האם יש למנוע מיואב קיש שר להיכנס לבתי ספר עקב קריאותיו לסרבנות ?

DANIAVNI

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל

האם יש למנוע מיואב קיש שר להיכנס לבתי ספר עקב קריאותיו לסרבנות ?​

אם וכאשר תנועת 'אחים לנשק' תודה ותכיר בטעותה ותחזור בה מקריאותיה לסרבנות, מן הסתם לא תהיה מניעה לאפשר את כניסתם למוסדות החינוך של ילדי ישראל. כשזה יקרה, ניתן יהיה, אולי, להשוות בין קיש לאנשי התנועה הבזויים הללו.

certified.woke

Well-known member
אם וכאשר תנועת 'אחים לנשק' תודה ותכיר בטעותה ותחזור בה מקריאותיה לסרבנות, מן הסתם לא תהיה מניעה לאפשר את כניסתם למוסדות החינוך של ילדי ישראל. כשזה יקרה, ניתן יהיה, אולי, להשוות בין קיש לאנשי התנועה הבזויים הללו.
אחים לנשק אינם חבים התנצלות לאיש, וקבלת סר החנוך על ידי הבייס בזרועות פתוחות אך מדגימה "פתיחות", "גמישות" רעיונית, לוליניות...

Harrington

Well-known member
מנהל
אחים לנשק אינם חבים התנצלות לאיש, וקבלת סר החנוך על ידי הבייס בזרועות פתוחות אך מדגימה "פתיחות", "גמישות" רעיונית, לוליניות...
שלא יתנצלו. לא חושב שהם באמת מעניינים יותר מדי אנשים. בכל מקרה, יישארו מחוץ לבתי הספר. אני חי עם זה לגמרי בשלום.

evglev1

Well-known member
מנהל
כל מי שקרא אי פעם לסרבנות חייב להתנצל, במיוחד אם הוא לא דיבר על סרבנות אישית אלא על סרבנות קולקטיבית. כמו שבנט כשנכנס לפוליטיקה ועשו מתאמים מהאמירה שלו שיעדיף לשבת בכלא מלציית לפקודה לפנות יהודים שהוא הבהיר במפורש שהוא לא יקרא לסרבנות ואילו האיום של אחים לנשק היה קולקטיבי, וגם לא היה נקודתי אלא באופן כללי להפסיק להתייצב למילואים.

1ספי11

Well-known member
כל מי שקרא אי פעם לסרבנות חייב להתנצל, במיוחד אם הוא לא דיבר על סרבנות אישית אלא על סרבנות קולקטיבית. כמו שבנט כשנכנס לפוליטיקה ועשו מתאמים מהאמירה שלו שיעדיף לשבת בכלא מלציית לפקודה לפנות יהודים שהוא הבהיר במפורש שהוא לא יקרא לסרבנות ואילו האיום של אחים לנשק היה קולקטיבי, וגם לא היה נקודתי אלא באופן כללי להפסיק להתייצב למילואים.
לא לשכוח שגם סמטריץ איים בסרבנות.
סרבנות היא כלי מחאתי .

DANIAVNI

Well-known member
מתי קישקשתא הכיר בטעותו?

evglev1

Well-known member
מנהל
מתי קישקשתא הכיר בטעותו?
כשהוא תמך בסער בפרימריז ב-2020 וכשסער פרש מהליכוד הוא תמך בביבי בהתלהבות. כששאלו אותו על תמיכתו בסער, הוא טען שאז לא הכיר מספיק את היכולות הדיפלומטיות של ביבי.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא זכור לי כשיואב קיש התמודד לפרימריז בליכוד הוא הודה שטעה, אחרת לא היה זוכה לתמיכת הליכודניקים החדשים ואפילו עכשיו הוא מתנהג כאילו חטף שכחה והוא לא זוכר את "העבר האפל" הזה.

1ספי11

Well-known member
אני חושב שכשלוין ונתניהו יחזרו בהם מרעיון ההפיכה המשטרית וחיסול עצמאות בית המשפט, האחים לנשק יורידו את איומי הסרבנות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חושב שכשלוין ונתניהו יחזרו בהם מרעיון ההפיכה המשטרית וחיסול עצמאות בית המשפט, האחים לנשק יורידו את איומי הסרבנות.
מהרפורמה המשפטית אין סיבה שיחזרו בהם. אם כבר משהו, השנתיים האחרונות מלמדות שיש להרחיבה משמעותית (מה שהיה דעת מלכתחילה). "חיסול מערכת המשפט" לא עומד על הפרק. סיסמה נבובה של הרל"ב שאין לה כל בסיס, כך שאין סיבה מיוחדת להתייחס אליה ברצינות עניינית. מה האחים לנשק יעשו או לא יעשו מחר, מעניין אולי וגם זה אולי, רק אותם ואותך.

1ספי11

Well-known member
מהרפורמה המשפטית אין סיבה שיחזרו בהם. אם כבר משהו, השנתיים האחרונות מלמדות שיש להרחיבה משמעותית (מה שהיה דעת מלכתחילה). "חיסול מערכת המשפט" לא עומד על הפרק. סיסמה נבובה של הרל"ב שאין לה כל בסיס, כך שאין סיבה מיוחדת להתייחס אליה ברצינות עניינית. מה האחים לנשק יעשו או לא יעשו מחר, מעניין אולי וגם זה אולי, רק אותם ואותך.
הכפפת מערכת המשפט לממשלה פירושה חיסול מערכת המשפט.
רל"ב רל"ב רל"ב.
מי שהופך את האחים לנשק לאויב, הוא פשיסט שונא המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכפפת מערכת המשפט לממשלה פירושה חיסול מערכת המשפט.
אולי. אבל כאמור, זה לא עומד כלל על הפרק. לא באמת משנה מבחינה זו כמה פעמים תחזור על ההנפצה הזאת.
רל"ב רל"ב רל"ב.
מי שהופך את האחים לנשק לאויב, הוא פשיסט שונא המדינה.
אוקיי, אז לשיטתך האחים לנשק הם פשיסטים שונאי המדינה. נו שוין.

1ספי11

Well-known member
אולי. אבל כאמור, זה לא עומד כלל על הפרק. לא באמת משנה מבחינה זו כמה פעמים תחזור על ההנפצה הזאת.

אוקיי, אז לשיטתך האחים לנשק הם פשיסטים שונאי המדינה. נו שוין.
לא הבנת. .
מי שהופך את האחים לנשק לאויבי המדינה הם פשיסטים שונאי מדינה.
האחים לנשק הם קבוצה שמנסה לשמור על המדינה כי הם אוהבים את המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הבנת. .
מי שהופך את האחים לנשק לאויבי המדינה הם פשיסטים שונאי מדינה.
האחים לנשק הם קבוצה שמנסה לשמור על המדינה כי הם אוהבים את המדינה.
דווקא הבנתי מצוין, הסר דאגה מליבך :cool:. לטעמי מי שה(ו)פך את אחים לנשק ל"אויב" ומתוך כך מוגדר כ"פשיסט שונא המדינה" כהגדרותיך ב#13, זאת התנועה בעצמה ואנשיה. הם אלה שיצאו בקריאות והכרזות על סרבנות* בזמנו שהפכו אותם ל"אויב"** של המדינה שפגע בבטחונה עד לרמת סיכון של ממש וספק אף ריבוי נפגעים בעקבות כך.
אז אם אני זורם עם הגדרותיך (שם), אין מנוס מהמסקנה שמדובר בתנועה "פשיסטית שונאת המדינה". כעת, הבנת שהבנתי, או שעדיין לא הבנת את הדברים גם אם חשוב לך לצעוק שאני לא הבנתי כביכול?

* כן, סרבנות, זאת המילה, לא שום דבר אחר וללא שכתובי היסטוריה בבקשה.
** ככל שזאת המילה הנכונה. אישית לא מגדולי המתלהבים ממנה.

1ספי11

Well-known member
דווקא הבנתי מצוין, הסר דאגה מליבך :cool:. לטעמי מי שה(ו)פך את אחים לנשק ל"אויב" ומתוך כך מוגדר כ"פשיסט שונא המדינה" כהגדרותיך ב#13, זאת התנועה בעצמה ואנשיה. הם אלה שיצאו בקריאות והכרזות על סרבנות* בזמנו שהפכו אותם ל"אויב"** של המדינה שפגע בבטחונה עד לרמת סיכון של ממש וספק אף ריבוי נפגעים בעקבות כך.
אז אם אני זורם עם הגדרותיך (שם), אין מנוס מהמסקנה שמדובר בתנועה "פשיסטית שונאת המדינה". כעת, הבנת שהבנתי, או שעדיין לא הבנת את הדברים גם אם חשוב לך לצעוק שאני לא הבנתי כביכול?

* כן, סרבנות, זאת המילה, לא שום דבר אחר וללא שכתובי היסטוריה בבקשה.
** ככל שזאת המילה הנכונה. אישית לא מגדולי המתלהבים ממנה.
סמוטריץ איים בסרבנות וגם קיש.
מה שאתם קוראים "ציונות דתית" סרבה פקודות חוקית.
סרבנות היא כלי מחאתי שכולם משתמשים בו לצורכיהם.
מי שפגע בבטחון המדינה הם דוחפי ההפיכה המשטרית שלא היו מוכנים לשמוע את האזהרות על ירידת ההרחעה.
אז אני לא חושב שהבנת והאחים לנשק לא יכולים לעמוד בשום הגרדה של פשיזם. מצד שני, אלה שהופכים אותם לאויבים, עונים על ההגדרה הזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
סמוטריץ איים בסרבנות וגם קיש.
מצוין. אז תגדיר אותם איך שמתחשק לך, סמן לעצמך וי בשורת הwhatboutism בטבלה שליד המחשב, ועבור להתייחסות עניינית בדיון שלנו. ככל שבכוחך וכישוריך לעשות זאת בכל אופן. אם לא תצליח לא נחזיק זאת נגדך.
מה שאתם קוראים "ציונות דתית" סרבה פקודות חוקית.
כנ"ל.
סרבנות היא כלי מחאתי שכולם משתמשים בו לצורכיהם.
לא נכון. יש הבדל בין סרבנות ישירה (ועליה דיברת קודם, גם אם 'שכחת' לציין זאת) לסרבנות פוליטית. אין שום דמיון בין הדברים. בדורנו היחידים שמשתמשים בסרבנות פוליטית זו תנועת אחים לנשק וחבריהם.
מי שפגע בבטחון המדינה הם דוחפי ההפיכה המשטרית שלא היו מוכנים לשמוע את האזהרות על ירידת ההרחעה.
מעבר לכך שאין בזה כל אמת ואין לטענה זו כל אחיזה במציאות, אין לה כמובן גם כל קשר לנושא. הדיון כאן הוא על אחים לנשק והנזק שגרמה ומשמעות הנזק הזה. גם אם אזרום איתך לצורך הדיון שמקדמי הרפורמה המשפטית פגעו בבטחון המדינה (ועם טענה כל כך מגוחכת אני מסרב לזרום אפילו לצורך דיון), זה כמובן לא משנה במאומה ולא מאיין בשום צורה את נכונות הטענה כלפי התנועה הבזויה הזאת.
אז אני לא חושב שהבנת והאחים לנשק לא יכולים לעמוד בשום הגרדה של פשיזם.
בכיף. כאמור, ההגדרה הזאת נובעת מההגדרות שלך, שאתה בחרת והכרזת עליהן. לא משהו שאני הגדרתי באיזשהו מקום כך.
מצד שני, אלה שהופכים אותם לאויבים, עונים על ההגדרה הזאת.
התייחסתי לכך כבר למעלה.

אז כרגיל וכצפוי, 0 התייחסות עניינית לדברי, הרבה וואטאבאוטיזם חסר רלוונטיות, והפניית האצבע המאשימה ל1,001 כיוונים שאפילו אחד מהם לא קשור לענייננו. נו שוין, השיטה מוכרת ושחוקה עד דק, אבל מעייפת לעתים. אז ברשותך אפסיק לקרוא את תגובותיך בתת-השרשור עד שאראה שאתה מצליח בכל זאת להתגבר ולהתבגר ולחזור לדיון הענייני בו עסקנו, במקום להתבזר ל222 נושאים אחרים.

למעלה