האם זה קיים בארץ ??

גוליאן22

New member
האם זה קיים בארץ ??

שמעתי על המוצר הזה "sprit gum " האם קיים בארץ ומאיפה אפשר לקנות אותו ?

innocence

New member
אולי אם תתן קצת יותר פררטים

(למשל - מה זה אמור לעשות?) יהיה לנו קל יותר לענות לך:)

גוליאן22

New member
אווקיי

זה דבק מיוחד לעור משתמשים לזה בעיקר לתאטרון כי אני הייתי רוצה במקום לצבוע את הגבות שלי וכדי להתאים את צבע הגבות שלי לפאה אז אני רוצה להדביק את שאריות מהשיער של הפאה לגבות שלי

saarshemer

New member
spirit gum

אוקי......חיפשתי וחיפשתי בבית ומצאתי את זה..... באמת......היית רושם דבק לאיפור......הייתי נזכר יותר מהר... אני את שלי מצאתי בחנות ששמה "זמיר טריקים" בר"ג ואני יודע בוודאות שיש גם בחנות "אפקט" (אבל עדיף לעשות חיפוש באינטרנט ולברר טלפונית) למרות שללא מידע על צבע הפיאה (וצבע הגבות) אני לא יודע אם שימוש שכזה (ללא חימצון הגבות) יתן כיסוי מתאים ומלא

saarshemer

New member
בלונד פלטינה......טוב....

אם הגבת שלך כהות אז זה לא יעבוד לך...אלא אם תחמצן (ולא מומלץ)

Blackice

New member
יש לי כזה, מארה"ב

הם מזהירים לא להשתמש בקרבת העיניים, כי האדים צורבים.... ב-cosplay.com מישהי הציעה פתרון הרבה יותר פשוט, זול ואלגנטי: *מצפים את הגבות בשכבה או שתיים של דבק פלסטי פשוט. (כזה שילדים משתמשים בו בבי"ס) *אחרי שמתייבש, צובעים מעל זה עם צבע אטום. (אקרילי, גואש..) בסוף היום, כשאתה מתקלח\שוטף את הפנים הדבק הפלסטי נמס (הרי זה דבק שנשטף במים) ואיתו כל הצבע (כי הצבע הוא על הדבק, לא על העור\גבות). זה עשוי להיות בעייתי בכנס באוגוסט בת"א, כי הזיעה עלולה להמיס את הדבק.. אבל מקסימום עושים תיקון מדי פעם. ונשארים קרוב למזגן..

גוליאן22

New member
דווקע לא רע

ניסיתי את זה ודווקע לא רע אני גם אשמור את הדרך השניה לגיבוי תודה על העזרה

akane

New member
חחחח אדיר~ ../images/Emo45.gif

ממש בא לי לנסות את זה הפעם D:

puppylove104104

New member
נקרא בחנויות איפור מקצועי

דבק שפמים. צריך לקנות גם מסיר דבק או שיהיה אלכוהול רפואי בהישג יד (דבק מאוד עקשן). לגבי השימוש באזור הגבות - מותר, רק להזהר שלא ינזול לעיניים (לא הדבק ולא המסיר), בסופו של דבר, זה גם הדבק שמשתמשים בו להסתרת גבות. הדבק מאוד חזק (אל תנסה לתלוש אותו - העור ייתלש לפני הדבק), לכן להשתמש רק במסיר הדבק או באכוהול רפואי (מספיגים צמר גפן, מניחים על המקום עם הדבק, ומחכים קצת עד שהאלכוהול ימיס את הדבק).

למעלה