אברוך אוי ואיילא יאומן
נראה יותר שעבד ביחסי ציבור למען הקטאריםאברוך אוי ואיי
בזמן שהקדושים שלך הזניחו את נושא החטופים לפיד פעל לשחרורם .
נראה לי יותר שאתה עוטבד ביחסי ציבור למען משפחת עברייניהו.נראה יותר שעבד ביחסי ציבור למען הקטארים
אני לא הנושא כאןנראה לי יותר שאתה עוטבד ביחסי ציבור למען משפחת עברייניהו.
אף אחד לא הזניח, התשובה הטבעית להצעה לעיסקה של 30 תמורת 1 היא "לך לאזאזאל!!!" אבל אנחנו לא מדינה טבעית וגם המצב לא טבעי בגלל ההפקרה. אבל המחיר של 30 רוצחים סדרתיים לכל תצפיתנית ו-30 אסירים שאינם אסירי עולם לכל אישה אזרחית מראה שעשו המון בשביל החטופים. לא טראמפ, לא ביידן, לא אובאמה ולא קלינטון לא היו משלמים מחירים כאלה.אברוך אוי ואיי
בזמן שהקדושים שלך הזניחו את נושא החטופים לפיד פעל לשחרורם .
לא יפליא אותי כלל בהתחשב שנכנע לחמאס ולחיזבאללה ללא שום איום ממשי מצידם.לא יאומן
מתי לפיד נכנע לחמאס?לא יפליא אותי כלל בהתחשב שנכנע לחמאס ולחיזבאללה ללא שום איום ממשי מצידם.
כשלא תקף את החמאס ורק את הג'יאהד האיסלמי כשהיה ר"מ זמני.מתי לפיד נכנע לחמאס?
כשמסר להם שדה גז פוטנציאלימתי לפיד נכנע לחמאס?
זה לחיזבאללה.כשמסר להם שדה גז פוטנציאלי
אבל זאת בדיוק הטענה שהפרסום בבילד נועד לטרפד עסקה שהייתה כבר סגורה וביבי במקום לומר ישירות שהוא נגד שלח את פלדשטיין לדבר בבילד נגד העיסקה שהייתה מקובלת על החמאס, על קטאר, על ארה"ב וגם נתניהו הסכים וחזר בו ברגע האחרון.לא יאומן
תראה איזה יח"צ הוא עושה לקטאר
הוא לא עובד עבור ראש הממשלה ולא קיבל מהם כסף.תראה איזה יח"צ הוא עושה לקטאר
לא, הוא עובד ישירות עבור הקטארים ועושה לביתוהוא לא עובד עבור ראש הממשלה ולא קיבל מהם כסף.
ברור שה- .AKA ,C.M מר 7/10 עצמו, עבד עבור קטאר...ולא בפגישות חשאיות מחוץ לישראל, אלא בריש גלי, ממשרדו...תראה איזה יח"צ הוא עושה לקטאר
"ברור" רק למחנה הרל"ב, שלו "ברורים" ים של דברים שלא היו ולא נבראו (ומאידך פחות ברורים דברים שידוע לכל שהתרחשו)ברור שה- .AKA ,C.M מר 7/10 עצמו, עבד עבור קטאר...ולא בפגישות חשאיות מחוץ לישראל, אלא בריש גלי, ממשרדו...
לשכתו רוחשת סוכנים זרים והוא אינו מוּדע לכך?"ברור" רק למחנה הרל"ב, שלו "ברורים" ים של דברים שלא היו ולא נבראו (ומאידך פחות ברורים דברים שידוע לכל שהתרחשו).
אחד שנותן לך אחלה הזדמנות לתקוף אותו, להשמיץ אותו ולשכנע את הציבור לקראת הבחירות הקרובות מדוע אינו מתאים לתפקיד. תודתך תימסר לולשכתו רוחשת סוכנים זרים והוא אינו מוּדע לכך?
איזה מין ראש ממשלה זה?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.