האם יש

bigbadjoe

New member
האם יש

איפושהו חנות עם חומרים לכישוף או ספרים בארץ ? רצוי בת"א

Rutterkin

New member
יש

חנויות מיסטיקה נחמדות , זה רחוק מאוד מחנויות כישוף אבל כדאי לבקר שם אחת זה ברחוב המלך ג´ורג והיא נקראת אסטרלס והשניה היא האלמנט החמישי בשינקין

bigbadjoe

New member
האם

יש להם גם ספרים על כישוף או חומרים לביצוע כשפים ? או שהם רק מתעסקים בקווארצים ובדברים של שאנטי/הודי/עידן חדש מעצבנים כאלה? אני די פוחד לברר אצל אבא שלי אז אני שואל כאן...

נדמה לי ש...

הדבר השני שאמרת, אחרת הדתיים כבר היו דואגים לסגור את החנות.

ווילו

New member
ברחוב ככר הבימה

לא רחוק מדיזנגוף סנטר, יש חנות בשם העידן החדש.
חוץ מכל ספרי הכשוף שיצאו בעברית, יש להם גם ספרי כישוף באנגלית, ספרים על ויקה, אמונות פגאניות, קלטים, שאמאניזם ועוד...
יש להם באופן קבוע קריסטלים שמנים קטורות ונרות, שמתאימים לצרכי כישוף, וחוץ מזה יש כל מיני דברים שמביאים עד שהם נגמרים.
אני אישית מצאתי שם למשל יומן ירח, שעוזר לתכנן את הכישופים שתלויים בירח מלא/שחור/וכו...וגם קדירה,פמוט אבן מרשים וכל מיני דברים שימושיים אחרים.
אפשר לקנות שם קלפי טארוט בכל סגנון וצורה. בקלאפי טארוט, אחרי שלומדים את המשמעות של כל קלף, אפשר להשתמש בטקסי כישוף פשוטים, ניידים, וחזקים, ליצוג של היסודות(אדמה מים אויר אש), וכל דבר אחר שקשור בכישוף (אהבה, שינוי, חיזוק, פרנסה, וכל דבר אחר) אסור להשתמש בכישוף עם קלפי טארוט כשיש בלב כעס או שנאה כי עלולים לגרום נזק רציני! זה מאוד חזק!!!

ווילו

New member
בסטימצקי אין מיבחר

טארוט זה משהו שפועל הרבה יותר טוב כשהאדם שמשתמש בהם מתחבר עם הדימויים שעל הקלפים בצורה טבעית. כשקונים את החפיסה הראשונה למטרת לימוד, ריידר או ווייט, שנמכרים בסטימצקי יכולים מאוד להתאים, אבל אח"כ רצוי לבחור משהו שמתחברים איתו טוב יותר, ואושו זן טארוט שנמכר בסטימצקי הוא אפשרות אחת מתוך כמעט אינסוף... בסטימצקי בד"כ המיבחר לא יכלול יותר מ-3 סוגים. ואם כבר ציינת שלא כל דבר רוחני הוא כישוף, אז אולי כדאי להזכיר שגם כמעט כל מה שהוא כן כישוף לא צריך ממש לחפש בחנויות מיוחדות. קדירה היא רק סיר, נרות יש בכל סופר-אש, נוצה מייצגת אויר ממש כמו קטורת, מיים-אפשר לקחת מי ים ולשמור בבקבוק למשך זמן בלתי מוגבל אפילו אם את גרה בירושליים, לקנות "מיים קדושים"- (שזה מנהר הירדן),או לאגור מי גשם, אדמה מיוצגת ע"י כל אבן או מתכת(מסמר חלוד למשל) והדבר היחיד שבאמת צריך כדי לערוך כישוף הוא יצירתיות.

אני מסכימה איתך!

אני פשוט מנסה להסביר את נקודת המבט של המכשף המתחיל וחסר הנסיון שמעדיף לרכוש חומרים מוכנים לכישוף (כגון גביע עם פנטגראם עליו, מגש פנטאקל, נרות בצורות מאגיות ושאר פיצ´יפקעס שאפשר להכין בבית אך אותו מכשף מתחיל יעדיף לרכוש). לצערי הגביע שלי עוד ברוגז איתי מאז שחרטתי עליו פנטאקל עקום להחריד... עונש על היותי יצירתית.

adam_a

New member
צודקת

זה ידוע שעזרי הכישוף הרוחניים ביותר בעלי העוצמה הגדולה ביותר הם אותם אשר המכשף מכין לבד... לפני כמה שנים הכנתי מטה...שרביט... עשוי מעץ אלון, בקצה מקובעת אבן ירח גדולה... לכל אורכו ישנה חריטה יפה... לקח לי זמן... כסף (חומרים) שוב פעם זמן... אך הסיפוק היה אדיר! מומלץ בחום להכין את הכלים בעצמך!

bigbadjoe

New member
בקשר לטארוט

הכי טוב לקנות דרך "אריה קלפים" בבני ברק. הם המייבאים של כל הקלפים בארץ. קניתי מהם את חבילת הטארוט הראשונה שלי, ואם מדברים על החבילה שהכי מתאימה לכל אדם אז קניתי את החבילה של שר הטבעות שהיא גם טובה למתחילים שמכירים את הסיפור כי אפשר להתקשר לסיטואציות על הקלפים. ד"א, יצאה חבילה חדשה ומאד יפה של ערפדים

ווילו

New member
בדיזנגוף סנטר

(גם בת"א...)יש חנות בשם יער הפיות, עם המון פיות. אפשר להשיג שם עטי ציפורן נהדרים בסגנון העתיק (גם עם נוצה) שזה הכי מתאים למי שעושה כישופים שכוללים לכתוב בדם, ומחברות מנייר ממוחזר ושעווה לחותמות שעווה שזה טוב כדי לסגור מעטפות עם לחשים, וגם כדי לאטום בקבוקים כשמכינים שיקוי שנוטה לתסוס ולהעיף את השעם(מה שקרה בתוך הארון בגדים שלי...)

אוף...

אני חייבת להגיע לתל אביב! ואגב, למיטב ידיעתי, דגים מתים לא שוחים...

ווילו

New member
hey...

אל תהיי לי עכשיו קטנונית על הדגים
ואם את באה לת"א תתאמי איתי בפרטי אם את רוצה שאני אעשה לך סיור מודרך...

אפשר גםםםםם??? ../images/Emo13.gif

אני מת על תל אביב! רק חבל שאני מחיפה וכל פיגוע אני יותר פוחד להיות שם... תוכלי לתת איזה חנות או שתיים שהכי קרובות לקטגוריה של מאגיה? (בתל אביב כמובן)

FireDragon

New member
גם אותי שאלת את זה...

כשהייתה לי את החתימה הזאת... את מתחילה לחזור על עצמך...

למעלה