האם זו בגידה ?

האם זו בגידה ?

אישתי לא מעונינת לשכב איתי יותר או שלעיתים רחוקות , דיברנו על זה רבות והיא טוענת שזה הגוף שלה ואין לה חשק בתקופה הזו בחייה ואין מה לעשות . בצר לי החלטתי לנסות ולהכיר מישהי נשואה ולמצוא אצלה מעט חום ואהבה שכל כך חסרים לי , האם זו בגידה לדעתכם / לדעתכן ?

sani48

New member
כן זה בגידה

ואם כבר אתה בוגד בה,למה דווקה אם מישהי נשואה? חוץ מזה תסביר לה את המצב שזה לא יוכל להימשך עוד הרבה זמן ושהיא צריכה להבין את ההשלכות של זה.

עם מישהי נשואה..

עם מישהי נשואה שנמצאת במצב שלי או דומה לשלי זה יחשב בעיניי עצמי לפחות נורא ואני אוכל לחיות עם עצמי מצפונית

יעל717

New member
זו בגידה שאפשר לתרץ אותה...

אם מישהו מבני זוג בוחר לא לספק צורך מסויים [וזה לא תמיד צורך גופני] למרות שברור לו\לה שזה חשוב מאוד-מאוד לבן\בת הזוג אז לדעתי אז לדעתי לא יהיה הוגן להאשים את בן\בת זוג שהלכו לספק את הצורך במקום אחר.

אני לא מכונת סקס

זה לא שאני סקס מאשין שמחפש כל הזמן שאישתי תתנפל עלי אבל כן חסר לי חום ואהבה זה לא חייב להתבטא באופן של קיום יחסי מין. למשל ערב רומנטי בבית אפילו, בלי לראות טלויזיה ובלי להעלות נושאים ששנויים במחלקות, פשוט לבלות יחד כזוג שאוהב. אבל כזה דבר לא קרה במחוזותינו זמן רב וזה בנוסף למחסור באלמנטים נוספים של חיבה ומשיכה הביאו אותי לנקודת שבר. נקודת האל חזור.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה לא שואל את האדם הנכון

אין הגדרה אחת לבגידה. זה מונח סוביקטיבי. יש אנשים שעבורם ללכת לסרט בלי הבן זוג זאת בגידה, ויש כאלו שמין מזדמן לא מהווה עבורם בגידה. זאת בגידה אם ורק אם בעיני אשתך זאת בגידה. אם אתה לא יכול ולא רוצה לשאול, אתה עדיין יכול לנחש. יש כלל אצבע, והוא: אם אתה מרגיש שצריך להסתיר את זה, זאת כנראה בגידה. אם אתה משתף אותה בזה בזמן ארוחת הבוקר, והיא לא שופכת עליך את החביתה, זאת לא בגידה. מריוס

נומלה

New member
למה?

שאלת אותה האם היא מצפה ממך להתנזר מסקס וזו התשובה שקיבלת? או שאתה מנחש מה היא חושבת?

למה לרתום את העגלה לפני הסוסים?

בוא תתחיל בקטן - תמצא אשה נשואה בסביבתך שמוצאת בעיניך, תנסה לברר איתה בעדינות אם (א) היא מעוניינת בקשר אסור ו-(ב) אם היא מעוניינת בקשר אסור איתך, אם כן אזי כל מה שנשאר זה לתאם מיקום ולו"ז נוחים שלא יעוררו חשד והבירור אם בכלל יש ביניכם התאמה - מינית ואחרת. לא רואה טעם לבוא לפה עם שאלה כזאת לפני שיש לך דיל כזה סגור ביד.

seeyou

New member
למה זה חשוב לך איך מגדירים את הנעשה?../images/Emo10.gif

..."והיא טוענת שזה הגוף שלה ואין לה חשק בתקופה הזו בחייה ואין מה לעשות ...." אז אתם מילים תגיד גם אתה:"זה הגוף שלי וישן לי חשק-צורך בתקופה הזו בחיים ואין מה לעשות"...
. ירצו -?יוכלו היא תרצה לשבור את הכלים? זה סיפור אחר תמיד יש השלכות למעשים שלנו גם אם מתכננים הכול., לדעתי תנסה להוציא ממנה "אישור" מעט חום ואהבה מאישה אחרת. בקופת חולים כללית לא מקבלים על זה טופס 17. יוסי
הזהרה:כאשר גבר מותרד הרבה על דברים כאלו התפקוד המיני שלו יורד

גרינבי1

New member
מאהב יקר

ואם אנשים בפורום יתנו לך אישור אז תרגיש יותר טוב? אז תהיה מאושר? זה נשמע כאילו זה או לשכב עם מישהי אחרת או כלום. מה עם פתרונות נוספים? אתה באמת מאמין שאין דרכים נוספות לגשת לעניין? האם בררת מאיפה זה בא? מדוע היא מרגישה כך? יש תמיד יותר מדרך אחת אשמח לעזור [email protected]

אין משהו שלא ניסיתי לעשות..

דיברתי איתה פינקתי ההיתי נחמד ההיתי רע אירגנתי ערב רומנטי יצאנו לצימר ישבנו ודיברנו על הכל עשיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואף יותר אבל פשוט התיאשתי. עכשיו אני בשלב שאחרי הייאוש.

pasa24

New member
המאהב של אישתי

עברתה את שלב הייאוש אתה במצב ממש טוב אז לשם מה הבכיינות ומרוב יועצים אתה תאבד את השביל ביערות הגשם בברזיל.

pasa24

New member
נו מה נשאר לעשות

להמשיך לבכות על מר גורלי ולכתוב בפורום. אדם בעקבות גורלו

גרינבי1

New member
אז נאשר רק

אני מתנצל אם אני קצת חופר אבל אני באמת רוצה לעזור ומאמין שחייבת להיות דרך ושאם נשאל את השאלות הנכונות גם נגיע אליה אז ברשותך: מתוך איזה כוונה עשית את כל אלה? האם רק כדי לשכב איתה? האם ביררת מה עומד מאחורי ההתנגדות (אולי זה משהו פשוט, אולי היא רק צריכה שיקשיבו לה) מה הוא אותו דבר אשר מהווה חסימה שאם נסיר אותו הכל יסתדר?

לא. אתה לא עציץ ואתה לא חייב לחכות עד שלאישתך

יבוא החשק. היא צודקת זה הגוף שלה. אז שהיא תישאר עם הגוף שלה ואתה תחפש לך גוף אחר עם קצת יותר חיים להינות. זו בהחלט זכותך לשכב עם אשה. זה חלק בלתי נפרד מחיינו הבוגרים. זה חלק ממהות הזוגיות. אם היא מפרה את ההסכם של הזוגיות , מותר לך בהחלט למצוא פתרונות כאוות נפשך.

למעלה