האם כדאי לדעתכם ?

אינטגרל

New member
האם כדאי לדעתכם ?

היי האם כדאי לדעתכם לשלב לימודים באוניברסיטה בזמן התיכון?.. יש לי מספר חברים מהשכבה שלומדים שם כבר.. וחלקם אף יסיימו תואר לפני סיום התיכון. אני שוקל לקחת קורס באינפי בשנה הבאה.. מה דעתכם?

mcdoland

New member
אמממממ

אני עכשיו התחלתי קורס באינפי ואני עוה לי"א שווה או לא זה כבר החלטה שלך נראה לי שכדאי אם אין לך מתמטיקה בתיכון

כן

למראת שזה לא ממש מומלץ לפתוח באינפי... תתחיל עם אלגברה לינארית או מתמטיקה דיסקרטית.

לדעתי כן

לדעתי, כן. כדאי לדעתי לשלב לימודים באוניבריטה בזמן התיכון זה חוסך המון... (לפי דעתי לפחות...) וכמובן איך שכחתי, לנצל את המח בשיאו.. עוד נקודה מעניינת... המממממ ויהיה נחמד להתחיל עם אינפי, זה אחלה, התחלתי ללמוד קצת לבד..

Fingertip

New member
"למכור את נעוריך"?

אני משלב (או ליתר דיוק, שילבתי עד לפני חודשיים) תואר עם התיכון וזה לא בדיוק "למכור את הנעורים"... נכון, יהיו ויתורים. אתה לא תוכל לצאת בכל ערב - ולא תמיד יהיה לך /המון/ זמן חופשי, אבל אני מכיר אנשים בשבילם ה"נעורים" הללו הם לשבת מול הטלוויזיה כל אחה"צ, או ממש לא לעשות כלום. כמו תמיד - אם תדע לבחור את שביל הזהב, אפשר להסתדר יפה מאוד. אהד.

alon14

New member
אני עוד חודש...

...מתחיל תואר בלי תיכון
. ואגב, אני אחד מאלו עבורם ה"נעורים" זה לראות סרטים בינוניים ב-DVD פעם ביום (ובסוף גם להסתכל על כל ה-special features).

Fingertip

New member
איך בכלל אפשר להשוות DVD ל

קולנוע? בקולנוע (תלוי בסרט ובזמן...) יש הוואי. קרה לכם פעם שהייתם בסרט בינוני שהפך להיות מצויין רק בגלל ההוואי של האולם? אני יודע שלי זה קרה - זה ממש כיף... לדעתי לא ניתן לשחזר את זה ב-DVD... אהד.

למעלה