האם כדורים עוזרים?

3שרונית

New member
האם כדורים עוזרים?

שלום שוב, אני סובלת נורא מכאבים בעיקר בגפיים הימניים , רופא משפחה המליץ על אלגולוזין, האם יש לכם פתרון אחר , להקל על הכאבים? תודה

נועםבת11

New member
זה ענין אישי לי כל הכדורים נגד כאב

כמו נורופן, אלגולוזין, אופטלגין לא עוזרים נייסתי גם ויוקס נדה. עכשיו רופאת המשפחה נתנה לי אלטרולט עדיין לא לקחתי למישהו יש נסיון עם הכדור הז?? אשמח לשמוע

נועםבת11

New member
גם אני סובלת מאוד מכאבים בעיקר

בשתי הרגליים כאבים כרוניים ורופאת המשפחה אמרה לי שהיום נותנים כדורים נוגדי דיכאון לכאבים כרוניים.

linar1

New member
יש עוד דברים טובים../images/Emo41.gif היכולים לעזור

כגון: דיקור סיני, טיפולים במים מחוממים(הידרותרפיה),תוספי מזון( אומגה-3, חומצה מלית -MALIC ACID, קומפלקס ויטמין B) ועוד. דפדפי קצת בדפי הפורום ותראי שלא רק התרופות עוזרות. לגבי תרופות אני חושבת שלכל אחד/ת רק הרופא מוסמך ויכול להתאים. הרבה בריאות

קחי מגנזיום בכמות גדולה (400-500)

ואם את משיגה, תוסיפי גם חומצה מלית היא מסייעת לספיגת המגנזיום ובכך מזרזת מאוד את השפעתו. כמובן שמנוחה רבה קריטת להקלה על הכאבים. לגבי תרופות רגילות - אני נמנעת ומסרבת ללמוד עליהם. חשוב לדעת, שגם במחלות של כאבים, עצמת הכאב, תדירותו וכדומה, באים להעביר לנו מסר כלשהו. הקשבה שלנו לגופנו תביא לא פעם להקשבת הגוף אלינו.

B Positive

New member
נאווה - אם אפשר בבקשה לתת סקירה קצר

קצרה ומרוכזת לגבי מגנזיום וחומצה מלית וכהרגלי רשימת שאלות: 1.מה בדיוק התפקיד שלו? כיצד מסייע? 2. האם יש צורך במרשם למגנזיום? מעקב רפואי בבדיקות (כגון תפקודי כבד?) 3. מה המינונים שיש לקחת? ולאיזו תקופה יש לקחת? 4 . מהן תופעות הלוואי ? 5. היכן ניתן להשיג את החומצה המלית (בבית המרקחת המצויין בלוחות - המוכרת לא יודעת מה זה) 6. במידה ולוקחים כדורים אחרים , האם יש להזהר ממשהו? שבוע שעבר שירשרתי בנושא , אך זה נפל בדיוק בזמן יום ההולדת והשיפוצים, והבנתי שאין לך זמן. אז כשתוכלי בזמנך החופשי , לענות בהרחבה, אודה לך B

B Positive

New member
אתה מה זה חיובי

בתגובה הנוכחית וגם בקודמת. עומד לך משהו על הלב ? תוציאי, דבר ברור שנבין! לכל אחד מאיתנו יש תקופות עמוסות, אחת כמה וכמה כשהחגים בנוסף ואל תשכח שהאנרגיות שלנו מאופי המחלה מוגבלות. התגובה שלך פשוט מרתיחה. במהלך החודשיים האחרונים מאז שאובחנתי, זכיתי לתשובות מקיפות ומעמיקות מנאווה. והניסיון שלך להשמיץ פשוט מעצבן.

linar1

New member
כל הכבוד לB../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

למה את משמיצה אותי ככה? - לא יפה!

אם פירטתי בעבר - קישור מתאים. אם לא - אולי הגיע הזמן... כשיש הרבה מידע הפניה לקישורים או לחיפוש מתבקשת. לכן קיימות בפורום אופציות נוספות לכתיבת הודעות.

linar1

New member
נאווה../images/Emo140.gif, יש אנשים שרע להם...

כשל אחרים טוב!!! אז אולי כדי לשקול להוריד את הודעות המגעילות...

את כבר מכירה אותי...

אם הודעה כזאת היתה מופנית לאחד הגולשים היא היתה נמחקת. כשזה מופנה אלי, אני מעדיפה לנצל את ההזדמנות להסביר משהו. אני באמת מפנה לא פעם לקישורים או לחיפוש. אני חושבת שבצדק. אבל אם מישהו מרגיש שזו דרך להתחמק מתשובה, אז תגובתי נותנת הסבר. ובאמת לפעמים אנשים רע להם. אני כאן כדי לתמוך - כל זמן שהם לא מנסים לעשות רע לכולם. מי שרוצה לעשות לכולם רע - יימצא עצמו מהר מאוד מחוק וחסום מילה שלי!! שנה טובה, נעימה וידידותית אמרתי כבר?

linar1

New member
../images/Emo51.gifו ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gifלנאווה

ב ג י ר ע

New member
נו זה מה שאמרתי-למה קצפת ?

ב 90 אחוז את מפנה לקישורים או חיפוש וזאת רוצה הרצאה שלמה אחרי שטחנו פה חודשים בנושא החומצה.

אתה גרוע בחשבון.

לרוב אני עונה, אפילו בהרחבה. לאחרונה הייתי כל כך עסוקה, שלא פעם השארתי לאחרים לענות אני לא מכירה אותך, לא ראיתיך כאן בעבר... אתה מוזמן לשתף אותנו בקשר לך לפורום, ואני ממליצה בחום שתשפר מאוד את דרך ההתבטאות שלך בפורום. כבוד לכל הגולשים האחרים - זה כרטיס כניסה. אם יש לך השגות על התנהלותי בפורום - שלח לי מסר. דפי הפורום מיועדים להיות בית, תמיכה ומקור מידע לאנשים שסובלים מהמחלות שמופיעות בשם הפורום. הסרקאזם שלך לא מצחיק, ולא מתאים כאן. אני מקווה שבזה סיימנו את הדיון. שתהיה לך שנה של טאקט ודרך ארץ

tiaa1

New member
נאוה יקרה וכולם שלום ושנה טובה.

התוקפנות מתד "בגירע" היא כנראה כלפי כיון שלחתול התינוק שלי קוראים "בגירה" ומי שמכיר אותי יודעת כמה אני קשורה לחתולי. אף אחד לא יעצבן אותי היום כי יש לי היום יוםהולדת. אצלי ב"ראש השנה" מתחדש הכל-לטובה אני מקוה. אני מרגישה קצת יותר טוב וכבר מחר יוצאת לעבוד כמה שעות. לפגוש את הסביבה הטבעית שלי. שיהיה לכולכם טוב ורק טוב והרבה שמחה.שנה חדשה ותקוות חדשות.

linar1

New member
לטיה מזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרבה בריאות, שמחה ו התחדשות כוחות!!! על תשימי לב לשטויות, נאווה כבר כתבה על זה הרבה!!! ההפדל בין השם של החתול שלך הוא בגירה ו ב ג י ר ע!!! הסיומת מאוד חשובה. שיעשה חשבון נפש לפני יום כיפור!!! שיהיה לנו כאן טוב ו נעים...
ולך המון שמחה...

למעלה