"האם זה מי שאני
"

blue flower

New member
"האם זה מי שאני../images/Emo35.gif"

"האם זה מי שאני?" "זו השאלה החשובה ביותר שתשאל את עצמך אי פעם... זו בהחלט שאלת המפתח, שעליך לשאול כשאתה תופס את עצמך מתנהג בדפוס התנהגות שאתה אומר שברצונך להפסיק" היֶה מי שהיית רוצה להיות. זהו תהליך של בריאה. בריאה של עצמך. היה התוצר של רצונותייך הגבוהים ביותר. אתה בוחר להשתנות. "האם זה מי שאני?" שאילת שאלה זו לפני בחירה מובילה לשינוי. כל החלטה שאדם מקבל נותנת משמעות לחיים.. כל החלטה נוגעת במי שאני כל פעולה מגדירה את העצמי, שלי. כל אדם יכול לשנות את דעתו על עצמו. להחליט... זה... לא אני. החלטה שעולה מעומק הלב, מעומק הנשמה והראש.. תגדיר מחדש את השאלה והבחירה "האם זה מה שאני".

blue flower

New member
"מה האהבה היתה עושה עכשיו../images/Emo35.gif"

שאלת הקסם השניה, האהבה.. מה היא היתה עושה עכשיו, בעת בחירה והחלטה יחד עם השאלה הקודמת, "האם זה מי שאני"? שתי שאלות קסם יכולות לקדם את התפתחותינו, שאלו אותן בכל צומת אליהן תגיעו. ("ידידות עם אלוהים - דו שיח לא שכיח" / ניל דונאלד וולש, עמו' 58-31) באהבה רבה
דגנית

blue flower

New member
אז מי אני? מי אתה?

חלק מ.. שלם גדול יותר מואר יותר ניצוץ נשמה אלוהים ועדיין.. אני .. אני.. ומי אני

N E T A 2005

New member
נשמע קצת רומנטי מידיי

אז בסדר,אני יוצרת את עצמי וממציאה את עצמי מחדש מיום ליום. ומה עם כשבן אדם מרגיש ברע ואין לו הכוחות להשתנות והוא באמת מרגיש ברע,והאפשרויות שלו הן או להתגבר על ההרגשה הרעה הזו(ואז במובן מסויים להתעלם ממנה )וההתגברות הזו מצריכה מאבק מאוד מאוד עיקש וקשה. או שהוא הולך עם מי שהוא ואז לפחות הוא מרגיש שהוא אמיתי עם עצמו.. "היה מי שאתה רוצה להיות" ו"אתה בוחר להשתנות" אלו משפטים שאולי לא תופסים בשטח. האם באמת צריך לנסות כל רגע ורגע להגיע לשלמות הזו עם העולם ולא לתת לרגשות אחרים שהם רעים ולא היית רוצה בהם באמת לצוץ? הריי יש מישהו שבאמת חי כך?במין אוטופיה ושלמות שכזו? הייתי מאוד רוצה להגשים את הדברים האלה,אני לא רואה איך אני באמת עושה את זה בחיים האישיים שלי.זה מרגיש לי שזה תופס בתיאוריה אבל בדוגרי במציאות זה פשוט לא ככה. זה מביא אותי לחשוב שכל הרגשות הם אולי מומצאים. הריי אם יש לך את החופש ליצור את מי שאת,אז יש לך גם את החופש ליצור את איך שאת מרגישה ואת איך שאת מתייחסת לדברים. ואם יש לך את החופש ליצור סימן שזה לא אמיתי מבחינת המציאות. טוב התחלתי לכתוב יותר מידיי:) אני אתן קצת מקום לאחרים :)

blue flower

New member
היי נטע, וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אומרים.. שמלמטה, מההרגשה הרעה מהקושי.. אפשר רק לצמוח, לגדול ולהתפתח. החיים, הם משחק משחק של התפתחות והתקדמות וצמיחה ולמידה יש בנו הרבה יותר כוח ממה שאנחנו מודעים ממה שאנחנו מנצלים יש את הכוח להשתנות, ולשנות המאבק הוא מאבק לשינוי, לשינוי משהו שלא פועל או לא מתאים לא נעים למשהו טוב יותר. קשה לשנות שגרה, ולכן שינויים לא תמיד קלים. זהו תהליך. אף אחד לא טוען, לפחות לא אני.. שזה קל. זהו תהליך של התפתחות, של שינוי דפוסיי מחשבה. של למידה. לפעמים צריך אומץ להגשים את כל השינויים הללו, הלמידה הזו, בחיים שלנו. איך עושים את זה בחיים האישיים? לדעתי, כל יום ביומו. רק להיום.. מוזמנת להישאר איתנו ב
דגנית

למעלה