מספר דברים
1. האם יש הבדל בין בחורה ששוכבת עם הרבה מאוד גברים, לבין גבר ששוכב עם הרבה מאוד נשים ?
תלוי באיזה הקשר. בהקשר של איך החברה תופסת את זה ? בוודאי (ונימקתי בעבר בצורה הגיונית מדוע יש משהו ראוי להערכה ב- "כובש נשים", בעוד אין שום דבר ראוי להערכה (אך גם לא לגנאי) ב-"כובשת גברים", בכל הקשור לסטוצים נטו).
בהקשר לאיך האדם עצמו מתמודד עם סטוצים. ברור שבאופן כללי יש יותר נשים שמתמודדות עם זה לא טוב. אני חושב שקווי אופי של אישה שמתמודדת עם זה טוב, זה קודם כל שהיא אישה עם חשיבה עצמאית, שלא חיה רק לפי תכתיבי החברה, ושנית שזו אישה שמאוד נהנית מסקס (לא רק כחלק מאקט שמבטא אהבה, אלא ממש נהנית מהאקט עצמו, כמו שגברים נהנים).
2. "יש כמובן יוצאים מן הכלל שאתה ביניהם. אבל שוב אני מוצאת סתירה בדבריך! כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא אדם של סטוצים, מצד שני אתה "מבין" ומגבה בחורה ששוכבת עם מי שהיא יכולה/רוצה למטרות סטוצים. מה עמדתך העקבית בנדון?"
לא חושב שהייתה סתירה בדברי (לפחות לא בהקשר הזה). הסברתי בעבר מדוע אני לא בעד סטוצים: כי ראשית אני לא חובב מקומות בילוי שמהם יוצאים סטוצים (מועדונים, פיקאפ-ברס..), ושנית, אני לא סובל סקס מוגן (מעדיף לא להיכנס לזה בכלל). תיאורטית, אם אני פנוי, ובחורה שמושכת אותי מינית מציעה לי לעשות איתה סקס (ונניח שאין עניין של מחלות מין), אני לגמרי בעד, לא רואה שום סיבה להתנזר. כך שאין פה עניין של אחד בפה ואחד בלב...
לגבי נשים, אני אומר כך: אם בחורה רוצה ליהנות מחיי סטוצים, והיא עושה את זה מהנאה בלבד (לא כדי לנסות לגרום לגברים להתאהב בה לצורך מערכת יחסים רצינית, לא בשביל טובות הנאה אחרות, לא מלחץ חברתי, וכו', אלא רק מהנאתה האישית בלבד), והיא מודעת לכך שכאשר תרצה מערכת רצינית, יהיו גברים שהעבר המיני שלה יפריע להם, אם שני התנאים הללו מתקיימים, אז שתהנה, אני לא רואה בכך פסול.
אני רואה יותר בעיה בכניסה למערכות יחסים רבות, מאשר בסטוצים (שנעשים מהסיבה הנכונה!).
לגבי גברים, אני חושב שהסיבה העיקרית שקשה להם עם אישה בעלת עבר מיני גדול (ושוב, מהסיבות הנכונות), זה משני נימוקים הבאים בלבד (לא חייב שניהם, יכול גם רק מאחד מהם):
1. יש יותר סיכוי שהיא תתבאס מהם במיטה (כי יש לה המון למה להשוות).
2. האגו שלהם נפגע להיכנס לקשר עם מישהי ש-"חצי העיר עברה עליה". מבאס אותם לדעת שעוד מלא גברים זיינו להם את החברה, ועוד בסטוצים ! זה צורב להם את האגו.