האם יש הגבלה?

שניש

New member
האם יש הגבלה? ../images/Emo56.gif

האם יש הגבלה של תמונות בפורום ? ואם אין אז אפשר בבקשה לפרסם תמונות של בראין החמוד
?????? THANK´S
שניש

אכן

בפורום יש הגבלה של עד 6 תמונות בעמוד. ניתן לצפות בתמונות של בריאן בגלריית הפורום. אם ברצונכם לעלות תמונות לפורום ניתן לשלוח לי אותן לדואל [email protected] ואדאג להעלותם לגלריית הפורום. כל הודעה שיש בה תמונה שגורמת למספר התמונות בפורום לעלות מעל 6 תמחק לא משנה אם היא הודעת ברוכים הבאים.

למה בעצם יש הגבלה?../images/Emo35.gif

בפורומים אחרים ראיתי שכמעט לכל הודעה מצורפת תמונה וזה הרבה יותר נחמד ככה...

p o l i

New member
איזה תמונה מדהימה! ממתי ומאיפה היא?

אם אתם רוצים לראות את התמונה תלחצו על הקובץ המצורף (עם המספר) כשיעלה לכם חלון יהיה כתוב את שם הקובץ למעלה כל מה שאתם צריכים לעשות הוא למחוק את הנקודה בסוף השם ו... אנטר תהנו אני נהנתי

אני17

New member
ואי איזה תמונה מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!!

הוא פשוט נראה שם כזה סקסי!!!!!!!!! בכל מקרה גם אני לא מבינה למה אי אפשר לשים תמונה! בכל פורום אפשר לשים תמונות ואין שום הגבלה!!! וזה לא קשור שזה פורום ולא גלריה כי בפורום מדברים גם על תמונות ומראים תמונות שכולם יראו!!

Angel Girl1

New member
לא... זה לא נחמד..

זה פורום... לא גלריה... כאן אנחנו מדברים... לא שמים תמונות... זה עדיף!

אני17

New member
מזה קשור

שזה פורום ולא גלריה??? אפשר גם לדבר וגם לשים תמונות!!!!!!

זה בהחלט קשור

פורום שכולנו תמונות זה קצת מזעזע. את/ה לא חושב/ת? אכן, תמונות יכולות לתרום, והן תורמות המון לפורום- בגלרייה. אבל עדיין...פורום זה פורום, הוא לדיונים...דיונים על תמונות? מזה פורום אומנות- פה אפשר לראות את בריאן מנשק את ג´סטין, בתמונה זאת אפשר לראות את הפן האומנותי שבסדרה, את המסר הכל כך ברור שהצלם ניסה להעביר, אגב- מה המסר
דיונים עושים על הסדרה לא על תמונות אלא אם כן תגישו לתפוז הצעה לפתוח פורום הכי גאים שיש-אמנות. ואז אולי
מצטער אם הייתי ציני מידי בכל זאת מקווה שהובנתי
שרימפי

אני17

New member
אז בכלל לא הבנת!

אני התכוונתי שלא צריך לדבר על התמונה ומי צילם אותה ואיך היא צולמה ואיפה.... אני התכוונתי שזה פורום כמו כל פורום אנשים רוצים לדבר וגם לראות תמונות!!!! אז סבבה זה הפורום שלך תחליט את ההחלטות שלך אבל גם לי יש זכות להביע דעה והנה אני מביעה את דעתי!!!!

Angel Girl1

New member
קודם כל.. למה להתנפל?????????

תיראי... זה פורום... ולא גלריה... חבל שפתאום יהיה כאן הכל תמונות! זה יהרוס את הכל... חוץ מזה... הרוב חושבים כמוהו... אז עדיף שככה נעשה!

אני17

New member
דבר ראשון מי מתנפל????

אני מבינה את זה שזה פורום ולא גלריה!!!!!! ואני לא באתי לשנות את הדעה שלו! אני רק אמרתי את מה שאני חושבת!!!!!!

מור~!

New member
גיברת אני17

מה דעתך להפחית את השימוש בסימני קריאה?!!!!!!!!!!!!! עקב קיצוצים בתקציב, יש מחסור באיזורי הדרום בסימני הנ"ל ולכן את מתבקשת לצמצם את השימוש בהם תוך כדי התחשבות בתושבי הדרום המקופחים (אמרה תושבת חיפאית) עימך הסליחה והתודה וחוצמזה, אם נשים טריליון ואחת תמונות, הקצב של הפורום יהיה מעיק ביותר וגם יש אנשים עם מחסור באינטרנט מהיר, אז זה יהיה מעיק ביותר פלוס אפילו (אמרה בעלת ADSL) אני מבינה שלא באת לשנות פה שומדבר (רוצים שינוי?? רוצים שינוי?? רוצים שינוי??) אבל כמו שלך מותר להביע דיעה, גם למנהל הפורום מותר להביע אומנם אנחנו מצנזרים אותו מדי פעם , אבל עדיין מותר לו פה ושם לזרוק מילה (
) חוצמזה שכולנו יודעים\ות איך בריאן, ג´סטין, מייקל ושאר החבר´ה נראים כולנו היינו באתרים, ומי שלא מצא אתר (!?) מוזמן להסתכל בקישורי הפורום אנא ממך, אל תפרי את שלוות הפורום בין השעות 14:00-16:00 ואם אפשר גם לא בין השעות 16:07-18:42, תודה חוצמזה שתהיה לך המשך שהות מהנה הלובי פתוח 24 שעות פארק המים נסגר ב6 שירות חדרים עד חצות תודה שבחרתם אל-על (פרסומת סמוייה?!) מור~! משועממת רצח |מיץתפוזים|

pompii

New member
נשמח לטוס איתך בעתיד מור../images/Emo13.gif

עם כאלה הצעות מפתות...

אני17

New member
ואי את סתומה!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני חושבת שלא בא לי להפחית בסימני קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה שכבר אמרתי שזכותי להביע דעה והמנהל יקבע מה לעשות אם זה אבל את ממש סתומה ותתחילי להרגיע!

עדיץ

New member
תירגעו ..

זה לא ששרימפי (לא מחוסר כבוד אלא מעצלנות לכתוב את כל השם ..) אסר לחלוטין לפרסם תמונות הוא פשוט הגביל ל 6 . ואני מסכימה עם מור, לי יש מודם 14.4 וגם ככה העמודים לא נפתחים עד הסוף ונקטעים לי שירשורים באמצע המתח.. ! ביי דה וואי מור חשבת לצאת במופע סטנדאפ ? קבלי ח"ח ! עדי

למעלה