לעצבים, תנסי לחשוב שאת חתול שחור ש99% מהסביבה שלך מפחדת או מאמינה שאת מביאה מזל רע,ועושה
את חלשה מידי ולכן את עצבנית כי אינך משיגה את המטרות שהצבת לעצמך. זה מסתבך כשאינך משיגה את המטרות שאחרים הציבו לך.מסקנה:או לשים פס,או להסתגר בתוך עצמך או ביתך, או לשנות מטרות. וכדי לא להיות לבד ובכל זאת לחיך אפילו כשהדמעות חונקות,מביאים חתול קטן שצריך אהבה, ועוד חתולה, וכך עד שהבית מלא שמחה.
זו בתמונה היא סתיו. היתם מאמינים שהיא בת 7.5? צעירה לנצח והתמונה הבאה תהיה של בגירה על המזגן כי חם,וסתיו שומרת עליו

B Positive

New member
נדמה לי שהשאלה היתה לגבי

מגנזיום וחומצה מלית ולגבי העצבים - תיסכול מחוסר האונים שלנו ומיצורים כמו בגירע שיודעים רק להשמיץ אבל אין להם מילה חיובית אחת

3שרונית

New member
זאת הייתה הכוונה

בקשר למגנזיום... מצטערת אם לא הייתי כל כך ברורה אבל לזה התכוונתי. בעניין החיות..יש לי 2 כלבות, אבל לצערי אני צריכה למסור אחת מהן, כי אני פשוט לא מסוגלת פיסית להתמודד איתה, ולפני שתתחילו...היא עוברת לאחותי במרחק מאוד קצר ממני וכל האחריות מבחינת וטרינר אוכל וכו' תהיי שלי. אני לא נוטשת אותה רק רוצה שיהיה לה טוב יותר.

3שרונית

New member
יפיפיה אמיתית

הם באמת עושים טוב על הלב, תהני ממנה. דרך אגב, רופא משפחה שמכיר את המחלה ודי התלהב מהעובדה שאני מאובחנת ,אמר לי, כשבאתי אליו עם חום וכאביםותוצאות בדיקות שהראו דלקת בגוף,...את בדיכאון!!!!!!!! איזו אבחנה...מדהים בחיי..טוב שלמד כל כך הרבה שנים רפואה. תסלחו לי אבל אני פשוט מתוסכלת מהם.

B Positive

New member
בגלל רופאים דומים צירפתי הגדרה DPS

לפני החג צרפתי כאן מאמר לגבי הקשר בין פיברומיאלגיה ותהליכים במוחנו המאמר שבה את ליבי , מאחר והוא מנסה להטמיע מונח חדש DPS-disturbed physician syndrome. שבה לנגח את כל הרופאים שפוטרים אותנו בכך שהם אומרים "זה נובע מדיכאון" להלן ציטוט : "Dr. Yunus has stated, "The central features of FMS are independent of the psychological status and are more likely related to (i.e., resulting from) the FMS itself, although pain severity may be influenced by psychological factors". He does not however believe that psychological factors should be ignored in people with FMS because they can be aggravating factors where pain is concerned, precisely as they can in any other painful condition such as rheumatoid arthritis or some forms of cancer. In an attempt to get the focus of physicians corrected Dr. Yunus speaks of the ‘disturbed physician syndrome’ (DPS). He says, "DPS (that is doctors treating people with FMS) people are troubled because of their preoccupation that FMS patients are psychologically disturbed. It is not the FMS patients who are disturbed it is the physicians who are psychologically disturbed because they ignore the data and whatever data there is they manipulate to say what they want." Anxiety can stem from being permanently in pain, chronically tired and with a list of associated symptoms. It can also act as an aggravating factor and therefore deserves consideration in any treatment plan. אז אל תקחי ללב את תגובת הרופא - זו הדרך שלו להתמודד עם מחלה שהוא לא מבין בה.

linar1

New member
הם אנשים טובים, אבל הידע../images/Emo7.gif

די מוגבל ואני לא קולטת למה הם לא משתלמים בנושא
ואנחנו "חוטפים" מכל הכיוונים

B Positive

New member
אולי הם אנשים טובים...

אבל לחלקם עלה השתן לראש. הרופאים שיודעים הכי טוב, שלא מוכנים לבזבז זמן ולהקשיב לתלונות החולים שלהם- לא רק שהם לא טובים , הם אף עלולים להיות מסוכנים. לפעמים הם פשוט לא מודעים להתנהגות הזו, וזה מוריד אותם לקרקע ולעיתים זה חלק מהאופי שלהם ואז צריך לומר להם יפה שלום ולמצוא רופא אחר. הרופא ששלחתי לו את המאמר - לשמחתי קלט, זה היה עוד לפני ששלחתי אליו את המאמר, פשוט פגישה אחת התפרצתי עליו שזה מאוד קל לבטל תחושות של אחרים (ואני לא מהטיפוסים שמתפרצים מהר, פשוט הרגשתי צורך לשים לזה סוף). לשמחתי למרות שהוא היה בהלם או אולי בגלל - הוא הקשיב והפנים. וטוב לי עם זה, כיוון שהוא רופא טוב שלא רציתי להחליף.

B Positive

New member
בואי נעשה סדר

משיגים מה ? מגנזיום וחומצה מלית? גם אני מחכה לתשובות ועל מנת לסחוב איתנו את היצור מאתמול אעתיק את הודעתי לשרשור חדש. למה העצבים נמצאים עדין גבוה - כנראה מתיסכול... גם אל תשכחי שאנחנו לא כל כך שולטים בתחום הזה...והעצבים מתגנבים אלינו ומבצעים חטיפה של המודע. לי אישית הפריע חוסר הצדק, כשהוא השמיץ את נאווה אז הגבתי ישר בצורה אמוציונלית...לאחר מכן כשההיגיון חזר לשלוט בחרתי לא להתייחס אליו יותר ...הבנתי שהוא סתם מסכן שמחפש תשומת לב.

B Positive

New member
שירשור - שרשרת של שאלות ותשובות

העתקתי אבל משום מה ...מפלצת הפורומים בלעה לי את ההודעה , אנסה שוב .

dorgad

New member
אכן, כדורים יש להתאים לאדם ולמצב

במהלך 20+ השנים האחרונות ניסיתי משככי כאבים מסוגים שונים, בשיטת הניסוי והטעייה - גם במעקב של רופאים. אלגוליזין, למשל, רופאת המשפחה שלי טוענת שלא מתאים לי. מניסיוני - לפעמים עוזר לפעמים לא - תלוי באיבר הכואב ובהשד יודע מה עוד. חימום מקומי (בקבוק גומי מלא במים חמים, כרית-חימום חשמלית, שקי-חימום ממולאים בגרגרים ומחוממים במיקרו) יכול להקל. משחות להרפיית שרירים - מסוגים שונים - מקילים. שמנים סיניים והודיים למיניהם יכולים להקל. דור

3שרונית

New member
תודה על התשובה

האמת היא שלפעמים אני כבר לא יודעת מה כואב מרוב שכואב.... אני מנסה בכל מקרה כל פעם משהו אחר..בד"כ כאבי השרירירם נשארים. הרופאה אמרה לי שאסור לעשות עיסויים מחשש לפגיעה בשריר, האם נכון? לפעמים אני חושבת שעיסוי היה מקל על הכאבים, לפחות מרגיע את הנפש, להתפנק באיזה ספא,

B Positive

New member
מנסיוני עיסויים מאוד עוזרים ...

כפי שכתבתי מקודם ... בעיקר מה שקשור למתיחות ולכן אני ממליצה בחום על עיסוי תאילנדי אבל... עדין.

למעלה