האם זו בגידה ?

tinkerbelli

New member
חשבת אולי להיות גלוי איתה?

(קוראת סמויה בפורום.. :) מה לגבי לנהל איתה שיחה הגיונית, בה אתה מסביר לה על כמה קשה לך לחיות ללא מגע, אהבה, חום.. לשאול אותה ביחד, מה לדעתה הווא הפתרון הטוב ביותר. לנסות לברר מדוע כרגע אין כבר מספיק חום, אהבה רצון להעניק מצידה. להסביר לה שאתה מוכרח לקבל את החום הזה, אפילו לתאר את הרצון שלך להיות עם אשה אחרת, ולא כי אתה רוצה (וכאן חשוב להציג את התמונה בצורה הכי טובה שיש, להקדים ולומר שקודם כל, הרצון שלך להיות אך ורק איתה, אבל בגלל שהיא לא מאפשרת זאת, אתה מחפשת אלטרנטיבה אחרת). אול אם תדברו באופן גלוי, אמיתי יותר, היא תרגיש שהיא מפספסת.. ואולי לא, אך אז תוכל גם להיות עם נשים אחרות , (בהסכמתה), ולא להרגיש שבגדת..

אני לא מתייחס אל הכותב ואישתו כאילו הם מפגרים

אני מניח שאם הוא הגיע עד כאן, הם כנראה ניהלו איזו שיחה אחת או שתיים. אני מניח שאישתו כבר עברה את גיל 14 והיא מסוגלת לחשוב באופן עצמאי והגיוני כאשה בוגרת. אשה בוגרת אמורה להבין שאדם בוגר צריך חיי מין. אם היא מונעת את זה ממנו היא אמורה להבין שהבחור לא עציץ. אז אם לא מתאים לה כרגע סקס איתו מכל סיבה שהיא, אין סיבה שהוא ימנע את זה מעצמו.

כאחת שלא נותנת...........

אני, לצערי, תקופה דיי ארוכה שלא קיימתי יחסים עם בעלי.מסיבותיי (מי שמכיר-מכיר) , לא ניכנס לזה אם אני טועה, צודקת,רעה, וכו', עובר בי בראש המחשבה ההפוכה משלך, שאם הבעל שלי יהיה "רעב" ל........ואני לא שם בשבילו, לא שאני מאמינה שהוא יעשה את זה כי איך שאני מכירה אותו אין מצב! ואל תכתבו לי את תמימה וכו לא זאת ה"פואנטה" בקיצור מה שרציתי להגיד שאני לוקחת בחשבון! ואף אסלח לו...........אז אם אשתך אומרת בפה מלא אין לי חשק/רצון וכו ויודעת את הסיבות אני מאמינה שהיא גם חושבת על אופציה שכזאת.....רק תחשוב אתה לאן אתה נכנס.......בהצלחה.

למעלה