האם זה מקרי לדעתכם

antonio44

New member
בריטני שופעת כישרון

אבל לא בשירה,אלא ביכולות הריקוד הפנומנאליות שלה
מדונה-כשרון ווקאלי טהור מעולם לא היה לה אבל היא יוצרת נפלאה ואחת מן הנשים המבריקות ביותר בהיסטוריית המוזיקה לדורותיה

Mידאס

New member
אין למדונה יכולות ווקאליות

היא אמנם יותר טובה מבריטני ובקרב בין שתיהן היא מאכילה את בריטני חצץ, אבל גם היא, כמו בריטני, איננה "זמרת".

מה שכן, והיה פה שרשור ענק בנושא, אין, לא הייתה ולא תהיה, שניה למדונה בכל מה שקשור לשואו, להפקה, לזיהוי טרנדים ויצירת טרנדים חדשים. היא BY FAR המלכה הבלתי מעורערת של עולם המוסיקה.

antonio44

New member
בעיניי ויטני ומאריה הן המלכות

והן הרבה יותר,מעניינות,כישרוניות ואיכותיות ממדונה בתור זמרות,שעל ההשפעה שלה על עולם המוזיקה והתרבות אין ויכוח
היא בהחלט דמות פורצת דרך בתחומה אבל אני נותן עדיפות ל-VOCALS על פני שואו או הפקה.למרות זאת אני מתחבר לחלק מהמוזיקה שלה
ובריטני היא מלכה

eranmc

New member
לגבי מאריה, רשמת ממש יפה!

מאריה תמיד הייתה שונה מוזיקלית מכולם ועדין הייתה #1 (עובדתית) משעזבה את סוני הציפור המוזרה הפסיקה להטיל ביצי זהב.

מסכימה עם כל מילה

ולגבי כריסטינה, אני באופן אישי אוהבת את כל האלבומים שלה, לא אגיד שבכולם אני אוהבת את כללל השירים אבל בכללותם הם מצוינים בעיניי.

יש לי גם כמה הופעות חיות שלה ואומנם שומעים את ההבדל בין לייב לאלבום אבל עדיין אני חושבת שהיא זמרת מצויינת בפני עצמה, היא לא חייבת להיות ברמה של מאריה או וויטני כדי להיות מצויינת.

למעלה