זה את צריכה לשאול כל אחד ואחד פה באופן אישי
ואני לא חושב שאנשים ירצו לענות לך על מה שעובר או לא עובר להם בראש. חוץ מזה שמדברים על א-מיניים זה כולל גם נשים, לכן שאת מדברת על זקפה, את כאילו מתארת מצב שיש רק גברים א-מיניים. אבל האמת היא שיש יותר נשים א-מיניות, עם כמה שזה לא מפתיע, כאן בפורום למשל יש רוב נשי מובהק
. כפי שאת בטח יודעת גם נשים יכולות לאונן
. בעיקרון א-מיניים שמאוננים עושים את זה פחות או יותר מאותן סיבות שמיניים עושים את זה, כך שאני לא ממש חושב שצריך לפרט. אבל אם את מתעקשת, זה בעיקר העניין של הסיפוק והתחושת השלווה שאחרי, ופחות העניין של ההנאה ולא יכול בלי זה או משהו כזה. באופן עקרוני א-מיניות זה חוסר משיכה מינית וחוסר הנאה מהמין, אבל זה לא חוסר ביצר מיני או צרכים מיניים אם תרצי, אבל אלו דברים שאפשר גם לספק לעצמך, ללא 'עזרה' מבחוץ. כמובן שיש גם א-מיניים מסויימים שלא מאוננים ולא מרגישים שום דבר מיני, אבל לא נראה לי שזה הרוב, כי מה שקיצוני זה בדרך כלל לא הרוב. בקיצור, כן חלק נהנים מזה, גם אם לא הנאה עצומה, עדיין הנאה סבירה, ויש שני סיבות עיקריות שאנשים עושים דברים מיניים, האחד זה הנאה, והשני זה סיפוק, אצל א-מיניים זה יותר בשביל הסיפוק ושלוות הנפש. בקשר לזקפה, נשמע שאת מתייחס לזה כאילו זה איזה פלא תבל, אבל באמת עבור רוב הגברים, אפילו א-מיניים, זה בכלל לא בעיה להגיע לזקפה, רצונית או לא רצונית. כל גבר שלא סובל מאימפוטנציה או ממצבי לחץ או דחיה חזקה, יכול להגיע לזקפה. בין אם זה ממשהו מנטלי, בין אם זה מטריגר, ובין אם זה ממגע. בו נגיד שאצל א-מיני יש פחות טריגרים ופחות זקפות לא רצוניות, אבל זה לא אומר שהוא לא יכול שהוא רוצה, למרות שבטוח יש גם כאלה, אבל יש גם מיניים כאלה. בכל אופן מה עובר לכל אחד בראש, האם יש משהו שמושך אותו, והאם הוא נהנה מזה, זה דבר אישי, בכל אופן רוב האנשים לא סובלים מאוננות, וזה לא דבר מזיק, או פוגע באף אחד, כמו שמין שנעשה באופן הלא נכון וחד צדדי עלול להיות.