האם יש הבדל בין

אינטימיות מזוייפת.

ואת זה הויבי שלה לא יכול לספק, כי החבר מפלסטיק לא יחבק אותה בלילה...

החיבוק של אחרי ?? זה ההבדל בין ויברטור לגבר ?

אוי ואבוי. מקווה שאתן במיעוט.

איך את יכולה להשוות סקס עם זר לויברטור ?

לא מרגש אותך שאת נמצאת עם עוד בנאדם שמושך אותך מינית ? הקול שלו ? הדיבורים בניכם לפני ובזמן הסקס ? היכולת שלו לעשות לך מלא דברים שהויברטור לא יכול ? חוסר הידיעה למה לצפות ? הטעמים, הריחות ?

אני מסכים שיש שיקול של כיבוש שמשחק לגברים ולא לנשים, אבל גם בלי עניין הכיבוש, ההנאה שהגבר מקבל מסקס עם אישה היא פשוט שווה את זה לבדה (תיראי גם גברים הולכים לזונות בתשלום).

לדעתי, את פשוט לא מקבלת מספיק הנאה מסקס עם גברים זרים. קשה לך לגמור, ואת מקבלת גמירות חזקות יותר עם ויברטור. זה מרוקן ממשמעות את שיקול ההנאה כמוטיבטור לקיים יחסי מין עם גבר זר.

Anna Vasserman

New member
מבחינתי עדיף ויבי

קודם כל, נתחיל מזה שאף אחד לא מושך אותי מינית עד שאני לא מכירה אותו ומתחילה לחבב אותו.
כבר ציינתי בעבר שמה שגורם לי להימשך לגבר זו אינטליגנציה, כריזמה ועוד שלל תכונות של האישיות שלו.
כדי להתחיל להימשך למישהו מינית, אני צריכה לפחות 2-3 מפגשים איתו.
מעולם לא קרה לי שישר נמשכתי למישהו (בגלל שהוא חתיך או whatever)
לכן, לא, זה לא מרגש אותי להיות עם גבר זר. ודיבורים על סקס מהתחלה גורמים לי לתחושה של חוסר כבוד שלו כלפיי, ולכן לא רק שזה לא מרגש אותי, זה דוחה אותי.

אחרי שאני מכירה מישהו, אחרי שיש איזשהו קשר רגשי, המשיכה מתפתחת - ואני הכי עם ראש פתוח בעולם. מוכנה לעשות במיטה הרבה דברים שבחורות אחרות אולי היו נרתעות/ נמנעות. באמת. אין לי גבולות. אבל אני בטח ובטח שלא מוכנה להיפתח כך לאדם זר. ממש ממש לא.

אוקיי, מקובל

ההיכרות המוקדמת הזו היא לא משהו שגבר דורש, אבל אני מבין מדוע זה עושה לך את זה יותר.

ובכל זאת, אחרי שיחה של 4-5 שעות עם גבר (אפילו בדייט ראשון), אפשר לבחון כימיה בצורה מאוד טובה, ויש הרבה נשים שיהיו כבר בשלות לסקס בשלב זה (אם הגבר ממש עשה להן את זה) אבל לא בהכרח יעשו מכל מיני שיקולים אחרים. אולי אצלך לא.

Anna Vasserman

New member
ברבנות בטקס מגוחך של גירוש האשה

למה?

מספר דברים

1. האם יש הבדל בין בחורה ששוכבת עם הרבה מאוד גברים, לבין גבר ששוכב עם הרבה מאוד נשים ?

תלוי באיזה הקשר. בהקשר של איך החברה תופסת את זה ? בוודאי (ונימקתי בעבר בצורה הגיונית מדוע יש משהו ראוי להערכה ב- "כובש נשים", בעוד אין שום דבר ראוי להערכה (אך גם לא לגנאי) ב-"כובשת גברים", בכל הקשור לסטוצים נטו).

בהקשר לאיך האדם עצמו מתמודד עם סטוצים. ברור שבאופן כללי יש יותר נשים שמתמודדות עם זה לא טוב. אני חושב שקווי אופי של אישה שמתמודדת עם זה טוב, זה קודם כל שהיא אישה עם חשיבה עצמאית, שלא חיה רק לפי תכתיבי החברה, ושנית שזו אישה שמאוד נהנית מסקס (לא רק כחלק מאקט שמבטא אהבה, אלא ממש נהנית מהאקט עצמו, כמו שגברים נהנים).

2. "יש כמובן יוצאים מן הכלל שאתה ביניהם. אבל שוב אני מוצאת סתירה בדבריך! כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא אדם של סטוצים, מצד שני אתה "מבין" ומגבה בחורה ששוכבת עם מי שהיא יכולה/רוצה למטרות סטוצים. מה עמדתך העקבית בנדון?"

לא חושב שהייתה סתירה בדברי (לפחות לא בהקשר הזה). הסברתי בעבר מדוע אני לא בעד סטוצים: כי ראשית אני לא חובב מקומות בילוי שמהם יוצאים סטוצים (מועדונים, פיקאפ-ברס..), ושנית, אני לא סובל סקס מוגן (מעדיף לא להיכנס לזה בכלל). תיאורטית, אם אני פנוי, ובחורה שמושכת אותי מינית מציעה לי לעשות איתה סקס (ונניח שאין עניין של מחלות מין), אני לגמרי בעד, לא רואה שום סיבה להתנזר. כך שאין פה עניין של אחד בפה ואחד בלב...

לגבי נשים, אני אומר כך: אם בחורה רוצה ליהנות מחיי סטוצים, והיא עושה את זה מהנאה בלבד (לא כדי לנסות לגרום לגברים להתאהב בה לצורך מערכת יחסים רצינית, לא בשביל טובות הנאה אחרות, לא מלחץ חברתי, וכו', אלא רק מהנאתה האישית בלבד), והיא מודעת לכך שכאשר תרצה מערכת רצינית, יהיו גברים שהעבר המיני שלה יפריע להם, אם שני התנאים הללו מתקיימים, אז שתהנה, אני לא רואה בכך פסול.

אני רואה יותר בעיה בכניסה למערכות יחסים רבות, מאשר בסטוצים (שנעשים מהסיבה הנכונה!).

לגבי גברים, אני חושב שהסיבה העיקרית שקשה להם עם אישה בעלת עבר מיני גדול (ושוב, מהסיבות הנכונות), זה משני נימוקים הבאים בלבד (לא חייב שניהם, יכול גם רק מאחד מהם):
1. יש יותר סיכוי שהיא תתבאס מהם במיטה (כי יש לה המון למה להשוות).
2. האגו שלהם נפגע להיכנס לקשר עם מישהי ש-"חצי העיר עברה עליה". מבאס אותם לדעת שעוד מלא גברים זיינו להם את החברה, ועוד בסטוצים ! זה צורב להם את האגו.

צלשלספק

New member
דעה "העתיקה" הרווחת הייתה שבחורה

ש"חגגה" עם הרבה גברים, יצא לה שם לא טוב של מופקרת, אפילו בקרב חברותיה,

לעומת הגבר ששכב עם הרבה נשים נחשב (ועדיין, בחוגים מסויימים) לגבר גבר, ואחד שמזיין חופשי ובלה בלה.

בתכל'ס, דעתי היא שכל עוד זה בגדר הסביר וההגיוני, וכמובן (ויסכים איתי דניאל) שאם יש לה מודעות לאמצעי מניעה
וכל המרעין בישין חו"ח, אז סבבה.

למעלה