האם יש הגבלה?

כל הכבוד!

ואני אומרת: ככל שיותר סימני קריאה ושאלה- יותר טוב! ואם למישהו יש בעיה עם זה, אז שיקבל ממני סימן מיוחד, ושידחוף אותו למקום עוד יותר מיוחד! אז לסיכום: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ולמור החכמה הזאת שהמציאה את הסיפור המרגש הזה: אם יש לך מחסור בסימני שאלה וקריאה...לכי למכולת הקרובה לביתך ותיקני לך כמה. יש מבצע מיוחד לאלה שפארק המים שלהם נסגר ב6- את מקבלת 1000000 סימני קריאה ושאלה בחינם+ כפה ובעיטה ללובי...אז תודה שבחרת אל-על. השעה 1 וחמישים דקות, השעה 1 וחמישים דקות...שלום ולהיתראות.

תינסו לפורומים אחרים...

של דיג´ימון למשל, שם כמעט לכל הודעה יש תמונה, ולא מדברים על התמונה זה פשוט הרבה יותר נחמד, אבל אם אתם לא רוצים לא צריך

עדיץ

New member
אני לא רוצה להישמע מניאקית או משו .

אם לא מוצא חן בעינייך הפורום לכי לפורום של דיג´ימון !!!

אני17

New member
טוב אז ככה...

בואו נשיים את הוויכוח הזה עכשיו! אני רק אמרתי שלדעתי אפשר לשים כמה תמונות שרוצים וזה לשנות משהו! ואני גם אמרתי שאם שרימפי אמר 6 אז זה רק 6!! אני לא באה להתווכח על זה אני רק אמרתי את דעתי ובטח שלא התכוונתי לריב עם אף אחד!!!! אז כאן נגמר הריב המטופש

אני17

New member
ושכחתי להוסיף

הפורום מ-א-ו-ד מוצא חן בעיני ומזה קשור בכלל לפורום של דיגמון????

mor 5

New member
אם כבר גלריית הפורום...

מישהו יכול להסביר לי איפה אוכל למצוא אותה? ב
מראש... מור

pompii

New member
mor 5

מעל לכותרת "הכי גאים שיש" יש שורה כזאת של אפשרויות כמו ארועים,צ´אט ועוד. אז יש שם גלרייה. קפיש?

למעלה