האם ידיים יפות..

גולדי 19

New member
האם ידיים יפות..

הן מוסיפות או גורעות.. כשמחליטים לקחת בחורה לדוגמנות? או שרק הגוף הפנים והרגליים.. עליהם מסתכלים כשבוחרים מישהי? ואם כן... איזה ידיים ואצבעות ידיים נחשבות בתחום כידיים יפות? (שאלה קצת מוזרה.. אבל היא נובעת מכך שדחו את חברה שלי שהיא יפיפיה... באיזו סוכנות מהטענה שיש לה ידיים מעט רחבות..)

Melvina

New member
כמובן שזה משנה

כל פרט במראה החיצוני משנה בעיקר חלק כה גדול שהוא הידיים ולא איזה כתם לידה או אוזן קצת גדולה שאפשר להסתיר. מה הכוונה גדולות? במבנה או מלאות?

גולדי 19

New member
לא יודעת בדיוק..

אבל יש לה כף יד רחבה מעט.. ואצבעות לא הכי דקיקות.. (אני בכלל לא שמתי לב לזה.. בעיני גם ידיה יפות)

Melvina

New member
האמת

שבפרטי הסוכנות שאת ממלאת מתייחסים גם למצב כפות הידיים, קשה לי להאמין שיש מישהי מדהימה שלא יקבלו אותה רק בגלל כפות הידיים. בטוח יש גורמים נוספים משמעותיים.

גולדי 19

New member
סבטה..

אני ממש ממש לא מבינה מה רצו מהידיים שלה.. אולי אני אצלם לה את היד.. כדי שמישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה.. ! אולי תביאי צילום של היד שלך.. /tapuzforum/images/emo3.gif

Melvina

New member
הצעה

אולי תעלי תמונות שלה בכללי ושיראו את הידיים שלה? או אם תרצי תשלחי לאחד או כמה מאנשי המקצוע, הם בטוח יכוונו אותך! ווי, היד שלי עדיף שתסתתר, היא אומנם יפה אבל יש לי בעיה של חוסר ברזל וסידן ולכן הציפורניים שלי מתות, אני צריכה לעשות בנייה.

חחחח

אני חושב שחברה שלך פשוט מתביישת לספר לך שדחו אותה... פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר... סוכנות שדחתה מישהי יפה בגלל הכפות ידיים שלה..

למעלה