האם יגיע רגע הבגידה?

• פותח הנושא tar8
  • פורסם בתאריך
tetete-ויופי שיש לך הרבה אומץ ...

גם לעמוד מאחורי המילים שלך!!!! אולי כדאי שתשלח לה גם תשדורת אישית ותציע את עצמך כמועמד!!!

tar8

New member
בראש שלי

סוף סוף מישהי שמבינה על מה אני מדברת! אני מתייבשת כבר מכל הבחינות ונמאס לי . גם שאני מנסה וטורחת זה לא זוכה למענה.

ד נ י ת

New member
השקיעי בזוגיות שלך במקום לחשוב מאין

תבוא והבגידה, עם מי ואיך....... חבל..... ברמת העיקרון, יש לך את הבסיס....את אוהבת אותו..אז תתחילי להשקיע מחשבה איך לשפר את הזוגיות שלכם......נסי למצוא זמן איכות איתו, ותאמיני לי שאת תצליחי לעורר את אהבתך אליו, כי סה"כ יש בסיס.... זה הכל פונקציה של רצון והשקעה... הכי קל להרים ידיים ולחשוב על ריגוש קל מבחוץ... בהצלחה

ttaa2

New member
כנ"ל

אני מעט יותר גדולה מגילך (33)ולי 3 ילדים ואני מרגישה בדיוק כמוך אין לי משהו ספציפי אבל אני בכיוון

Amiram_e

New member
תגובה הגיונית

תראי, בואי נשים את הדברים בצורה הגיונית על השולחן: 1. את אוהבת את בעלך, מצד שני אין לו עניין בך. 2. אין בינכם שום קשר. 3. הלכת ליעוץ זוגי ולא עזר. 4. יש לכם ילדה קטנה. 5. נוח לך בחיים הזוגיים ואינך רוצה לרדת ברמת החיים שלך כתוצאה מגירושין. לדעתי תיצרי לעצמך חיים משלך, פשוט תפסיקי לחכות לבעלך בבית, תלכי לחוגים, תלמדי משהו מעניין. לא צריך לשבת ולחכות ולקוות שיבוא מישהו חדש, אך מצד שני בחחלט לא מגיע לך לשבת ולהתייבש מינית ורגשית בגלל שבעלך אגואיסט ואטום לצרכייך. במידה ויהיה לך קשר עם בחור, פשוט תתני לזה לזרום. יכול להיות שהיום נוח לך במצב הקיים, אבל כאשר תכירי מישהו שיספק לך את מה שהיה חסר כל כך הרבה זמן- הן מבחינה רגשית והן מבחינה מינית, את תעשי החלטה שלא היית עושה היום. ועוד משהו, אם את בכל זאת לא התייאשת, אני במקומך הייתי מספר בהזדמנות לבעלך על הבגידה לאחר שתתרחש, אני מאמין שלפעמים צריך טיפול בהלם. תאמיני לי שאין לך מה להפסיד. רוב הסיכויים שהוא יבין מה שהוא מפסיד רק כאשר הוא יראה שאת לא שלו. בהצלחה ותתחזקי.

tar8

New member
זה מה שאני עושה, למעט.. - סיכום ותו

יש לי חיים משלי, אני לא תלוייה בו. אני מציירת ומתעמלת 4 פעמים בשבוע בהולמס פלייס, בנוסף, אני מרבה לצאת עם חברות בנות גילי(שגם להן נמאס מהבעלים האדישים שלהן). יש לי שני תארים ואני כל הזמן מתחדשת. אני בגדול, בחורה מאוד פתוחה וזורמת ואפילו אני אגלה לכם שניסיתי משהו מאוד מעניין- הלכתי למסז´ אירוטי טנטרי כדי לספק את יצריי המיניים ועדיין לא לבגוד, והיה כייף . אז זהו, החלטתי לזרום ומה שיהיה יהיה מבלי לחפש משהו ספציפי, אבל אם המצב ימשך ואני אמצא את עצמי מאוד מתוסכלת, אני אבגוד! במקביל אני אנסה להמשיך לשקם את נישואיי. תודה לכולכם על תשומת הלב והאמון ושוב סליחה על הבלאגאן הראשוני בגלל שם המשתמש שלי.

למעלה