1. כל אזרח אמריקאי יכול להשתתף בבחירותשאם היה יכול להשתתף כיום בבחירות בארהב.
היה תומך בטראמפ.
אני יודע שלא יוכל להשתתף בבחירות הבאות.
אבל אני שואל כדי לשמוע סיבות לתמיכה בו.
לימני ישראלי אין שום אופציה עם נשיא דמוקרטי, כך שכמו שנאמר לא הצבעה בעד טראמפ אלא נגד המועמד הדמוקרטי שמתמודד מולו. כמו שפריצקי ז"ל שבישראל אין בחירות בעד אלא רק בחירות נגד.שאם היה יכול להשתתף כיום בבחירות בארהב.
היה תומך בטראמפ.
האמת היא שאני מרחם על מי שתמך בעבר בטראמפ.לימני ישראלי אין שום אופציה עם נשיא דמוקרטי, כך שכמו שנאמר לא הצבעה בעד טראמפ אלא נגד המועמד הדמוקרטי שמתמודד מולו. כמו שפריצקי ז"ל שבישראל אין בחירות בעד אלא רק בחירות נגד.
ומה זה אומר לך?כמו שפריצקי ז"ל שבישראל אין בחירות בעד אלא רק בחירות נגד.
לא זאת לא בדיחה, אבא שלי ב-1996 אמר בפירוש שהוא לא מצביע בעד ביבי אלא נגד פרס ז"ל וגם ב-1999 הוא אמר שחשוב להצביע נגד ברק ולא בעד ביבי. וגם חוץ מבחירות 2019 א' שהוא הצביע משיקול תועלתני משפחתי לכחלון מבחירות מועד ב' הוא הצביע נגד ביבי פעמיים לגנץ או לליברמן, אני לא זוכר, ופעמיים ללפיד, כשאין לו שום סימפטיה לאלה שהוא רצה לראות כראשי ממשלה, רק רצה שביבי יוחלף. כך גם אחותי היא הצביעה שלוש פעמים לגנץ ופעם לסער כשפעמיים לגנץ זה נגד ביבי ולסער ולגנץ עם סער זה בעד סער או יותר נכון בעד הערכים האמיתיים של הליכוד שהיא מצאה במפלגה של סער. וגם אני עצמי כמה שאני אהבתי את שרון ז"ל, ב-2001 ראיתי בהצבעה שלי לשרון ז"ל קודם כל כהצבעה במשאל עם נגד מתווה קלינטון. ולמעשה אם תחטט גם כשהתווכחתי עם ביביסט בבחירות מועד ג', אמרתי שאני לא מבציע בעד בנט, אני מצביע נגד בג"צ.ומה זה אומר לך?
לא חשבת על זה לעומק אלא כרק סוג של בדיחה.
שהכל מושחת!
ולכן הגישה הנכונה היא בהגרלה להיות בשלטון לזמן קצר - שנה למשל.
הנכדים של דרעי עריקים ושם ויהדות התורה הם תומכים בביבי אז טראמפ התפיס איתם הוא בכלל עשה טעות שהוא נגרר אחריהם גם מצב ישראל היה הרבה יותר טוב אילו ההרפתקה המיותרת לגמרי במפרץשאם היה יכול להשתתף כיום בבחירות בארהב.
היה תומך בטראמפ.
אם קמלה תתמודד אז ברור טראמפ,שאם היה יכול להשתתף כיום בבחירות בארהב.
היה תומך בטראמפ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.