האם זה יתכן

ayelet102

New member
האם זה יתכן

אני מנסה להישאר שפויה ולומר לעצמי זה סתם מזל רע 5 שנים של כאב אינסופי למה זה קורה לי ופתאום אני חושבצ האם קיים דבר כזה האם מישהו פשוט עשה לי כישוף וכל מזלי התהפך או האם נגזר עליי לסבול קשה להאמין במשהו כל כך לא מוחשי וברור אבל אולי ??

Yali 17

New member
תשמעי

כל אחד ואחד, בתקופה זו או אחרת עובר משברים קשים בחיים. לא כל משבר נובע מעין הרע או כישוף ! אם תפרטי קצת על מה קרה לך, איך את מרגישה, ולמה בכלל את חושבת, שאת מקוללת אני אולי אוכל להפנות אותך....

RainBird

New member
מי ישנא אותך מספיק כדי לעשות דבר כזה? להטיל לחש בצורה טובה לאורך זמן זה סיפור, ועם האיכות שיש לכישוף המסורתי בארץ הדבר מאוד לא סביר. באמנות המאגיה עצמה ישנה אמירה חשובה שאומרת שהגישה שלנו לעיניין תוכל לשנות את המציאות. אם תקומי בבוקר עם חיוך ותקחי הכל בקלות רוב הדברים יפתרו מאליהם. בכל מקרה הגישה שלי לחיים היא כזו: 1. אם יש משהו שאת יכולה לעשות כדי לשפר את המצב, תעשי את מה שאת יכולה ואל תדאגי. 2.אם אין מה לעשות, אין מה לעשות. אין לך מה לדאוג. סיכום: אין מה לדאוג. עכשיו במקרה הקלוש שיש עליך קללה או משהו בסיגנון יש מתכון הודעה למטרה, שיעזור לך להטהר מאנרגיות שליליות. בהצלחה, ארדן.

Bartal j

New member
סתכלי משהו...

האמת היא שגם אני מבינה אותך גם אני בערתי תקופות קשות בחיים ואני מאמינה שלכולם יש תקופות כאלו שהם מרגישים שהכל תקוע והם לא יכולים לעשות כלום והכל נראה להם שחור ורע וכל זה וזה טבעי לגמרי גם אני עוברת עכשיו תקופה לא קלה אבל אני מקווה לטוב ומחכה לזמנים ורודים יותר וזה לדעתי מה שגם את צריכה לעשות קודם כל את אסור לך להתייאש ואת צריכה לטהר את עצמך מכל אנרגיות שליליות ולחשוב בצורה חיובית כמובן זה הכי חשוב ולא להיסחף למחשבות רעות של זה הגורל האכזר שלי זהו נגזר עלי להיות אומללה וכו' ואת יודעת למה כל זה קורה ? כי קל לאחרים להאשים משהו שלא בשליטתם כמו כישוף שהוטל עליהם או גורל ולא ללמוד מטעותיהם אבל האמת היא שאנחנו האחראיים הבלעדיים למעשיינו לטוב ורע כי אנחנו הם אלה שיוצרים את גורלנו את מבינה אנחנו האדונים הבלעדיים לחיינו ורק אנחנו נחליט לאיזה כיוון החיים שלנו ילכו.. ומהסיבה הזאת אני אומרת שאסור להיכנע לרחמים עצמיים וצריך לקחת את עצמנו בידיים ולנסות שוב שוב ולא להישבר להמשיך לנסות ולהתאמץ עד שנצליח להוציא ממנו את המיטב שביותר שאנחנו יכולים להוציא מעצמנו ואני בטוחה שכל אחד מסוגל להרבה מאוד הוא רק לא צריך לוותר. ידיד שלי פעם ניחם אותי ואמר לי בר תשמעי משהו גם שתגיעי לפיסגה תגלי שצומחים שם עשבים שוטים" , את מבינה אם את לא מאושרת מהחיים שלך אז את צריכה לנסות לשנות אותם ולא לחכות שאחרים ישנו אותם כי רק את יכולה לשנות אותם וזה לא תפקידו של אף אחד אחר אני לא חושבת שהוטל עליך איזה כישוף ובקרש לעין הרע שמעי משהו גם המשפחה שלך והחברים הכי טובים שלך יכולים לעשות לך עין רעה (בלי להתכוון כמובן) אבל זה עדיין יהרוס לך כי טבע האדם הוא להסתכל על מה שאחרים עושים אין מה לעשות ככה זה וזה טבעי לגמרי עכשיו ידיד שלך יגיד לך שהחיים שלו יפים והוא מאושר ושמח תשמחי בשבילו נכון ותחשבי אוףף למה לי אין חיים כאלה וכל זה וכבר בלי להרגיש ניחסת אותו , בנוסף לכך את לא יכולה לדעת מי באמת רוצה בטובתך ומי לא כי יש אנשים צבועים בעולם שמשחקים אותה חברים שלך ככה זה בחיים... אז ככה שאם את עושה משהו חשוב אל תספרי אותו לכל העולם ואל תדברי עליו יותר מידי מנסיין אני אומרת לך תמיד כשמתכננים משהו ומדברים עליו יותר מידי הוא מתבטל אז פשוט תעשי את זה בשקט וככה זה הכי טוב תאמיני לי. שלך:בר

ToryMaster

New member
הכל יכול להיות

גם יכול להיות שאני חייזר ירוק עם ארבע אונזיים ושלוש עיניים. יקירתי, דיכאון גורר דיכאון שגורר דברים רעים שקורים. זה בשליטתך, לחלוטין.

למעלה