האם יש אנרגיה של סוף?

• פותח הנושא dgan
  • פורסם בתאריך

dgan

New member
האם יש אנרגיה של סוף?

סוף של תקופה סוף של מקום סוף של עבודה.. ודירה.. ושינויי.. והתחלה חדשה? למה זה כל כך מעייף? הרי עוד מעט קט.. אני במקום אחר.. בתאילנד.. התחלה חדשה.. הכל כל כך קרוב מתנה לשנה החדשה, ואני כל כך מתרגשת אז למה אני כל כך עייפה? בפנים? דגנית

Tal_Ya_Tal

New member
פרידה... היא פרידה...היא פרידה....

אפילו פרידה מדברים שחשבנו שנשמח להפרד מהם...בפנג שוואי הבליאני, ישנו טקס, שכשעוזבים מקום ישן, נשכבים על המיטה, מאגרפים אגרוף יד ימין ו'לוקחים' את האנרגיה שלנו שנותרה שם אתנו אל המקום החדש שאליו אנו הולכים. כשמגיעים למקום החדש, עושים פעולה הפוכה. נשכבים על המיטה ופורשים את יד ימין מן האגרוף שאחז באנרגיה שלנו
L&L TALYA

dgan

New member
אולי זה חלק מהעניין, הכמויות

האינסופיות של הדברים שאני זורקת.. מתוך הבנה שאם אני לא רוצה בהם עכשיו.. סביר להניח שאחר כך גם לא אשתמש בהם (בעיקר אחרי שהיו כמה חודשים במחסן
) כל האנשים מהם אני נפרדת, וסביר להניח שלא אהיה איתם יותר בקשר.. מוצא חן בעיני הרעיון של לאסוף את האנרגיה שלי.. סתם עצוב לי קצת... צריכה לזכור שכל סוף הוא התחלה חדשה.. תודה
דגנית

arlot

New member
דגנית המקסימה שלום לך התגעגעתי../images/Emo140.gif

אין מממש סיום למשהו אלה שינוי והמשך , החוויה מתקדמת בספירלה כלומר את חוזרת במעגלים חוזרים ונישנים אבל כל סיבוב עולה מדרגה אחת .הכל חוזר על עצמו אבל בדרך קצת שונה ,רגשות מחשבות ואנרגיות מסוג זה שאת משאירה על הדרך חוזרות בסיבוב הבא באותו המקום , עם תרימי את הכפפה היא לא תהיה שם בסיבוב הבא
. תאילנד היא ארץ נהדרת אבל גם זאת חוויה בדרך שלך , יכול להיות שהחוויה או צורת החוויה שלך פשוט מעייפת אותך ? יכול להיות שאת משקיעה יותר מידי כח? הרי אם זורמים עם כיוון הזרימה אין התנגדות . ודגנית , בפרדות אני תמיד מנסה לחשוב על האיחוד מחדש וזה ישר ממלא אותי באור . המון אהבה לך דגנית , שולך רייקי שתרגישי יותר טוב

jongler

New member
חוק שימור האנרגיה

החלק שבך שאינו רוצה שינוי - ה"אני" הישן שאינו מוכן להשתנות נותן את הטון, לעומתו השינוי ה"אני" החדש עדיין לא הגיע אך את מרגישה בלידתו הקרבה. ילד לעולם לא ילך בזכות עצמו ללא מעידות ללא זעזועים לא יהיו שינויים והתפתחות. או בהיבט אחר : פחד מפני אובדן המוכר מרים את כפפת היאוש כמוצא אחרון מפני השינוי... היבט נוסף : המינד עסוק במחשבות על העתיד ועל העבר שאינו נמצא כלל "כאן ועכשיו" ועל כן הגוף לא מאוזן וישנה הרגשת של נטישת כל הכוחות או איבוד אנרגיה. אינך ממוקדת בחיים אלא במחשבות שאינן קשורות במציאות. לסיכומו של עיניין, אין אנרגיה של סוף כפי שאין אנרגיה של התחלה, כל החיים והיקום הם מארג של אנרגיה אחת , הכל אדוות באוקינוס רק אדוות קלות ושובבות....

arlot

New member
דגנית יש ויפסנה באג'נדה התיירותית?

את הולכת לאשרמים וכל מיני מקומות כאלו?

dgan

New member
אני אלך לאן שהרוח תיקח אותי...

איפה שירגיש לי נכון להיות שם אהיה..

arlot

New member
היה לי כזה טיול ובסוף יצא שהרוח ...

רצתה שאני יטפל ויטפל ויטפל באנשים ,מין שרות כזה ,וזה היה מדהים ,פשוט התחברתי למקומות שלא ידעתי שהם קיימים בכלל ,מדהים מה שטיול במדינה אחרת בהלך רוח כזה יכול להביא ,ובכלל הודו איזה מקום פתוח מבחינת אנרגיות לא יהיה לך קשה בכלל לזרום לאן שהרוח מובילה אותך . רק בזהירות עם הקסמים שם ...... המלצה שלי לכי על ויפסנה , את כל כך תהני .

dgan

New member
אשמח לשמוע עוד..

ומה הכוונה להיזהר עם הקסמים שם??? אמרו לי להיזהר מאוכל מסמים מפטריות ממים ועוד דברים רעים... על קסמים עוד לא שמעתי

arlot

New member
קסמים או סמים אני מעדיף קסמים !

תראי אני אישית לא התנזרתי שם מחשיש ומריחואנה אבל גם נתתי את הכבוד שמגיע להם ועשיתי טקס קטן של כוונה לפני השימוש ,וכך מקבלים את המיטב ומפיקים את ההבנות החשובות מהחוויה הזאת ,כי זאת גם חוויה ,ועם את עושה אז עם סביבה טובה ואוהבת.

dgan

New member
הבנתי התכוונת לסמים...

אני לא מתכוונת לגעת במודע בשום דבר שעלול לשנות את מצב התודעה שלי את השכל שלי ואת היכולת שלי להגן על עצמי.. אני עושה את זה מספיק טוב גם בלי להתמסטל

arlot

New member
הכל יפה תחת השמש../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

Tal_Ya_Tal

New member
ריטריט../images/Emo45.gifויפאסנה../images/Emo127.gifבד"כ../images/Emo45.gifמומלץ

במיוחד בבודגאיה. למרות שאני למדתי ויפאסנה בארץ. א-ב-ל אחד הרטריטים היה עם כריסטופר טיטמוס וצ'ארלס ז'ינו, מהמורים הגדולים של בודגאיה.(קראי על חוויה מדברית) המאמר השני-מצריך שחזור בעקבות האירוע המחשבי הגדול שלי
L&L TALYA
L&L TALYA

למעלה