האם יש כאן מישהו

קשכפית

New member
האם יש כאן מישהו

רציני שמלמד כישוף? או שמכיר מישהו שעושה את זה?, אני יודעת שיש ספרים, אבל בכל זאת רצוי ללמוד משהו ממישהו, כמו שישנם אנשים שמוצאים את "המורה" שלהם, את "המדריך" את ה"גורו" וכיוצ"ב, אני מאמינה (ואולי אני טועה) שיש דברים שצריך ללמוד מ"מדריך" ולא רק מספר. אם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה עיניינית לגבי מורה שכזה באזור תל אביב, אני מאוד אשמח לקבל פרטים למייל שלי [email protected] לילה טוב ותודה מראש.

THE gray

New member
תסתכלי...

בפורום פאגניזם ותחפשי הודעה שנקראת- "דרך המכשפה"(אם אני לא טועה)לפי מה שהבנתי מישהי מאוד רצינית מעבריה קורס בדיוק כמו שאת מחפשת.

ebonyW

New member
קורס דרך המכשפה ../images/Emo13.gif

מכיוון שאני נורא נחמדה וצנועה
, חיפשתי ומצאתי את הקובץ שרינה פירסמה בנוגע לקורס - תהני
אני ממליצה בחום
דרך המכשפה הוא קורס של שלוש עשרה פגישות שבועיות שמטרתו להעניק בסיס עיוני וחוויתי באומנות הכשף הניאו-פגאנית. נושאי הלימוד: היסטוריה של הפגאניזם והניאו-פגאניזם יסודות הקבלות (correspondences) כלי פולחן האלה והאל הוויקנים עקרונות המאגיה מחזורי הטבע, השמש, והלבנה הטלת מעגל ומשמעותו קריאה לאלים ולכיוונים (invocation) העלאת כוח לחשים(spellcraft) טרנס עבודה טכסית צ'נט ועבודה קולית תקשורת מטפורית / נבואה הקורס מיועד לאנשים שמעונינים באומנות הכשף (the Craft), וויקה, ניאו-פגאניזם, או רוחניות האלה כדרך רוחנית ודרך להתפתחות והעצמה אישית. הקורס מיועד גם לגברים וגם לנשים, וחומרי הלימוד שייכים לבסיס שמשותף לזרמים רבים. הקורס כולל לימוד תיאורטי וחוויתי, ומיועד גם לאנשים ללא רקע בנושא וגם לאנשים בעלי ידע תיאורטי שרוצים להעשיר את ניסיונם המעשי. רוב הפגישות יכללו הרצאה ועבודה מעשית, עם דגש על לימוד חוויתי ועבודה טכסית, במגמה לאפשר למשתתפים הבנה והתנסות במיומנויות מאגיות בסיסיות שאפשר להמשיך לתרגל אותן ולבנות עליהן באופן עצמאי לשימוש אישי או קבוצתי. מהו כישוף ניאו-פגאני? ניאו-פגאניזם הוא דת (או אוסף דתות, לפי ההגדרה המקובלת) עם שורשים עמוקים בפרה-היסטוריה והשקפה שתואמת גם את תורות המדע והפסיכולוגיה המתקדמות ביותר. הוא מכבד את כדור הארץ כישות חיה שאנחנו חלק ממנה, ורואה את האלוהי כגלום בכולו, בטבע ובנו. אנחנו מקדשים את העולם הפיזי לא פחות מאשר את העולם הרוחני, ורואים בהם שתי פנים של החיים שאינן ניתנות להפרדה. במשך חמישים שנה האחרונות, התנועה הניאו-פגאנית צוברת תאוצה בעולם, והיום נחשבת לדת הגדלה במהירות הרבה ביותר בעולם המערבי. אנחנו, העוסקים בשניים מזרמיו הבולטים - וויקה ותנועת האלה - מזדהים בשם מכשפות, והעיסוק שלנו בדרך כלל כולל מאגיה, טכסים, וחיבור עם היסודות, האלה ו/או האלים, והטבע. וויקה מתייחסת לאלוהות כנקבה וזכר, אלה ואל, והמשחק והתשוקה ביניהם הם שמסובבים את העונות ומניעים את היקום כולו. תנועת האלה מתייחסת לאלוהות בעיקר כאלה שילדה את העולם (ולא "בראה" אותו), ומדגישה את החשיבות של חזרה לאיזון על ידי הכרת התכונות הנקביות של האלוהות. בשתיהן, עבודה עם האלה מעניקה חוויה רעננה ושונה, ומסייעת לנו, שגדלנו בחשיפה לדתות מונותיאיסטיות-פטריארכליות, להתנער מתפיסות מקובעות לגבי האלוהות ולהיפתח לקשר אישי וחי. הדת שלנו היא דת ללא סמכויות, דת שמעודדת את כל חבריה לקחת אחריות אישית על חייהם ועל הקשר שלהם עם האלוהי. היא איננה מבוססת על אמונה, אלא על התנסות, הכרה עצמית, הרחבת היכולות שלנו, וחשיבה מעמיקה, קפדנית, ועצמאית. מטרות הטכסים הפגאניים הן בעיקר: לאפשר לנו לחזור ולהתחבר אל מחזורי הטבע ולחגוג אותם, ליצור שינויים בחיינו, ולהיפתח לקשר עם האלים. אלו נעשים לרוב בדרכים מאגיות שמיועדות לפתוח אותנו להכוונת האלים (או האלה) ושמזמינות את התערבותם הפעילה בחיינו. כמו כן, אנחנו לומדים להכיר את דרכי הפעולה של המאגיה הזורמת עם האנרגיות של מחזורי הטבע. המסע אל תוך הקסם לוקח אותנו גם עמוק אל תוך עצמנו, מעצים אותנו דרך אתגרים מרתקים, ומזמין אותנו ליצור את חיינו כהרפתקה מיתית, מיסטית, ומאגית. המנחה: רינה קסם פגשתי את האלה לראשונה לפני שבע שנים ומאז אני חיה את הדרך הזאת בכל לבי כפי שהיא מתגלה לפני. השתתפתי במגוון סדנאות קצרות- וארוכות-מועד בנושא בארץ ובחו"ל, והנחיתי טכסים, סדנאות ואת הקורס הזה בארץ. הייתי בין מייסדי ופעילי ישראוויקה ועץ רענן. לפני שנה החלטתי לפתוח את הקורס מכיוון שראיתי מחסור כמעט מוחלט בהזדמנויות להיחשף אל ולחוות את הטכניקות של הכישוף הפגאני. בעיני, את עיקר אומנות הכשף לומדים מניסיון, לא מספרים, ורציתי לאפשר מרחב בו המשתתפים יוכלו להתנסות ולמצוא את מקור הקסם בתוך עצמם. לוגיסטיקה: הקורס ייפתח ב13 לנובמבר 2003, ויימשך עד ל5 בפברואר 2004. המפגשים יהיו בערב, וייקבעו לשעה הכי מוקדמת שכולם יכולים להגיע, אך לא מאוחר מ 20:30. פתיחת הקורס תלויה בהיענות מספקת, וישנה אפשרות לפתוח קורס מקביל ב12 לנובמבר אם קיימת דרישה גדולה במיוחד או באזור שונה. כרגע אני מצפה לפתוח קורס באזור המרכז, ויש אפשרות לקורס גם באזור חיפה או אצלי בחדרה. עלות הקורס הוא 600₪, שניתן לשלם בתחילת הקורס או בשלושה תשלומים שווים בפגישות הסמוכות לירח מלא של כסלו, טבת, ושבט. המפגשים יתקיימו בבית או בדירה של אחד המשתתפים, והמשתתף המארח יזכה להנחה של 200₪. השתתפות מתחת לגיל 18 כפוף למפגש המנחה עם הורי המשתתף וקבלת אישור בכתב. כל פגישה תיארך כשלוש עד שלוש וחצי שעות. המפגש הראשון יהיה מבוא שיכלול חומר תיאורטי רב, לכן מומלץ להביא כלי כתיבה כבר מההתחלה. כמו כן, מכיוון שמדובר בקורס יחסית קצר עם חומר רב, תהליכים המשכיים, וחשיבות רבה להרגשת ביטחון בקבוצה, רצוי מאד להגיע לכל המפגשים. הרצאת מבוא תתקיים באזור המרכז, ב 6 לנובמבר. יש אפשרות להרצאת מבוא גם באזור אחר במידה ויש ביקוש. מי שמעוניין להשתתף בקורס או בהרצאת המבוא או לארח את הקורס או הרצאת מבוא או שיש לו שאלות לגביהם מוזמן ליצור קשר איתי דרך הכתובת האלקטרונית: [email protected]

קשכפית

New member
היי, המות תודה על האינפורמציה

אני אצור קשר. תודה תודה ויום מצויין!!!

ebonyW

New member
העונג כולו שלי ../images/Emo13.gif

רינה היא באמת מרצה מעולה. אני מאוד נהניתי בקורס שלה. שיהיה לך יום קסום אבוני

למעלה