האם זה קרה גם לכם?

מאמאסאן

New member
האם זה קרה גם לכם?

אני בת 59, גרושה , מתגוררת בגפי, הילדים כבר בנו חיים משלהם שלושת הבנים נשואים ובת זקונים שמתגוררת בעיר אחרת. בחצי שנה האחרונה, עשיתי ספירת מלאי בחברויות שלי, ניטרלתי עצמי מכל מי שהקיף אותי שנים, וחשתי לידו משב לא נעים של אנרגיות שליליות, די, לא רוצה סביבי אנשים שלא מיטיבים איתי. זה לא פשוט, כי היינו חבורה של 6 חברות, משתיים התרחקתי מרצון, אחת עברה לעיר אחרת אז הקשר הצטמק, אחת חזרה בתשובה, אז הקשר התרופף, ואחת פשוט בחרה להתרחק ממני, וזה בסדר (היא כבר עשתה את זה פעם כשנעלמה מחיי בתקופה הכי קשה שלי , אבל ברבות השנים סלחתי ומחלתי והקשר חודש). אין לי בעיה להכיר חברות חדשות, אבל אני רוויה, ומבחירה לא עושה זאת, הלבד שלי דוקא מתאים לי. אני עסוקה בהמון תחביבים, היות ואינני עובדת בשל נכות, יש לי זמן בשפע, אני מציירת רוקמת, סורגת שטיחונים, קוראת, מנקה ומבשלת, ובעיקר כותבת, שירה ופרוזה. המשפחה שלי רחוקה גאוגרפית, וגם כך היא מכילה רק אח ואחות. בסוף השבוע הזה, מצאתי עצמי אילמת, לא בא לי להתקשר לאף אחד, ואף אחד לא התקשר אלי, לא יצאתי מהבית, ולכן לא פגשתי אף אחד, כשנולדה ההכרה שאני בעצם לא מוציאה הגה כבר יום וחצי, עשיתי לעצמי בדיקת סאונד, השמעתי קולות כדי שאדע שלא איבדתי את הקול. אבל זה בהחלט היה מוזר, כי אני דברנית לא קטנה, ופתאום אלם מוחלט, ממש ויפאסנה. הוכחתי לעצמי שאפשר גם לשתוק, ארוכות.

הצלחת לבלבל אותי

כל כך מבינה אותך , אני עוברת משהו דומה , בגיל שנו יש נטיה להסתגר אני בת 53 רווקה בלי ילדים יש אח נשוי ויש דוןדות שדוגמות אותי טלפונית אחת ליום אבל אני מנווטת את עצמי לפעילות ברחבי התפוז מכירה אנשים חדשים בפורמים בהם אני פעילה ובצט לצערי עבודות היד ירדו בגלל בעיות ראיה , היתרון שבצט יש מפגש שבועי שנפגשים בת"א הייתי מציעה לך ללכת לחוגים שמדברים אילך אם את יכולה ללכת , לחוגי יצירה או הרצאות שם תכירי אנשים בעלי עניין משותף או לכתוב בפורמים השונים ובקומונות יש המון בתפוז ץגידי את תאומה שלי ואני לא ידעתי ? שאני רוצה לשמוע קול אנושי אני שרה , תמיד הרדיו פתוח על רשת ב ויש שירים במחשב ואני מרבה לשיר כדי לשמר את מיתרי הקול שלא ירדמו , והכי חשוב מהר לצאת מההתכנסות זה מאד מפתה לשקוע בעצמך , אבל הדרך החוצה מאד קשה, אז תעצרי עכשיו ומהר תשמרי על קשר עם חבר טלפוני , שמרי על קשר עם האנושות

יקרתי כל הכבוד לך

את לבד אבל את לא בודדה ,למדת להנות מהלבד .. את בוחרת את בחירותייך ... ולא נראה לי שרע לך בתוך כל הבחירות אלה להפך ... תמשיכי לבחור במה שעושה לך טוב, כל הכבוד לך

לפעמים צריך את השקט הזה עם עצמנו../images/Emo23.gif

להיות לבד,בלי לדבר,בלי להקשיב,לנוח מהכל וזה לגמרי בסדר.

למעלה