האם יש עתיד ?...

מצוטטת

New member
סליחה, אבל...

קושי ריגשי זה דבר אחד ולו הרבה "פנים" <קושי> לשיקום כאן השרשור מדבר על כסף "נטו" אתה חייב לעשות הפרדה ברורה ו"חדה" ולא לערֶב אותם בקנה אחד...לדעתי!

היי מצו

אנני מערב פגיעה רגשית עם כלכלית.. אבל אם את שואלת כמה היה עולה לי אם הייתי עם הילדים? אז חלק מהרווח הוא רגשי..וכשמתגרשים יש נזק רגשי שבשני המקרים בא לידי ביטוי. ולכן אי אפשר להתעלם ממנו

סי גל

New member
אין ספק

שהגבר פה בסיפור נדפק יותר . הגרוש שלי כבר שנתיים חי אצל הוריו כי הוא פשוט לא מצליח להתאפס על עצמו מבחינה כלכלית . מזונות עבורשלושה ילדים +חלק יחסי של המשכנתא ... מה כבר נשאר לו לעצמו ? לא מקנאה בו בכלל ..

אילנית99

New member
יכולה לחיות מצויין? אני לא בטוחה

כשמתוך זה היא צריכה לשלם שכר דירה. ולכלכל 2-3 ילדים.. אז, מצויין זו לא ההגדרה הנכונה..

מאיפה המצאת את המידע הזה../images/Emo35.gif

המוסד לביטוח לאומי קבע כי ההכנסה הממוצעת במשק למשפחה היא 3,200 ש"ח לחודש וכך היא נוהגת לבצע את תשלומיה... ז"א שאם נניח אישה גרושה + 3 ילדים מקבלת מזונות בסך 2000 ש"ח, וקצבת ילדים בגובה 480 ש"ח הבטחת ההכנסה שתשולם לאותה אישה תהיה בגובה 720 ש"ח
עכשיו תסביר לי מאיפה לך נתונים אחרים

זה נכון להיום..קודם המצב היה שונה

את זוכרת את החד הורית שצעדה לירושלים? ואת ההפגנות של החד הוריות? על מה קמה הצעקה? קצצו להן בקצבאות

אני התגרשתי לפני הצעדה הנודעת ההיא

ומאז ועד היום... מה שציינתי למעלה בהודעה הקודמת זה מה שאני מקבלת מהמוסד לביטוח לאומי. קיצצו 100 ש"ח מקיצבאות הילדים... וזהו....

ציפיטפטת

אני זוכר תקופה שנשים גרושות היו מעדיפות להיות מובטלות ולא לעבוד כי יצא שהן עובדות חודש שלם בשביל תוספת של אלף שח או משהו כזה

זה אולי היה פעם.. היום כבר לא

עכשיו מה שאני יודעת הוא שאם הילדה שלי רוצה ללכת לבריכה אני צריכה לעשות חשבון כי אולי ה- 15 ש"ח המזורגגים האלו יחסרו לי מחר ללחם וחלב ואולי גם לגבינה. שאם ביום ראשון הבא הבנות שלי צריכות לנסוע ללשכת גיוס לצו ראשון אני אולי צריכה על מנת הבשר של שישבת....

ציפיתפטת

לזה התכוונתי שפעם מצבן היה טוב יותר..אני מצטער לשמוע על ההתלבטות שלך לגבי ה 15 ש"ח.. אבל אין מה לעשות זה המצב שאנו חיים בו. את יודעת שלקח לי 5 שנים לסיים שנה אחרונה לתואר ראשון? את יודעת שאני גרתי בצריף 5 שנים רק בכדי שאוכל לשלם מזונות לילדים שלי? אחד הילדים שאל אותי"אבא..למה אתה לא גר בבית שלך?" אמרתי לו שאני משכיר אותו בכדי שלא יחסר לכם כלום

מאמינה לך ../images/Emo57.gif מקווה שנדע ימים

יותר טובים כולנו ללא יוצא מן הכלל..

תודה ציפיטפטת

אבל ברוך השם..מאז שהתגרשתי רק צמחתי..והיום מצבי נהדר.. שוב תודה לאל. אני יכול היום להרשות לעצמי לתת לגרושתי מקדמות על מזונות לחודשים הבאים בכדי להקל עליה והלואי ויהיה לי לשלם לה במזומן עד סוף התשלומים..

כייף לך.. אני כדי לצמוח שוב

צריכה להתקע פה לעוד שנה... ורק אח"כ השמיים יהיו הגבול

תראי ציפי לכל דבר יש מחיר

תתארי לך שבכדי לצאת המצב הייתי צריך לעזוב את המשרד הממוזג.. את הלבוש המגוהץ ולהפשיל שרווליםולעבוד.. אני עם תואר ראשון ועובד הים כקבלן שיפוצים..זו עבודה לא קלה..אבל אין לי ברירה..זה מחיר החלטתה של גרושתי...אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה

יעלילה1

New member
אני מוכרחה להגיד שאני מתפעלת ממך

ומאחלת לך (ולציפיטפטת ולכל מי שצריך) הרבה טוב

למעלה