האם יכול להיות

Berethor

New member
אני עושה כמיטב יכולתי

אם יש משהו שאת לא מסכימה איתו, את מוזמנת לכתוב אותו..

האמת שזה נושא מאוד מורכב ולא היה לי כוח להכנס

לכל הדקויות שלו לכן הפנתי אותה לפורום ב-AVEN בהנחה שכל הדקויות מעיינות אותה ורק ציינתי שיש כאלה שמאוננים ושזה לרוב די טכני. לפעמים עדיף לא לכתוב מאשר לכתוב מידע שגוי, גם אם הוא שגוי חלקית.. זה עלול ליצור רושם כללי בסופו של דבר שגוי ויצא שכרך בהפסדך.

Berethor

New member
אני באמת לא חושב שזה נכון לגבי כולם

לא עבור כולם זה טכני לחלוטין, יש גם שנהנים מזה בין היתר. כנראה שזה קשור גם לרמות הא-מיניות וכו. בכל מקרה זה לא מה שהיא תיארה פה, היא לחלוטין תיארה מישהו שאוהב תדברים הנ"ל. חוץ מזה מישהו שאוהב שנוגעים לו שם, קל וחומר שנהנה גם מאוננות. לי באופן אישי הפריע הצביעות עם המין האוראלי, האוננות פה בכלל דבר שולי, וציינתי שזה משהו שלא סותר א-מיניות, הדקיות פה לא כל כך משנות לדעתי.

Berethor

New member
../images/Emo247.gif אגב

אוליי תעברו לאוננות משותפת במקום מין אוראלי, מה דעתך? ואולי בהמשך הוא יפתח לעוד דברים..

Berethor

New member
הוא לא נגעל משלו

והוא ילמד גם לא לגעל משלה. אישה היא גם בן אדם..

"הוא ילמד" - מדהים איך אתה אומר דברים

בצור המוחלטת.. בסרי בדיוק בגלל זה היא נכנסה לכאן. מה גורם לך לחשוב שהוא פתאום ילמד? זה לא משנה בכלל איך אתה מתייחס מבחינה אנושית לנשים וגברים. כל עניין השוביניזם והאגואיזם שהכנסת לכאן לא רלוונטים. הבחור לא עושה את זה כי הוא לא רוצה / בקטע של דווקא / כי הוא חושב שאישה צריכה לשרת אותו. הוא לא עושה את זה כי הוא נגעל! אז איזו מין עיצה זו? תחשוב קצת לפני שאתה עונה...

Berethor

New member
אם הוא לא היה אוהב את מה שהוא אוהב

אוליי הייתי קונה את זה, אבל מי שאוהב את אחד הדברים הכי מגעילים שיש ונגעל מאחרים(שכלום ביחס לזה), פשוט לא נשמע לי אמין. כמובן שיכול להיות שהיא חושבת שהוא אוהב אבל הוא בעצם משקר אותה, ואז זה כבר משהו אחר.

מילא היית מדבר מניסיון אישי

אבל גם זה לא... אתה ממשיך לקבוע ש"כך צריך להיות". מאיפה לך, אם אפילו אתה בעצמך מעולם לא התנסת בזוגיות ולא התמודדת מול דברים שהיו יכולים להגעיל אותך?

Berethor

New member
מה הנסיון האישי שלי קשור לזה?

למה את התמודדת עם כל הדברים שיכולים להגעיל אותך?

אתה יכול לחשוב שיש בזה משהו מוזר/לא הגיוני

משהו ~שאתה~ לא מבין, אבל לא יותר מזה. מודה, גם לי מוזר קצת הסיטואציה, אבל כל מה שהיה לי לומר בהקשר הזה שזה נשמע מוזר ולכן ~אולי~ הכיוון הוא יותר חסם ולא א-מיניות. בכל מקרה, אין מה לשפוט! ובטח לא לקבוע עובדות.

Berethor

New member
טוב יש לי כמה שאלות עליך

האם מפריע לך המצב הזה? האם את מעוניינת במין? האם מה שקורה בניכם הוא ביוזמתך או ביוזמתו?

למעלה