hadasbaril
New member
אם אני מבינה נכון תשאלה:
בבאר שבע-מעבר כביש לתחנה.כמה דקות הליכה. ובסוף הישר יש קניון שימושי-אין טוב מזה.(ותודה ללשכת הגיוס ההמוקמת שם שגרמה לי לפני שנתיים לאסוף את המידע ) באשקלון מתוככננת ההזזת התחנה המרכזית לכיוון הרכבת(והבית שלי...) אשדוד- הדבר שששכחו בתיכנון העיר הזאת.שמעתי יש תוכניות בעניין אבל הן לא נראה לי אפקטיביות. נ.ב המבה החדש של הרכבת די נחמד אבל לא הספקתי לחקורו לעמוק.מחר סיבוב שני. רחובות-באמת מעצבן להגיע וגם קרית גת.
אם אני מבינה נכון תשאלה:אין ספק שהתחנה תהיה מפוארת
אבל קצב העבודה הוא מוזר באיטיותו. ראשית פיצלו את העבודה לשלב א' ולשלב ב' כאילו מדובר לפחות בהקמתו של נמל אשדוד. אז לא עושים במקביל שום דבר. יצקו בטון על החלק המקורה של תחנת האוטובוסים ועכשיו זזו לאזור החיבור בין התחנה ובין היציאה מן המעבר התת קרקעי. עוד מעט מתחילה שנת הלימודים באוניברסיטה וסטודנטים שראו את תחילת העבודות בשנה א' כנראה לא יהנו מהן גם בשנה ג'.
בבאר שבע-מעבר כביש לתחנה.כמה דקות הליכה. ובסוף הישר יש קניון שימושי-אין טוב מזה.(ותודה ללשכת הגיוס ההמוקמת שם שגרמה לי לפני שנתיים לאסוף את המידע ) באשקלון מתוככננת ההזזת התחנה המרכזית לכיוון הרכבת(והבית שלי...) אשדוד- הדבר שששכחו בתיכנון העיר הזאת.שמעתי יש תוכניות בעניין אבל הן לא נראה לי אפקטיביות. נ.ב המבה החדש של הרכבת די נחמד אבל לא הספקתי לחקורו לעמוק.מחר סיבוב שני. רחובות-באמת מעצבן להגיע וגם קרית גת.