האם יגיע רגע הבגידה?

• פותח הנושא tar8
  • פורסם בתאריך

tar8

New member
האם יגיע רגע הבגידה?

אני בסביבות גיל ה - 30 עם בעלי מתקופת הנעורים ויש לנו ילד בן שנתיים. בשנה האחרונה, חלה התדרדרות במערכת היחסים בינינו ובעלי הפסיק לגלות בי עניין הן מיני (הפעם האחרונה ששכבנו היתה לפני כ- 3 חודשים)והן אישי, הוא טרוד בבניית הקריירה שלו ולא מקדיש לבית זמן בכלל. כל חיי אהבתי אותו בטירוף, אולם בשל ריחוקו, התחלתי להתרחק גם כן, ואף הכרתי בחור דרך המחשב, אולם לא קרה בינינו דבר.מעבר לכך, ניסיתי יעוץ זוגי וזה לא כל כך הלך. אני לא רוצה לפרק את המערכת כי עדיין יש לי משהו אליו, יש לנו ילדה וגם מבחינה כלכלית אנחנו די מסודרים.יש לי חיים מאוד נוחים. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני מרגישה בשיאי מכל הבחינות, אני נראית מצויין, גברים מתחילים איתי ובעיקר אני מרגישה התעוררות מינית אדירה, אך אין בי כל רצון ליישם אותה עם בעלי. לצערי, בשל כל ההתרחקות, אני כבר לא נמשכת אליו כל כך. אני מרגישה שאני זקוקה לחום ולריגושים בטירוף ממישהו זר, ושזה עניין של זמן עד שתגיע הבגידה. מה עוד אפשר לעשות?

רגע הבגידה

אין דבר כזה !!! אם אינך רוצה לבגוד - לא תבגדי אם את רוצה לשקם את נישואייך, להעלותם חזרה למסלול נכון, ראשית, עלייך להפסיק להגיד ולחשוב "שאני זקוקה לחום ולריגושים בטירוף ממישהו זר" עליך לומר לעצמך ולבן זוגך ש"אני זקוקה לחום ולריגושים בטירוף ממך/בעלי ריחוק ניתן לקרב הכל תלוי במידת הרצון שלך לעשות כן אישה1

פלסטיק

New member
כן, יגיע

את נראית כאילו החלטת בנושא רק עדיין עוד לא החלטת עם מי ומתי.

tar8 - מי את באמת?

בהודעה המקושרת שפרסמת רק היום, את עם בעלך רק 8 שנים, מתוכם נשואים 5 ואין לכם ילדים ולאחרונה עזבת את הבית. האם יש כאן תופעה של החופש הגדול, או של פגרת קיץ בה אנשים מחפשים דרך להפיג את השיעמום? לא שהעלית בעיה מצוצה מן האצבע, אני מניח שסיפור כמו שכתבת יכול להיות אמיתי ורלוונטי - מושא פנטזיות של הרבה נשים, אבל השאלה היא מה באמת קורה אצלך, כי יש הבדל בין דיון בבעיה היפותטית לדיון בהתלבטות אמיתית שאדם מתמודד עימה והתייחסתי לכך בהודעת המנהל שפירסמתי, בה ביקשתי במפורש לציין נושא היפותטי לדיון ככזה ולא להסוותו כבעיה אישית אמיתית. אז מהי תשובתך?

tar8

New member
מי אני באמת

אז כפי שכתבתי אני בסביבות גיל ה - 30 וכל מה שכתבתי בהודעה נכון. מעבר לכך, אחותי ישנה אצלי ערב אחד והשתמשה בשם משתמש שלי מבלי לשנות אותו, מכיון שהיא לא כל כך יודעת להתעסק במחשבים. וכפי שהבנת נכון גם לה יש בעיות בנישואין, אם כי מכיוון הפוך ( היא לא אוהבת את בעלה) זה הכל ותודה על ההבהרה, כי אחרי שרשמתי את זה, הבנתי פתאום שיש תגובה שונה של אחותי שלא מתאימה למה שרשמת. אז שוב תודה

האם יגיע רגע האמת?

את בת 30 אם לילד בן שנתיים ,את מתלבטת לגבי בגידה אופציונלית. וגם יש לך ילדה ואת מסודרת כלכלית ולפני יומיים, עזבת את הבית כי לא היית בטוחה שאת אוהבת את בעלך, כי אתם יחד 8 שנים(גיל 22 אצלך זה נעורים?),אתם נשואים 5 שנים ללא ילדים- איפה נעלמו הילד בן שנתיים והילדה שמונעת ממך לעזוב? ובמקום אחר רשמת כי אתם 15 שנה יחד,(מגיל 15 ,זה יותר מתאים לנעורים) ומהם נשואים כבר 8 שנים, ומה יכול לך אם הוא יגלה שבגדת בו? הצעת למישהו לפני יום שילך לפסיכולוג או לפסיכיאטר שיקלו עליך את ההתמודדות עם החיים והקושי. בהצלחה! אותה הצעה תקפה גם לגבייך.

tar8

New member
הבהרה נוספת

רציתי לציין גם שיש לי רק ילד אחד, ובלהט הכתיבה לא היתה אבחנה בין זכר לנקבה. שוב עימכם הסליחה על הטעות ועל הרושם הרע שנוצר לכם בדבר האמינות שלי ושל אלה שבאמת רוצים לשטוח את בעיותיהם כאן.

tar8 ...

לפני שאת עושה משהו, שאולי תתחרטי עליו או שאולי אף תסחפי אליו לנצח... אני מציעה לך לעשות חושבים עם עצמך- מה את באמת רוצה ואח"כ תשוחחי עם בעלך!! אם אתם כ"כ אוהבים- איפה הדיבור בינכם? איפה החברות? למה את לא מספרת לו מה את מרגישה??? אולי כך הכל ישתנה?? בהצלחה.

tar8

New member
הלוואי והכל היה כל כך פשוט

העניין הוא כפי שכבר כתבתי שהוא די הפסיק לגלות בי עניין. מכל הבחינות. הוא כמעט לא בבית, ניסיתי לדבר, ניסיתי יעוץ וכלום לא עזר. אז אני חיה לי במין בועה, מגדלת לבד את מה שנחשב לפרי אהבתנו וזהו. לא יודעת למה לצפות עוד...

אני חשבתי על עוד כיוון.

חשבתי אולי שהוא כבר בוגד, או אפילו עצם המחשבה שאולי הוא חושב את אותו הדבר (לבגוד בך). זה לא פוגע בך? אז תארי לך מה זה עושה לו? אני מציעה שתדברי איתו. תפתיעי אותו עם איזה טייק אאוט של סיני במשרד, תעשי דברים ספונטניים ורומנטיים. אני חושבת שלתקופה מסויימת זה יעשה טוב.

tar8

New member
את האמת

אני אגיד לך את האמת, באיזשהו מקום כבר לא איכפת לי אם הוא יבגוד בי. אולי בסתר ליבי אני מייחלת לכך, ואז אולי יהיה לי קל יותר לבגוד בו.

modoo

New member
סחור סחור

את הבדיקה את צריכה לעשות, תבגדי, תראי איך זה, איך את מרגישה עם זה, זה המבחן האמיתי. איך שאת תרגישי, אם טוב אז מה טוב, אם רע חישבי פעם נוספת.

תחשוב טוב לפני שאתה מוציא מילים

MODOO אחי...אני מקווה כשאישתך תצטרך יעוץ מאנשים פה בפורום מאחורי גבך..יגידו לה בדיוק את אותם מילים שרשמת פה

modoo

New member
אלירןןןןן יקירי

ברגע שאישתי תתיעץ האם כדי לה לבגוד או לא, בשבילי הכל כבר אבוד, אני לא מבקש ממך לחשוב כך, אך תכבד מחשבה של מישהו אחר גם אם היא לא תואמת את דעתך, ובנוסף, אני לא מרגיש כלל על תקן של יועץ פה אלה סתם מביע את דעתי בנושאים שפוקדים אותנו לפעמים לצערינו...

mnnnn

New member
רגע הבגידה

לומר לך את האמת מנסיוני רק הפעם הראשונה היא קשה ויש יסורי מצפון לאחר מכן אם זה נעשה עם האדם הנכון תרצי עוד ולא תוכלי להחזיר את הגלגל לאחור לכן עדיף לעשות רגע חושבים לפני הרגע המכריע ולעשות חושבים מה את עלולה להפסיד כאשר בעלך ידע ואכן כל בגידה מתגלה בסוף אצל מי יותר מהר ואצל מי יותר מאוחר בהצלחה בהחלטה הנכונה לך

tetete

New member
לצערי כן

רגע הבגידה כנראה יגיע וטוב שכך, איני רואה סיבה לכך שאישה יפה ובשלה תתיבש... אם בעלך אינו רואה את מעלותיך ואינו טורח להשקיע אין זאת אשמתך ואין סיבה שתסבלי בשל כך. בתור אחות לצרה שעברה את אותן תחושות החלטתי להרשות לעצמי מדי פעם לטעום את טעם התשוקה, אך חשוב, אפשר להתמכר לתחושה, הגבילי עצמך לפעם ב.. ולא למשהוא מאוד קבוע ואניטנסיבי.

modoo

New member
האמת לא תמיד נעימה לאוזן

אני הייתי מוסיף לתגובתך משפט אחד, לא טוב לך עם בעליך סיימי סיפור ומיד. התחילי משהו חדש ומרענן.

למעלה