האם יכול להיות

מיshe

New member
האם יכול להיות

שמישהו שמאונן, שגומר, שמגיע לזקפה כל יום בערך, שאוהב שנוגעים לו ב... ואוהב שיורדים לו, אבל נגמר מאיברי מין ונרתע מהם וסקס, זה מגעיל אותו ולא ממש מושך, הוא דוחה את זה ודוחה... לא רואה בזה משהו מהנה ומלהיב, האם יתכן שהוא א-מיני?

סליחה על השאלה

מנסה להבין.... אם מישהו אוהב שיורדים לו [אחרים אני מניחה..] אז איך הוא נגעל מאברי מין ונרתע מסקס? אני מנסה להבין את ההבדל.. כי לרוב מי שנגעל לא מוכן גם לזה.. ועל פניו זה נשמע יותר כמו חסימה כלשהי ולא כמו א-מיניות.

לפי איך שאני הבנתי את זה

הוא נגעל מאברי מין של אחרים, שירידה לא כוללת אותם

לא הבנתי גם את מה שאת כתבת

מין אורלי כולל אברי מין. אני יכולה להבין שמישהו נגעל מקיום מין אורלי [אגב, גם אנשים מיניים חלקם נגעלים מזה], אבל לא מבינה איך מישהו בסדר עם זה שמישהו אחר מבצע בו מין אורלי וכל השאר מגעיל אותו. אברי המין שלו זה בסדר אבל של אחרים לא? זה קצת מוזר... אני לא יודעת מה להגיד על זה ואיך להסתכל על זה. זה נשמע לי אישית כמו בעיה/חסימה משהו בסגנון. אבל קטונתי מלומר...

ברומבית

New member
דוקא נראה לי הגיוני ../images/Emo115.gif

זה מאוד שונה אם איבר שייך לך או למישהו אחר...

כן ולא

אני יכולה להבין שהוא לא רוצה ~לרדת~ למישהו אחר, אבל אם אין לו בעיה שירדו לו, איך 'אברי מין' באופן כללי מגעילים אותו ומה הבעיה עם סקס רגיל? ולאן הוא נעלם?
זה מרגיש לי כמו לדבר על מישהו מאחורי הגב.. אני לא חושבת שאני אמשיך להגיב אם הוא לא יגיב בעצמו.

מיshe

New member
והוא

התחיל לחשוב לאחרונה שאולי הוא א-מיני ולבדוק את זה...

אז קצת קשה לענות למישהו אחר

כי זה באוד שיטחי. גם כשהאדם עצמו נכנס וכותב מגילה על עצמו ועונה לשאלות מכווינות, עדיין אנחנו מסייגים את דברינו ואומרים שבסופו של דבר רק הוא יכול לענות על השאלה הזו, כי אנחנו לא באמת יכולים להכיר ולהבין מישהו לעומק דרך הודעה בפורום. אבל כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי: על פניו זה לא נשמע א-מיניות. זה נשמע בעיה כלשהי. אני אישית הייתי ממליצה לפנות לאיש מקצוע כדי לבדוק את הנושא וכדי שתוכלו להיות רגועים שאם הוא א-מיני איש המקצוע יזהה גם את זה, אתם יכולים לפנות למישהו עם הבנה של הנושא. הוא ידע להבדיל הכי טוב בין הדברים ולתת את המענה השלם. בהצלחה!

Berethor

New member
זה בסדר, היא שאלה את זה באופן אנונימי

אנחנו לא יודעים מי היא ומי הוא, רק עונים באופן ענייני לסיטואציה עצמה.

Berethor

New member
אל תהי הפאיירית שלו

זה קודם כל. לא יתכן שהוא יהנה מזה שיורדים לו, ומצד שני ישמיץ איברי מין, ביחוד של הצד השני.

Berethor

New member
אל תדאגי

הוא לא נשמע כל כך א-מיני, על פי התיאור. לי באופן אישי מין אוראלי נשמע יותר מיני ממין רגיל.

Berethor

New member
גם אני יכול להבין תחלק הזה

אני מבין איך הצד שיורדים לו נהנה, אבל אני לא מבין איך הצד שיורד נהנה, בתור מי שלא רואה את עצמו מהצד השני של הסיטואציה, אני לעולם לא הייתי מצפה מבן הזוג שלי להיות בא, גם ללא קשר לא-מיניות שלי. מצד שני אם הוא רוצה שיעשו לו את זה ואת זה, שיעשה גם הוא משהו, מתואר פה משהו נורא חד צדדי לדעתי, וגם אם יש לו חסמים או היגעליות זה לא תרוץ.

Berethor

New member
ברור שזה שונה

זה נקרא איגואזם וחוסר קבלה של האחר, ההפך הגמור ממה שזוגיות אמורה לייצג. בזוגיות בני זוג צריכים לקבל תאחר כמו את עצמם בעיקרון, לכן לא אמור להיות העניין שלו או שלו. חוץ מזה מין אוראלי זה מין דיי חד צדדי לדעתי, א' רק צד אחד נחשף, ב' רק צד אחד נהנה. ברגיל זה יותר שוויוני אלא אם כן זה מיני וא-מיני כמובן.

ברומבית

New member
זה לא קשור ../images/Emo115.gif

הוא פשוט נרתע, הוא לאו דוקא מתנגד/מזלזל/משהו

Berethor

New member
בסדר

אני לא שולל ת זה שאוליי זה לא במודע אצלו/לא בשליטה. אבל משהו כאן נורא לא בסדר, במצב הנוכחי, במיוחד כלפי הצד השני.

Berethor

New member
ועוד משהו

יש פה סוג של מוסר כפול, כי מצד אחד לגעל מהאיבר של הצד השני, ומצד שני לצפות ממנו אממ..

Berethor

New member
אם כך

זה אומר שהוא נגעל מאיבר המין של הבת זוג שלו, ולא מאיברי מין באופן כללי. להגיד שהוא נגעל מאיברי מין זה סתם מלוקק. עובדה שאין לו בעיה לאונן ואין לא בעיה שיורדים לו, ונוגעים לו שם. הבחור נשמע לי בעד גישה נורא איגואיסטית או/ו שוביניסטית, וזה מה שאני הכי לא אוהב במקרה הזה. אוליי הוא סובל מוגינופוביה, בכל אופן מורגש כאן יחס נורא מנוקר ולא מתחשב לצד השני, בין אם זה במודע מצידו ובין אם זה לא. אם הוא נגעל מלרדת אז שלא ידרוש שירדו לו, אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך, אם הוא נגעל מאיברי מין, שלא יצפה שלא יגעלו גם משלו, ואם הוא לא מעוניין לוותר על הדברים האלה, אז שתחיל לתחייס לבת הזוג שלו כמו שהוא מתייחס לעצמו ולא כעל 'אוייב' או אובייקט.

תשמע, אני לא מכירה את הבחור

ויכול להיות שאתה צודק, אבל אני מציעה לך להימנע מנימה כ"כ שיפוטית כלפי מישהו שאתה לא מכיר, במיוחד שזה לא הוא שכתב את ההודעה אלא חברה שלו. מכ"כ מעט מידע, ממש לא מגיע לו שתשפוט אותו בצורה כזאת. סתם לדוגמא, אתה לא יודע אם הוא בכלל דרש מחברה שלו לרדת לו. יכול להיות שהיא בעצמה הציעה את זה, כדי לנסות לפתוח אותו למין או משהו כזה. ויכול להיות שהוא גם מזה לא נהנה, אבל זה הדבר היחיד שהוא יכל לעשות. אין לי מושג. היא לא פירטה מספיק. אני חושבת שצריך להיות הרבה יותר אינפורמציה לפני ששופטים מישהו כמו שאתה עושה בכל הרבה הודעות שונות.

למעלה