האם זק בראף הוא שחקן טוב?

שלטון

New member
האם זק בראף הוא שחקן טוב?

זאת שאלה שהעליתי כבר. בסקרבס זה בדרך כלל עובר די טוב כי זק בראף נדרש בעיקר למשחק מבדר ואת זה הוא יודע לעשות ללא ספק. אבל מי שראה גרדן סטייט ראה שלמרות היותו במאי מוצלח, הוא נפל משאר השחקנים המעולים(פיטר סרסגארד המדהים, נטלי פורטמן) בהופעה שלו. הוא פשוט נופל למעין קלישאות וכל מיני הבעות פנים שאתה לא יכול שלא להרגיש שהן מגוכחות. אז מה אתם חושבים, זה העניין פה באמת =]

emalka

New member
האמת היא

שלא יצא לי ממש לראות את זאק מחוץ לכותלי סקראבס אבל לפחות בעונות הראשונות היה לו יותר תפקיד דרמטי כאשר בעונות החדשות התפקיד שלו יותר קומי. בסוף היום אני לא יודע כמה שחקן טוב הוא אבל אני בטוח שהוא שחקן מבדר , כי אותי הוא מבדר מאד!!!

שלטון

New member
עדיין

היכולת של זק בראף כשחקן דרמטי היא חשובה גם בסקרבס. אחד הדברים המעולים בסדרה הזאת היא שלמרות ההומור ההזוי והשטותי עדיין בסופו של דבר יש דרמטיות והתמודדות עם כל מיני נושאים רציניים. אבל מה שכן הוא בנאדם אהוב. אין ספק בקשר לזה.

steelwater

New member
בקשר לקומי הדרמטי

אני לא ממש זוכרת איך זק היה בעונות הראשונות של סקראבס אבל אני חייבת להגיד שפחדתי לפני שראיתי את GS שהוא לא יוכל לשחק יותר מדמות אחת ויהיה כמו JD אבל הוא עשה דמות כל-כך שונה וממש הופתעתי לטובה! ולכן הערכה שלי אליו ממש עלתה מאז שראיתי את הסרט הזה. הוא משחק שם מדהים. הוא כל-כך מדכא אותי שמה חחח...

שלטון

New member
אני ציפיתי

שהוא יתן הופעה מעולה... כי זה הפרוייקט שלו, כל הסרט הזה שלו. גם לא ציפיתי מהבנאדם הזה שיהיה אידיוט של דמות אחת, כי רואים על הבנאדם שיש לו מה להציע. אבל עובדה, בקטעים הכי חשובים בתסריט(אולי יש סצינה אחת שניצלה, שהוא ונטלי באמבטיה, והיא באמת עשויה טוב) הוא לא כל כך מצליח להמשיך במקוריות, וגם לפעמים הוא פשוט מביא פרצופים שאתה לא מבין מאיפה הוא הביא אותם ובראסמי נראו כאילו הם יצאו מדרמת נעורים סוג ג'. אם לא שמת לב, אז פשוט תראי עוד פעם... ראיתי שלושה פעמים וקטעים מסוימים ראיתי המון פעמים. זה לא כאילו שאני מדמיין...

steelwater

New member
הממ...

אני לא חושבת שאתה מדמיין. ועוד יותר אם אתה אומר שראית כמה פעמיים. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ולכן אני כנראה כשאני רואה אותו לא רואה את זה כמו שאתה רואה גם כשראיתי קטעים מהסרט יותר מפעם אחת, וחושבת שהוא שיחק בכל הסרט ממש טוב. זה מסובך, מקווה שהבנת.

Aviad1987

New member
וואלה, אחלה דיון

וגם אני לא ראיתי אותו שלא בסקרבס אבל בסקרבס הוא באמת עושה עבודה מצויינת בתור הרופא (!) ההזוי, הקלולסי והכנראה-נתקע-מנטלית-בגיל-6. מה שכן - הוא יותר מדי מזכיר לי את ריי מ'כולם אוהבים את ריי', בעיקר בקול המעצבן
אבל למדתי לסלוח ולהתעלם.

Ch3nf3l

New member
הייתי בטוח שאני היחיד

שהוא מזכיר לו בצורה מעצבנת את ריימונד.

Boran

New member
בתכלס

זה לא מעניין אותי אם בדרמה הוא שחקן טוב או לא. הוא שחקן קומי מעולה, וזה מה שחשוב לי.

Angelus

New member
../images/Emo69.gif

היות ועדיין לא ראיתי "גרדן סטייט" אני לא יכול לשפוט אותו על פי ביצועי המשחק שלו בסרט. בסקראבס הוא יצר דמות שאנחנו כבר רגילים אלייה ויכולים (לרוב
) לצפות את המהלכים והתגובות שלה. מלבד לקטעים הקומים בסדרה, יש המון קטעים שהוא צריך להיות הד"ר הרציני והבוגר שצריך להודיע למשפחת החולה על כך וכך. בקטעים האלה, הוא לא הכי אמין, בלשון המעטה. אולי זה כי כל כך התרגלנו לצורת משחק הטיפשית שלו? אני לא יודע. אני משער שאוכל לבסס דעה רק לאחר שאצפה בסרטיו. אגב, אחלה נושא לדיון.

steelwater

New member
חשבתי על זה קצת

איך ש-JD מצליח לעבור מזה שדר קוקס יורד עליו כל-כך, או מאיזה סצינה שהוא מדמיין דברים עם החיוך המקסים והתוהה שלו, להיכנס לחדר של חולה ולהודיע לה בקול רציני שהיא חולה במחלה קשה. עוד לא החלטתי עם זק עושה את זה טוב או לא. אבל מסכנה הדמות שעוברת תהפוכות כאלו בזמן כל-כך קצר.

pake

New member
לדעתי

זאק מצליח בקלות להעלות דמות מוזרה, עם הרבה בעיות נפשיות בגארדן סטייט ואני ראיתי את הסרט לפני שהתחלתי לראות סקראבס והופתעתי לגלות שהוא יכול ליהיות גם כ''כ מבדר, לא יודע, ראיתי את הסרט לפני שנה וחצי ואני כבר לא זוכר, אבל לדעתי המשחק שלו היה מוצלח, וזה לא פייר להשוות אותו לפיטר ונטלי כי הם שחקנים ממש גדולים ע הרבה כישרון וניסיון... לאיזה קלישאות והבעות פנים את מתכוונת?

שלטון

New member
נגיד אם יש לך ת'סרט...

סתכל בסצינה האחרונה הזאת עם נטלי. יש איזה קטע שם שהוא אומר "what do we do?" או משהו כזה, והוא פשוט עושה הבעת פנים כזאת מגוחכת והורס לגמרי ת'סצינה(טוב לא לגמרי, הוא מאזן את זה עם אחלה צילום ומוזיקה מדהימה). יש עוד הרבה קטעים שבהם רואים את זה, אבל אם אתה רוצה דוגמא... גם הסצינה עם אבא שלו. יש לו קטעים שהוא ממש מבריק לדעתי, כל הבנייה של התסריט ועוד המון חלקים מן הסרט הם מקוריים לאללה, ואז פתאום נוחתות עליך קלישאות מבחינת משחק ותסריט. ובסצינות הרגילות כל מה שהוא צריך להיות זה אדיש וחסר הבעה וזה לא מבחן אמיתי לכושר המשחק שלו. גם אין לו שום בעיות נפשיות, זה בדיוק מה שהוא מבין... עזוב גם לא פייר להשוות לפיטר ונטלי, אם היה מדובר בו בג'יימס גנדולפיני או משהו הייתי מסכים איתך, אבל סרט כזה אין סיבה שהוא לא יתן הופעה בדיוק כמו השניים האחרים.

pake

New member
לא יודע..

דווקא הסצינה כשהם אומרים What Do we Do? ונטלי אומרת I don't know? זה גאוני לדעתי, אבל שוב, זה התסריט ולא המשחק של זאק. לא מצאתי קלישאות מבחינת תסריט, ואני צריך לראות שוב את הסרט ולשים לב להבעות פנים של ז'אק, אבל לדעתי הוא מצליח ליהיות אדיש וחסר הבעה כשהוא פוגש את פיטר בבית קברות, כשהוא פוגש את נטלי בבית חולים וכשהם במרתף הזה וכולם מסוממים. לפחות עם נטלי אי אפשר להשוות(האהבה עיוורת) כי המשחק שלה טיפה יותר בנוי כי היא צריכה לעשות תפקיד מוזר אבל גם מאוד רגיש ו"דרמטי", אבל באמת אין סיבה שזאק לא יתן הופעה כמו פיטר, למרות שהתייחסתי לפיטר לפי הופעות אחרות שלו..האמת אני סתם מדבר עכשיו כי כבר כמה חודשים לא ראיתי את הסרט ואני לא מתכוון לראות עד הקיץ כי אני רוצה לראות את זה עוד אנשים(כיף לרואת את התגובות של אנשים אחרים) ואני לא רוצה לשחוק את זה, אז אני אחזור אליך בקיץ
, אבל לדעתי זאק שחקן טוב והוא יוכיח את זה בסרטים האחרים שלו.

pake

New member
טעות שלי

חשבתי שאמרת שהוא לא מצליח אפילו ליהיות אדיש.

שלטון

New member
כדאי שתראה אותו שוב

לדעתי גם הסרט משתפר בפעם השנייה. אבל what do we do אין בזה שום דבר גאוני וזה ממש מאכזב שאחרי כל הסרט הוא שומר על תסריט מקורי ויצירתי בסצינות החשובות באמת הוא נדחק לכאלה משפטים לא קשורים שנשמעים טוב... אבל עם ביצוע נורמלי הוא היה יכול להחליק את זה. הקטע שהוא כזה מרים את הכתף, מביא אותה באחת ההבעות פנים ביותר מגוחכות שראיתי, ולשנייה הוא הורס לך את הכל. שמע, לפחות ככה זה היה אצלי. היו ת'קטעים האלה שנהניתי כל כך והייתי פשוט מאושר, והיו רגעים שהוא פשוט עשה משהו נורא ואני לשנייה מתאכזב כל כך.

pake

New member
What do we do now?

,I don't know זה התשובה הכי לא הוליוודית לשאלה הכי הוליוודית שיש, בגלל זה זה היה נראה לי ממש מקורי. ראיתי את הסרט יותר מפעמים, בגלל זה אני לא רוצה לשחוק אותו
. הקיצר, אתה סתם נטפל לזאק בראף כי הוא יהודי

שלטון

New member
זה לא מקורי בגרוש

זה נראה לך דו שיח מקורי? what do we do I don't no מה מקורי בזה זה ריק זה חסר משמעות. זה סתם נשמע טוב

steelwater

New member
זה לא ממש מקורי

אבל זה לא אומר שזה רע. לפעמים קטעים אל מקוריים הם עדיין טובים. למרות שזה קצת מעצבן, אבל לא נורא.

למעלה