האם זה נכון?

אספרסו2

New member

HouseAtreides

New member
הופה, מישהו כאן מנסה לסתום פיות?

לא ילך לך, אדון נכבד. על הפרינציפ אני נשאר פה, עד שיקרה אחד מהשניים: אתה תרגיע עם נסיונותיך למשטר דיונים בנושא, או, אתה תשתכנע שברית מילה היא האקט החולני והמופרע ביותר שהורים נורמטיבים מעוללים לילדיהם.

לפי הבורות שהפגנת בדיון הזה, אני מוכן להתערב שאין לך עורלה. מי שיש לו עורלה יודע שעורלות לא נשברות. במקום בו היא היתה אמורה להיות - יש לך צלקת היקפית, ורדרדה, מבריקה ודי חסרת תחושה. לא פלא שאתה מאחל גורל דומה לאיבריהם של שאר ילדי העולם.

אספרסו2

New member
ישנם הורים

שמעוללים לילדיהם צלקת פיסית זעירה
וישנם הורים שמשאירים בילדיהם צלקות נפשיות גדולות יותר,
לפעמים הסוג הראשון יכול להעניק לילדים אהבה ומסירות אין קץ
וכך הצלקת הפיסית הזאת בטלה בשישים.

HouseAtreides

New member
הורים שמשאירים בילדיהם צלקות נפשיות גדולות

אינם הורים נורמטיביים, אלא עבריינים ופושעים מהסוג הנאלח ביותר שרשויות החוק משתדלות או לפחות אמורות להשתדל לפעול נגדם בכל האמצעים.
את חלאות המין האנושי האלה אתה בוחר להשוות להורים רגילים לגמרי, נורמטיבים לחלוטין, שבפרץ בלתי מוסבר של אנומליה מוכנים למסור את בנם לאדם חמוש בסכין ולעולל לו מום מאד לא זעיר ולא זניח באיבר המין? (גגל Circumcision Scar, צפה במאות תמונות וגלה שהצלקת ממש לא זעירה ובטח לא בטלה בשישים, אלא מעטרת כשליש עד מחצית ממה שנשאר מאיבר המין. כן כן. אתה רצית צלקת כזו? יכולת לעולל לעצמך את זה כבוגר.)

אם זו ההשוואה שאתה בוחר, להעמיד פושעים מתעללים מול הורים מסורים ונורמטיביים, כנראה גם אתה מבין באיזשהו מקום שמדובר במעשה אכזרי ומזעזע, רק מה, כנראה קשה מאד להודות.. שרוב מוחץ מהישראלים פועלים מתוך פחד מבוסס של "מה יגידו עלינו במשפחה אם נהיה כל כך חריגים", וגם מתוך פחד בלתי מבוסס של "מה ילדים אחרים יעשו לילד שלנו אם יהיה כל כך חריג", וגם מתוך בורות דוגמת זו שאתה הפגנת "צלקת פיסית זעירה". אגב, כבר שמעתי ביטויים יותר מקטינים כלפי חומרת המעשה שאתה יכול לאמץ בכיף. למשל: "בסה"כ עושים חתך קטן וסמלי, מה הסיפור?".

אספרסו2

New member
אכן אכזרי ומזעזע

והספיק לגרמנים לעילה לרציחתם של הפושעים הנבזים,שישה מליון במספרם.
העולם לא מושלם ,אתה יודע.

HouseAtreides

New member
סליחה? זה הנימוק שהיה לנאצים לרדיפת היהודים?

ואני לתומי חשבתי שנימוקים גזעניים עמדו מאחורי האג'נדה הנאצית. אתה יודע, תורת הגזע, גבלס, אנטישמיות שורשית ומודרנית וכאלה. מסתבר, לדבריך, שהכל סיסמאות של היסטוריונים. מה שבאמת הפריע להיטלר היה הצלקת ה"זניחה" שבין היתר היתה גם לחלק נכבד מהזכרים יהודים. גם לאמריקאים, פיליפינים, מוסלמים, אבוריג'ינים, דרוזים, בריטים, אוסטרלים, קנדים, ובקיצור - לשליש מזכרי העולם בערך. זה היה כל כך "ייחודי" ליהודים, כל כך "ייחד" אותם שהיטלר פשוט יצא מדעתו לנוכח העניין והחליט לחסל את כולם. הפתעה - הוא חיסל גם נשים שלא היתה להן שום צלקת ולמעשה לא לוקחות חלק פעיל בטקס המילה (חוץ מלבכות בצד, אם זו פעילות בעיניך).
מעניין שהיטלר לא שלח למחנות ההשמדה אפריקאים שמלו נשים וגברים כאחד. חשבת על האפשרות שאולי אתה עושה הנשמה מפה לפה למיתוסים מופרכים?

נ.ב. חשבתי על זה עוד קצת, וגם אם יתברר שהיטלר כתב שחור ע"ג לבן "אני שונא את היהודים ואשמיד את כולם רק בגלל שהם עושים ברית מילה, ברברים ארורים" - זה לא יגרום לי לתמוך באקט הברברי הזה. אז היטלר היה קוקו רצחני שחי לפני כבר קרוב ל- 100 שנה. מה לזה ולזין שלי ושל הבן שלי?

אספרסו2

New member
נימוקים גזעניים?

הרי "תורת הגזע" היתה מצוצה מהאצבע בדיוק כמו כל ססמאות התעמולה
הנבובות שעשו את העבודה ברדיפת היהודים,
אבל עזוב לא ניכנס לנושא הזה,אל תעשה ברית,
רק אל תעודד שנאה לאלה שעושים.

HouseAtreides

New member
אמירת אמת ומסירת מידע רפואי אותנטי ועדכני

כמו גם ביקורת על היבטים שונים ביהדות, אינם "עידוד שנאה" וגם לא "אנטישמיות". הביקורת שלי על ברית מילה מטרתה לעורר את הרשויות מתרדמתן ולערער את הכאילו-קונצנזוס הקיים כרגע סביב העניין. כי כשבודקים לעומק, הקונצנזוס איננו קונצנזוס אמיתי. המון הורים לא ממש אוהבים את הרעיון של לחתוך לבנם ת'זין והיו מעדיפים להימנע מהסיפור הזה אך נכנעים ללחץ המשפחות, לפחד מלהיות שונים, להפחדות לגבי מה שיקרה לילד וכו'. מידע רפואי עדכני מוסתר מהציבור מטעמים פוליטיים מובהקים, וכך כל מי שלא טורח לבדוק את הדברים לעומק, מאמין לתומו שאין שום נזק בברית מילה. במדינות רבות נעשים נסיונות חוזרים ונשנים לאסור על זה בחוק. כן, מה הבעיה להסביר זאת, כולם פשוט אנטישמים ואת כולם לא מעניין שום דבר חוץ מהזין של היהודים. אה, ושל המוסלמים. ושל האמריקאים. ושל הפיליפינים. ושל האבוריגי'נים. רק זה מה שמעניין את השופטים בגרמניה. אה, וגם בסן פרנסיסקו. ובשבדיה. ובנורבגיה. ובפינלנד. ובהולנד.
במקום לעודד השתקה של כל מי שמעז לדבר על זה, אולי תתחיל להתעניין בעצמך על מה כל הסיפור.

אספרסו2

New member
ביקורת כזאת

היא לגיטימית.
באשר לגרמניה,כמו שטענתי בתחילת השירשור,
לדעתי זה לא יעבור בבית המשפט העליון,
גרמניה שמרנית ולא אמיצה מספיק להחלטות גורפות שכאלה.

אפשר לדעת למה הנושא בוער בעצמותיך?

HouseAtreides

New member
גם אני מאמין שזה לא יעבור בביהמ"ש העליון.

לצערי כמובן, כי כישלון ההליך המשפטי לא יוכיח מבחינתי שמילת תינוקות ראויה להישאר הליך חוקי. (בוגרים יכולים מבחינתי לעשות לעצמם ברית מיה בהינתן שמלוא המידע לגבי ההשלכות נמסר להם).

אתה שואל למה הנושא בוער בעצמותיי?
הממממממממממ...
כי אני ממין זכר.
כי החליטו עבורי שכ- 30% מהעור של איבר המין, דווקא החלק הרגיש ביותר למגע, הוא "מיותר".
כי מספיקה התבוננות הגיונית ומפוכחת באנטומיה של איבר המין ובמה שנעשה בברית מילה כדי להבין שמדובר בהליך ברוטאלי ומכאיב בצורה בלתי נסבלת. אבל כולם משום מה מעדיפים לשקר ש"לתינוק זה כואב רק שניה וזהו".
כי די בשמיעת עדויות של מי שעברו מילה כמבוגרים כדי להסיק שהנזק רב על כל תועלת פוטנציאלית שמנפנפים בה, אבל כולם משום מה מעדיפים לספר סיפורים לא רלוונטיים בעליל על התרומה נגד התפשטות האיידס באפריקה.
כי אף גורם שמסוגל לקחת אחריות כדי להפסיק את הזוועה הזו אינו מעוניין לעשות זאת - לא ההורים, לא המשפחה, לא הציבור ואפילו לא בתי המשפט ורשויות החוק.
כי אח"כ אומרים שאם התינוקות לא מתלוננים כשהם גדלים אז הכל בסדר וסבבה. אבל כשמישהו מתחיל להתלונן - משתיקים אותו בשלל טענות כמו "לך תתנצר" וכדו', ובשיא החוצפה חוזרים שוב על הטענה שאף אחד לא מתלונן. כאילו מישהו לא התחיל הרגע להתלונן והשתיקו אותו.
כי אם היו כורתים אפילו 1% מהעור של איבר מין של תינוקת ממין נקבה או מקיזים ממנו דם, כולם היו מזדעקים. ומה, גם בתרבויות האלה מדובר במסורת של אלפי שנים. מה זה בכלל אומר? היו המון מסורות שהופסקו.

לאור כל זאת, אפשר לשאול למה הנושא *לא* בוער בעצמותיך?

אספרסו2

New member
קודם כל

חידשת לי משהו שלא ידעתי.

ויש כל כך הרבה דברים לא צודקים בעולם
אני בספק אם אפשר לשנות.

HouseAtreides

New member
יש מקרים מורכבים וסבוכים של אי צדק שקשה לשנות

למשל הרעב והמלחמות באפריקה.
ויש מקרים בהם זה ממש פשוט, כמו לדוגמא העניין הזה.
יש תינוק - פשוט לא עושים לו כלום. נותנים לו לישון בשקט כמו שנותנים לתינוקת ממין נקבה. כשיגדל, אם ירצה לעשות ניתוח באיבר המין שלו, שיעשה.
אין תינוק - פשוט לא מתווכחים עם הורים שרוצים לא לעשות לו כלום. לא לוחצים עליהם, לא מטיפים להם ש'זה בריא', לא מפחידים אותם שהילד יהיה מסכן, לא משקרים להם שהילד לא יהיה יהודי.
או בקיצור, מה כל כך מורכב וקשה לשנות כאן? לא ברור.

בקר12

New member
טול עורלה מבין עיניך

אף אחד לא שלל את זכותך שלך לא למול את בנך. לא לחצו עליך ולא הטיפו לך. תעשה מה שבא לך.
מצד שני אל תטיף במיסיוניריות לאחרים ועוד תעיז להגיד להם שהם מתעללים בילדים שלהם.
לא גילית שום אור.

HouseAtreides

New member
אהה, התעוררת?

אז שמע משהו נחמד:

כל עוד מתעופפים שקרים על "תועלת בריאותית" במנהג ברברי ופסיכופתי.
כל עוד מתעופפות הפחדות על "כולם יצחקו על הילד" רק כי, אבוי, לא עבר על בשרו מנהג ברברי ופסיכופתי.
כל עוד מתעופפת לה סימטריה מופרכת בין "יש לך זכות לא למול את בנך" לבין "יש לך זכות למול את בנך" כאילו אנחנו מדברים על לקנות לילד גלידה או ארטיק, או לשלוח אותו לסאמר סקול או לא.
כל עוד מתקיימת חוסר בהירות לגבי מטרותיו הדתיות של המנהג הברברי והפסיכופתי - אמצעי לריסון של מיניות הגברים, ולהיפך, מתעופפים שקרים כמו "זה בכלל לא פוגע בהנאה המינית".
כל עוד מתעופפת הכחשה גורפת לכל מה ששלילי בסביבת המנהג הברברי והפסיכופתי.
כל עוד אנשים נורמטיבים נחושים בכל מחיר לחתוך לבנם חלק מאיבר מינו.
זה סימן שמה שאתה קורא "הטפות מיסיונרית לאחרים" - לא עובדות מספיק טוב.
זה סימן שצריך הרבה הרבה יותר "הטפות מיסיונריות". בכל זמן, בכל מקום ובכל אמצעי.
מה לעשות, אם המנהג הברברי והפסיכופתי כל כך חשוב לך, תיאלץ לאטום את האוזניים ולהתרגל לזמזומים מסביב.
קאפיש?

forester404

New member
כן המפקד

רק לפני שאני חוזר לפורום שלנו, תרשה לי בהכנעה להוסיף שאתה צודק, ולחתוך לתינוק חסר הגנה את אחת הריקמות עם ריכוז העצבים הכי גבוה בגוף תוך גרימת נזק בלתי הפיך לאיבר המין שלו היא מעשה נאצל ואמיץ, ודרך נפלאה להראות אהבה אמיתית לתינוק בן שמונה ימים.

למעלה