האם זק בראף הוא שחקן טוב?

pake

New member
זה מקורי

כשמתחשבים בכל הסופים המטומטמים של הסרטים בהוליווד. מה נעשה? נשדוד בנק, נתחתן עם מישהו עשיר, נעשה ילדים. לא יודע' זה מקורי(להוליווד) וזה ריאלי, מה היא כבר הייתה עונה לו? We'll see? או "we will live happily ever after"?. זה הפעם הראשונה שאני רואה סרט שלאף אחד אין תשובה, שבחיים, בניגוד בסרטים, אתה לא יודע מה יקרה לך בעוד שנה ואפילו לא בעוד יום. זה נשמע אולי מפגר, אבל אני חיכיתי לאיזה קלישאה מטומטמת בתשובה של נטלי והופתעתי לטובה עם תשובה כנה, תשובה שאנשים צעירים ובסיטואציה של הדמויות נותנים.

שלטון

New member
הבעיה היא לא בתשובה

השאלה עצמה היא מפגרת ולא קשורה. וגם לא מקורית בגרוש.

steelwater

New member
מסכימה!

טוב, לא מסכימה שהיא מפגרת ולא קשורה לכולם. אני סבבה עם הסוף. אבל אם כבר זה שהסוף פחות טוב ולא הכי מקורי זה יותר בשאלה שלו ולא בתשובה.

steelwater

New member
Garden state

קשה לי לחשוב על כותרת... אני קצת מסכימה איתך בקשר לסצינה הזאת. הוא טיפה הורס, ואז די מהר מפסיק את ההבעה הזאת. אני הסתכלתי שוב על כמה קטעים מהסרט ושוב נפעמתי ממנו. השוותי את המשחק שלו כאנדרו למשחק שלו כ-JD וראיתי הבדל גדול.(אני חושבת שאני גם ישים פרק של Scrubs ואת הסרט ויחליף מהר כל פעם ואראה חחח!) שני דברים מאד חשובים(לא היחידים) אצל שחקן זה שתשחק טוב ותהיה מה שנקרא "זיקית" תוכל לשחק יותר מדמות אחת. ולדעתי לזק יש את הדברים האלו. ממש ראיתי איך אנדרו כל-כך שונה מ-JD. ואיזו דמות מדהימה הוא, התאהבתי בדמות... אני חושבת שגם בסצינות שבהם הוא אדיש(ולא חסר הבעה), אז הוא כן מוכיח את עצמו. זו הדמות. אם הדמות היא כזאת, והוא משחק אותה כזאת, אז הוא עושה עבודה טובה. ועוד משהו, הרבה פעמים רואים שחקנים שמשחקים ממש טוב בסדרות שלהם ואתה ממש נהנה מהן! ואז בסרטים הם משחקים אותה דמות או לא משחקים משהו. ולצערי גם על שחקנים שאני מאד אוהבת מסדרות שאני מאד אוהבת אני יכולה להגיד את זה. אבל זק משחק נהדר גם בסרט הזה. מה שכן, ראיתי רק סדרה אחת שלו וסרט אחד אז אני לא יודעת מה אני אחשוב אם אני אראה עוד דברים שלו. ואני מצטערת אם זה לא נשמע אובייקטיבי כי אני מאוהבת בדמויות ובשחקן. אבל באמת אני חושבת ככה. חוץ מזה, אני נמשכת לכשרון נראה לי חחח.

שלטון

New member
זה מה זה לא אומר כלום

מה שזק עשה בגרדן סטייט זה ממש לא מחשיב אותו לזיקית. הוא לא שיחק בנאדם שונה בתכלית, אלא פשוט בנאדם יותר אדיש ויותר מדוכא. שחקן שהוא "זיקית" אם את מגדירה את זה ככה, הוא למשל אלק גינס, שבמהלך חייו שיחק את אובי וואן קנובי, אדולף היטלר, ונראה לי שאחד הסרטים יש לו תפקיד של אישה... בנאדם עם יכולת אמיתית לגלם בצורה מושלמת תפקידים שונים בתכלית. אבל מן הסתם הוא לא ישחק בסרטים שלו את ג'יידי כי הוא בנאדם רציני עם יכולת. זה שהוא גילם את אנדרו שונה זה עושה אותו לשחקן בינוני מעלה לדעתי.

steelwater

New member
לא מסכימה

הנכון שאין לו את הרזומה שיש לאדי גינס והוא לא שחיקבכל-כך הרבה תפקידים. אבל עצם זה שהוא יכול לשחק יותר מדמות אחת זה כבר משהו. בעולם של תוכניות טלוויזיה, ובעיקר קומדיות וסיטקומים מאד קשה לצאת מהתמדית של הדמות ששיחקת כבר שנים! וגם תמיד כולם זוכרים אותך ככה ובעיתונים מציגים אותך כזה ששיחק בסידרה הזאת. ועצם זה שהוא מצליח לצאת התמידת של זק, זה כבר משהו ראוי לשבח. ואתם הצגתם אותו כזק רק אדיש, וזה לא נכון לדעתי. זו דמות שונה. ואני חושבת שאתם קשים עליו מידי ומציבים לו ציפיות גבוהות מידי. אני חושבת שהוא שחקן טוב ולא ממש ראיתי את כל ההבעות והתזוזות האלו וכ"ו שהרסו לכם את המשחק שלו בסרט. אבל כל אחד אוהב את מה שהוא אוהב
.

steelwater

New member
תיקון

מהתדמית של JD ולא מהתדמית של זק. וגם רציתי להגיד שלא התכוונתי שרק בגלל זה הוא השחקן הכי גדול ומגיע לו אוסקר, אלה שזה צעד חשב במשחק שלו ושזה כבר מראה על אכויות שיש בו.

שלטון

New member
ברור שיש בו איכויות

ולדעתי כבמאי הוא הוכיח את עצמו לגמרי, כי בסך הכל גרדן סטייט הוא סרט מעולה. אבל גם בתסריט, שמתפתח בצורה מיוחדת ומקורית לאללה, עם נושא מאוד יפה, ועם דיאלוגים נורא מעניינים(כשהוא ונטלי בבריכה יש להם דיאלוג ממש נחמד). פתאום הוא מביא לך בסוף באיזה שורה what do we do. כאילו מה העניין, עד עכשיו היית מקורי, פתאום אתה מביא בכזה משפט משיר פופ דבילי. והמשחק כבר יותר בולט. הוא נהיה cheesy כזה ומשהו בהבעות פנים שלו פשוט לא אמין אני מסכים איתך, זק לא עשה מספיק סרטים, לכן אי אפשר להגיד עליו שיש לו כושר לשחק דמויות מגוונות... את גם לא מתחשבת בזה שזק כתב בעצמו את הסרט. למה שיהיה לו בעיה לשחק ת'בחור הזה, הוא עובר לו בראש כבר כמה שנים טובות. חוץ מזה מה לעשות, אני מת על הבנאדם הזה ואני חושב שהוא אחד הדברים הגדולים שקיימים בתחום הזה, לכן כל הציפיות ממנו. אני אישית לא חושב שזה יותר מדי ציפיות

steelwater

New member
אבל אל תשכחו

ששום דבר לא מושלם וזה בסדר גמור שיש קטעים יותר טובים ופחות טובים בסרט. נכון, שהסוף יהיה טוב זה מאד חשוב. אבל השורה הזאת כבר לא מסכמת את הסוף אז זה לא כזה נורא. אז אני פשוט לא מחפשת כל דבר קטן שהוא עשה קצת פחות טוב. אבל די הוצאנו את כל המים מהדיון הזה חחח

שלטון

New member
כן חחח ברור

אבל זה יותר מהסרט הזה. פשוט דווקא ממנו אני יכול לתת דוגמאות טובות...

steelwater

New member
כן, הוא שחקן מעולה!

אני ממש אהבתי את ההופעה שלו ב-"Garden state" המעולה! וגם בסקראבס הוא משחק מעולה! אני מאוהבת בו...

steelwater

New member
כתבתי גם בהודעה אחרת

שזה לא נכון! טוב, זה קצת נכון. אבל פחות במקרה הזה. כי את זק ראיתי בסך הכל משחק בסדרה אחת וסרט אחד. נגיד אני יכולה להגיד לך שראיתי הרבה סרטים לא משהו של מת'יו פרי למשל, בגלל שהתאהבתי בו בחברים... אבל העניין הוא שאני הרבה פעמיים מתאהבת באיזה שחקן בגלל הכשרון. אני באמת חושבת שזה נכון. זה לא רק זה, הוא גם ממש חמוד ויפה חחח! אבל הכשרון זה גם משהו שממש מושך אצלי. ובאמת אהבתי את המשחק שלו. דווקא לא באתי עם ציפיות גבוהות כי אמרתי, בטח הוא ישחק את אותה דמות כמו JD. אבל אז הוא הפתיע אותי לטובה.

שלטון

New member
גם אני

מעריך את זק בראף לאללה ואני חושב שיש לו את זה לגמרי. בגלל זה זה כל כך מפריע לי שהוא מפשל ונותן הופעה גרועה לפעמים. אני דווקא באתי עם ציפיות לא גבוהות מדי אבל ללא ספק לא נמוכות, כי רואים שהבנאדם מסוגל להרבה. ועם כל האהבה, כל אחד חייב להודות, יש קטעים שבהם הוא פשוט לא טוב...

למעלה