האם יכול להיות

Berethor

New member
כן את צודקת

אבל כמובן שדברים שאני אומר תקפים רק אם המידע כאן הוא נכון, ולא מסולף או חסר וכו..

אבל אתה בעצמך הגבת על דברים שלא נאמרו

כאן בשום מקום. כתבת שזה לא בסדר שהוא דורש ממנה לרדת לו. בשום מקום היא לא כתבה שהוא דרש ממנה לרדת לו. כל מה שהיא כתבה זה שהוא נהנה שהיא יורדת לו. אתה לא יכול להסיק מזה מי הכניס את המין האורלי לתוך היחסים.

Berethor

New member
היא כתבה שהוא אוהב

וזה שהוא דרש זאת הייתה רק השארה, וכתבתי שאם הוא דורש ממנה אז אין לו צידוק. חוץ מזה אחת המאפיינים של האישיות שלי, במיוחד בפורום, זה שאני מנסה להפיק את מרב המידע גם מפיסת מידע קטנה. אני לא אשם שהיא רשמה כל כך בקצרה, אני נאלצת לסתפק במה שיש, וכן אני יכול לטעות או לשער לא נכון, אבל זה לא מדאיג אותי. זה לא מדאיג אותי משום שאני מגיב רק על מה שכתוב, אם יש משהו שלא כתוב שאני לא יודע עליו, זה לא באשמתי. כך שדבריי תקפים רק לגבי המידע הנוכחי, אם יתברר משהוא שותר את זה, כמו למשל שהיא מתה לרדת לו, אז כמובן שלא צדקתי במקה הספציפי הזה, אבל אני לא חושב שאנשים כל כך נהנים מלהיות בצד השני של המין האוראלי. זה יוצא אירוני אם היא עושה משהו בעיקר בשבילו, בעוד שהוא מקבל את זה רק בשבילה, כאילו במצב כזה לא רק ששני הצדדים לא נהנים, אלא שאף אחד לא באמת נהנה. מה שלא ברור לי באמת, זה האם החברה שלו, בסדר עם המצב הזה, והאם היא מעוניינת ביחסי מין מלאים, או שלא יגעל ממנה וכו, כאילו האם היא מינית ויש לה בעיה אישית עם זה, או שזה סתם מפריע לה שגבר לא רוצה מין רגיל בגלל משהו חברתי.

>

"חוץ מזה אחת המאפיינים של האישיות שלי, במיוחד בפורום, זה שאני מנסה להפיק את מרב המידע גם מפיסת מידע קטנה. אני לא אשם שהיא רשמה כל כך בקצרה, אני נאלצת לסתפק במה שיש, וכן אני יכול לטעות או לשער לא נכון, אבל זה לא מדאיג אותי. זה לא מדאיג אותי משום שאני מגיב רק על מה שכתוב, אם יש משהו שלא כתוב שאני לא יודע עליו, זה לא באשמתי" אז אולי במקום לשער דברים שאתה לא יודע ולקפוץ למסקנות, פשוט תשאל יותר שאלות כדי לקבל תמונה יותר מלאה?

Berethor

New member
זה לא משנה במקרה הנ"ל

לא ראיתי שלאחרים היה יותר הצלחה בנושא הזה.

../images/Emo12.gif ../images/Emo122.gif מה זה קשור בכלל?

אנשים לא מגיבים אם הם חושבים שאין להם אפשרות להגיב! אם חסר לך מידע: תשאל! לא קופצים למסקנות. זה עלול מאוד לפגוע! וזה משנה גם במקרה הנוכחי.

Berethor

New member
תאמיני או לא

שני השורות האלה הספיקו לי כדי לקבל פרופיל מסויים. ברור שאם היא הייתה כותבת יותר זה היה עוזר.

וזו בדיוק הבעיה שלך

אתה באמת מאמין שאתה יכול לדעת כ"כ הרבה על אנשים משתי שורות שכותבים לך. זה כ"כ יומרני וכ"כ בלתי אפשרי שזה בכלל לא משנה כמה חכם אתה חושב שאתה. אפילו לא ראית אותו שלא לדבר על זה שמקרה הזה, אפילו לא האדם עצמו כתב על עצמו אלה מישהו אחר...

מה קרה אנשים?

הרי זה ידוע שברת'ור ממציא דברים שלא היו ולא נבראו על בסיס שתי מילים וחצי. על מה הויכוח?

ברת'ור - תניח |הדגש|~תמיד~|סדגש|

שהמידע שהאתה קורא כאן הוא חלקי ואולי מסולף. זה אינטרנט! וזו כולה הודעה קצרה בפורום! זה לעולם לא יהיה כל התמונה כולה! לך, חשוב ~שתמיד~ תסייג את הדברים שלך ותכתוב דברים בצורה כללית יותר ותשאל שאלות יותר מלתת תשובות

Berethor

New member
אבל כן הסתייגתי

נתתי מספר אפשריות. בכל מקרה מהמתואר פה עולה תמונה ממש לא חיובית עליו, כמעט בכל מצב אפשרי. מישהו שמצב אחד "נגעל מאברי מין" "ונגעל ממין", ומצב שני לא אכפת לו שיגעו לו באיבר מין, ואוהב מין אוראלי, ונהנה מאוננות(יעני זה סותר תגועל שכביכול יש לו). התמונה שעולה פה זה שהוא נגעל רק מהצד השני/הגוף של הצד השני, וכל עוד ההנאה שלו והגוף שלו הוא במרכז, זה בסדר מבחינתו. אני לא אוהב חוסר שוויון מובהק שכזה ואיגואיזם, תוסיפי לזה שאני גם לא תומך גדול של מין אוראלי, כך שיש סיבות טובות לחוסר סימפטיה שלי לסיטואציה הזאת.

אבל זה בדיוק ההגדרה של יחסי מין

יחסי מין זה קיום יחסים שבהם מעורבים איברי מין. גם יחסי מין אורליים זה "יחסי מין". כך שאיך יתכן בן אדם שאוהב שיורדים לו, הוא א-מיני, בדיוק?

Berethor

New member
שאלה יפה

אוליי שיורדים לו הוא בעד, אבל אם מצפים ממנו לרדת הוא פתאום א-מיני..

Berethor

New member
התשובה שלי

קודם כל גם א-מיני יכול לאונן ולהגיע לזקפה, א-מיני ואימפוטנט זה שני דברים שונים. סיפוק עצמי זה לא יחסי מין, ובשביל לעשות משהו עם עצמך לא צריך משיכה מינית. על כן בחלק הזה זה לא סותר א-מיניות, שחלק גדול מהם כן יכולים לעשות ולחוות את זה. החלק שמתנגש פה עם א-מיניות זה זה שהוא אוהב שיורדים לו וזה שהוא אוהב שנוגעים לו. אלו הם שני דברים מיניים מאוד, לא פחות מיניים ממין רגיל, ולדעתי הם יותר מיניים ממין רגיל, כי מין רגיל כל אחד יכול לעשות, אבל כדי לאהוב ולהנות מהדברים שציינת צריך יותר מיניות, ובמקרה של מין אוראלי גם אהבה לדבר המוזר הזה. נשמע יותר שהוא סובל מחסמים ומאיגואיזם, הוא החליט(במודע או שלא) שכל עוד רק הוא במרכז זה בסדר, וברגע שזה הפוך או משותף יותר, זה לא. מי תהיה הפראיירית שרק תגע בו ותרד לו, מבלי שהוא יחזיר לה באותה מידה או ישכב איתה. אין הרבה אנשים שמגיעים לסיפוק מיני, מלגעת ולרדת. על כן לא יתכן שהכל יהיה רק בשבילו, זה גישה שוביניסטית בעליל, ואם מדובר כאן באישה מינית, אז זה גם דיכוי ותסכול שלה. המישהו הזה צריך לצאת מהחשיבה הזאת שלו, ואם אין לו בעיה לחשף ולשתתף במשהו שמעורב בו איבר המין שלו(עם אדם אחר), הוא לא יכול לשחק אותה א-מיני. באופן עיקרוני המגע, החשיפה וההנאה הם האישיו העיקריים למין, ונראה שאין לו בעיה עם כל השלושה, כל עוד הם מערבים בעיקר אותו. אז או שיש לו חסם כלשהו, או שהוא נורא אנוכי, או שהוא נורא עצלן וגרוע במיטה(במין רגיל/אמיתי), ופוחד שיגלו את זה.

מיshe

New member
באמת? מוזר...

למה יש א-מיניים שמאוננים? הם נהנים מזה? למה הם עושים את זה? מה עובר להם בראש? מה גורם להם לזקפה?

יש א-מיניים שמאוננים

לרוב מתייחסים לזה כדבר טכני שהגוף דורש. אני יכולה לומר על עצמי שלרוב סביב הביוץ אני מרגישה צורך לאונן. על מה חושבים? לא ממש חושבים כמו שפשוט עושים את זה. המגע עצמו כבר עושה את העבודה.... אם זה מעניין אותך יש שרשור על זה ב-AVEN האתר העולמי של הא-מיניים.

Berethor

New member
זה את צריכה לשאול כל אחד ואחד פה באופן אישי

ואני לא חושב שאנשים ירצו לענות לך על מה שעובר או לא עובר להם בראש. חוץ מזה שמדברים על א-מיניים זה כולל גם נשים, לכן שאת מדברת על זקפה, את כאילו מתארת מצב שיש רק גברים א-מיניים. אבל האמת היא שיש יותר נשים א-מיניות, עם כמה שזה לא מפתיע, כאן בפורום למשל יש רוב נשי מובהק
. כפי שאת בטח יודעת גם נשים יכולות לאונן
. בעיקרון א-מיניים שמאוננים עושים את זה פחות או יותר מאותן סיבות שמיניים עושים את זה, כך שאני לא ממש חושב שצריך לפרט. אבל אם את מתעקשת, זה בעיקר העניין של הסיפוק והתחושת השלווה שאחרי, ופחות העניין של ההנאה ולא יכול בלי זה או משהו כזה. באופן עקרוני א-מיניות זה חוסר משיכה מינית וחוסר הנאה מהמין, אבל זה לא חוסר ביצר מיני או צרכים מיניים אם תרצי, אבל אלו דברים שאפשר גם לספק לעצמך, ללא 'עזרה' מבחוץ. כמובן שיש גם א-מיניים מסויימים שלא מאוננים ולא מרגישים שום דבר מיני, אבל לא נראה לי שזה הרוב, כי מה שקיצוני זה בדרך כלל לא הרוב. בקיצור, כן חלק נהנים מזה, גם אם לא הנאה עצומה, עדיין הנאה סבירה, ויש שני סיבות עיקריות שאנשים עושים דברים מיניים, האחד זה הנאה, והשני זה סיפוק, אצל א-מיניים זה יותר בשביל הסיפוק ושלוות הנפש. בקשר לזקפה, נשמע שאת מתייחס לזה כאילו זה איזה פלא תבל, אבל באמת עבור רוב הגברים, אפילו א-מיניים, זה בכלל לא בעיה להגיע לזקפה, רצונית או לא רצונית. כל גבר שלא סובל מאימפוטנציה או ממצבי לחץ או דחיה חזקה, יכול להגיע לזקפה. בין אם זה ממשהו מנטלי, בין אם זה מטריגר, ובין אם זה ממגע. בו נגיד שאצל א-מיני יש פחות טריגרים ופחות זקפות לא רצוניות, אבל זה לא אומר שהוא לא יכול שהוא רוצה, למרות שבטוח יש גם כאלה, אבל יש גם מיניים כאלה. בכל אופן מה עובר לכל אחד בראש, האם יש משהו שמושך אותו, והאם הוא נהנה מזה, זה דבר אישי, בכל אופן רוב האנשים לא סובלים מאוננות, וזה לא דבר מזיק, או פוגע באף אחד, כמו שמין שנעשה באופן הלא נכון וחד צדדי עלול להיות.

למעלה