האם כדאי לגור בנשר?

arikvx

New member
האם כדאי לגור בנשר?

אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ומחפש דירה באזור, ראיתי שהדירות בסביבת האוניברסיטה הם מאוד יקרות, האופציות שפתוחות בפניי מבחינת מחיר הם נשר,עוספיה ונו"ש. עוספיה כרגע לא מצאתי משהוא ואני מתלבט בין נשר לנו"ש , ראיתי שבנשר יש הרבה מבחר ובמחירים טובים, בדקתי גם תחבורה ציבורית וזה נראה סביר, אפשר לנסוע ב-146 ולהגיע תוך 20 דקות.

deathcaster

New member
מממממממממממ

תגדיר "כדאי" ? לדעתי לסטודנט באונ' חיפה/ טכניון... לשכור דירה באזור נשר זה מצוין.

תלוי בדרישות שלך מהאיזור

לא ציינת אם יש לך רכב או לא, אבל אם לא, נשר (וגם עוספיה) זה קצת בעייתי לדעתי. מנשר יש אוטובוס לאוניברסיטה וממנה רק פעם בשעה, והגישה לאיזורי הבילוי של חיפה היא בעייתית. לא יודעת עד כמה זה שיקול מבחינך, אבל אולי כדאי גם לבדוק קרבה לשירותים כמו קופת חולים, בנק וסופר. בנוסף, אם המחיר הוא אכן סוגיה מבחינתך, שווה לבדוק גם את ההבדלים בארנונה בין האזורים השונים.

arikvx

New member
אין רכב לצערי

הארנונה בנשר ובעוספייה די זולה בנו"ש קצת יותר יקר לפחות לפי הרושם שלי.

EastGirl83

New member
בעוספיא יש תחבורה

37א וזה מאוד נוח.. בבוקר יש כל עשרים דקות ובמהלך היום, כל שעה.. וגם מחיפה לעוספיא, גם התחבורה הציבורית מאוד נוחה.

37א באופן קבוע מפוצץ באנשים

מבחינת השאר, דיי דומה לנשר לדעתי, בעיקר מבחינת הריחוק מאזורי הבילוי וחוסר "אווירה סטודנטיאלית", אם דברים כאלה נמצאים במכלול השיקולים.

EastGirl83

New member
נכון הוא מפוצץ..

אבל כמו ששאר האוטובוסים מפוצצים באנשים.. כמו 146 למשל מאוניברסיטה לחוף הכרמל/לב המפרץ אבל זה לא משנה.. בעניין הבילויים.. דווקא אני יוצאת ומבלה עם האוטובוס הזה (גם הלוך וגם בחזור) ממש בסבבה.. והוכחה לכך, שעכשיו קמתי.. אבל זה לא משנה.. כל אחד והשיקולים שלי.. אצלי קיימת אווירה גם של בית, כך שנוצר מצב שגם סופי שבוע אני נשארת בעוספיא/חיפה, וגם אווירה של לימודים כי זה המקום שלי..

amitk80

New member
גם נו"ש

יכולה להיות איזור טוב מבחינת נגישות אוטובוסים לאוניברסיטה. קו 36, קו 141.

yoli

New member
אנחנו גרים בנשר

וזה באמת קל להגיע לאונ', לגבי זה שזה פעם בחצי שעה בבוקר ואחכ כל שעה - אם מתכננים נכון זה בסדר. יש גם בבוקר עוד קווים .. הבעיה היא חברתית יותר- אין םה םאבים או משהו כזה. אנחנו גרים ליד סופר אז סבבה... ובתמורה למחיר באמת מקבלים משהו טוב.. אבל תחשוב בקטע החברתי יותר...

למעלה