האם יש עתיד ?...

יערית

New member
יאקקקקקקקק

וסליחה ממי..אני יותר בקטע של ברי

vered 37

New member
יאממממי ...

וסליחה מתוקה... אבל אם תרצי יום אחד ארוחת בוקר יחדיו .. את ואני..אההה את ואני כן.. לך ברי ולי רוקפור....

יערית

New member
אם תרצי שאראה לך

את הפארק הירוק שמשקיף ממרפסת דירתי..
בטח רוצה!!!יאמי יאמי

יערית

New member
שאני אבין...

כמה פעמים אני צריכה לספוג כאן אייקון עם לשון בחוץ?

יערית

New member
אחחחחחחחחחחחחחח

ובזה מיצינו את עיניין הלשונות לכיווני
מעכשיו דברי אלי בפרחים דארלינג

הגיאות בגירושין

הגיאות החלה כאשר לאישה היה ברור שאם היא מתגרשת אז היא מקבלת אבטחת הכנסה,ועזרה מביטוח לאומי,ובנוסף המזונות ..וכך היה עדיף לאישה עם 2 ילדים להתגרש..כי ההכנסה נטו שיש לה ביד עם הגירושין היית גבוהה ב150 אחוז. מצב הגבר לא השתנה. אבל מישהו שם בצמרת הכלכלית ראה את התמונה ועצר את הזרמת הכספים. אולי זה מצער את כל הנשים שבנו על זה והיום הן מול שוקת שבורה.. אבל לפחות מהלך זה עצר את תהליך ההתפוררות של התא המשפחתי. ותשימו לב..איך מיד לאחר הפסקת ההזרמות צצו להן כפטריות אחרי הגשפ פורומים וקבוצות תמיכה ואתרי היכרויות... והסיבה..נסיונות נואשים של הגרושות שנפלו בפח לשקם את מצבן הכלכלי... אך מה לעשות?כל הגברים הגרושים הם במצב כלכלי גרוע ולכן נשים נשארות גרושות במשך שנים רבות. בקיצור ..(חחח) המצב ..Cרה

ע פ ר ל ה

New member
אגוז

אשה גרושה שמשתכרת במשכורת מינימום של נניח 4000 ש'ח בחודש + 3000 ש'ח מזונות בערך,יכולה לחיות מצוין וולא תמיכה של אף גבר. ישנם נשים שמרוויחות הרבה יותר ו..+ מזונות,והן חיות נהדר. הנדפק העיקרי הוא הגבר,וזאת כאמור לצערי.

עפרלה

אני בהחלט מסכים איתך ותוסיפי למשכורת כזו גם הטבות בארנונה,שכ"ל,הנחות במוסדות ממשלתיים,.. אני זוכר תקופות לפני 7 או 8 שנים שנשים גרושות היו מאושרות..אוטו חדש..וחופש. היום המצב קצת שונה

ע פ ר ל ה

New member
בדיוק אגוז

אז אתה מסכים איתי שמצבם של הגברים הגרושים הפך להיות סיוט! ואתן לך דוגמא כדי להמחיש ,אוקיי? נניח שלאותה אשה גרושה יש הכנסה של 7000 ש'ח בחודש ונניח שהגרוש המחפש אשה חדשה,משתכר באותו סכום זהה לה,ומתוך כך מפריש 4000 ש'ח בחודש בערך. מה נשאר לו למחייתו? 3000 ש'ח שמתוכם הוא אמור להפריש לשכר דירה עבור עצמו,ואת כל שאר ההוצאות השוטפות... מה נשאר? ואיזה חיים יהיו לו? עצוב מאוד בחיי. עסק כלכלי גרוע כפי שאמרתי.

עפרלה

נכון..המצב של הגברים קשה יותר.אני עשיתי חשבון..ואני שלמתי עד היום לילדים שלי220 אלף שח ל8 שנות גירושין. אבל הנחמה היחידה היא שהתשלומים זמניים.וביזה שהוא שלב הם מסתיימים. או אז..מצב האישה יהיה קשה יותר

אגוזי... שניה רגע מאמי

אם לא הייתם מתגרשים מה היו ההוצאות שלך על הילדים ב -8 השנים הללו???

ציפי...

אין לי ספק שהוצאותי היו גדולות יותר.. אבל היה לי בית ומשפחה לחגוג איתה ולבלות איתה,לכאוב ולשמוח יחד.. היום אני זרוק כמו כלב... אם הייתי לוקח נערת ליווי שתלווה אותי 8 שנים היה עולה לי יותר

תמיד טענתי ועדיין טוענת

שלגברים שעוזבים את הבית ואת הילדים להם הכי קשה. הלילות האלו הראשונים הבקרים השוממים השבתות שפתאום אתם מוצאים את עצמכם לגמרי לבד לחזור הביתה מהעבודה וכבר אין מי שיקפוץ על צוארכם האוהב הויכוחים הקטנים המריבות שיש בכל בית אני זוכרת את הימים שלא יכולתי לסבול את כאבו והזמנתי אותו להיות איתנו פה ימים שהכאב שלו היה גם הכאב שלי אני זוכרת ימים אחרים ימים של נדרים שנדרנו אחד לשני לגביי הילדים שלנו ימים של הבטחות אני זוכרת הוא שכח

למעלה