האם יש טעם לרכוש Direct injection

noob2007

New member
האם יש טעם לרכוש Direct injection

להקלטה ביתית של בס וגיטרה. אני עומד לרכוש מיקסר שכבר כולל Direct injection. מכיוון שקופסת DI לא יקרה יותר מדי, חשבתי שאולי כדאי להשקיע את ה300 שקל הנוספים האלה כדי להגיע לתוצאה איכותית מעט יותר. ובכלל, מעניין אותי לדעת כמה (ואם זה נהוג בכלל) אנשים כאן מקליטים דרך מיקסר ומשם ולכרטיס קול או שאם אני מקליט כל כלי בנפרד אז אני יכול חסוך על המיקסר ולחבר גיטרה לחבר ישירות לכרטיס קול (לא מהפשוטים, אלא אחד שמיועד להקלטות אודיו). טכנית אני יודע שאני יכול לחבר ישירות לכרטיס קול. השאלה שלי היא בכיוון של מה יתן לי איכות טובה יותר בהקלטה למחשב.

cyber2200

New member
לא

DI צריך אם רצים על חוטים ממש ארוכים ובגלל זה חייבים שזה ירוץ ב-Balanced. תעשה ניסוי. תחבר גיטרה לכרטיס קול עם DI ובלי DI. אני מוכן לשים כסף שאתה תשים לב להבדל. אלא אם מדובר בDI מאד מאד איכותית סטייל AVALON או משהו אנאלוגי-מאד-יקר אחר.

noob2007

New member
אין לי ספק שיהיה הבדל בין חיבור ישיר לבין di

השאלה היתה אם יש טעם לשים di בין הגיטרה לבין מיקסר או שזה בסדר לחבר גיטרה ישירות למיקסר ומשם למחשב. נ.ב. למנהלים. אולי כדאי שתשקלו לשחרר קצת את האשכולות למעלה. מרוב שהם ארוכים, מי שכותב שאלה חדשה נדחק הרבה יותר מדי למטה ומי שחדש בפורום יכול להתבלבל ולחשוב שההודעה לא נשלחה.

cyber2200

New member
תבדוק

תנסה עם DI ומיקסר, בלי DI ומיקסר, עם DI ובלי מיקסר וכו'. אני מוכן לשים כסף שחוץ מהבדלי GAIN לא יהיה הבדל. פריאמפ לגיטרה יעשה את מה שאתה צריך.

למעלה