האם זה יכול להיות?

why not me

New member
האם זה יכול להיות?

אני מאוהב לגמרי במישהו, או הייתי מאוהב בכל מקרה. השאלה שלי היא האם זה יכול להיות שהייתי מאוהב בסטרייט? אני מתכוון פיזית, האם זה ייתכן? וזה לא שנמשכתי אליו או משהו כזה, כי לא הייתה לי משיכה פיזית אליו.

James Hammerton

New member
למה אתה מתכוון ב"פיזית"?

אהבה זה רגש מאד מסובך ולהיות מאוהב במישהו בלי להמשך אליו יכול תאורטית להתקיים, אבל במציאות זה נשמע לי קצת מוזר. תוכל לפרט ולספר קצת יותר על עצמך ועל מה הרגשת?
בכל אופן - בהחלט ניתן להתאהב בסטרייט, כי אהבה זה לא דבר שמוגבל בהכרח לנטיה המינית...

why not me

New member
אני מקווה שתסלחו לי....

על חוסר הנימוס. לא הצגתי את עצמי: אני בן 16 מאיזור המרכז. אני לא אחשוף בשלב זה יותר פרטים על עצמי מכיוון שהדיסקרטיות שלי מאוד חשובה לי. אני עוד לא סגור על עצמי, אין לי שום סוג של ניסיון עם אף אחד משני המינים. את אותו המישהו אני אהבתי מאוד, אהבה אמיתית, וכתוצאה מהאהבה גם נמשכתי אליו, אבל אם לא הייתי אוהב אותו בחיים לא הייתי נמשך אליו במיוחד. השאלה שלי התייחסה לזה שבאהבה יש גם עניין כימי (אני לא רוצה להשמע רע, ואני מאמין באהבה- אבל כימיה זה גם היבט מסויים), והאם זה אפשרי להתאהב בגבר סטרייט? כי אם כן זה ממש לא הוגן. בכל אופן אותו המישהו שאני אוהב הוא כנראה דו מיני, אז יש לנו סיכוי. אבל אני צריך להחליט עם עצמי מה אני מעדיף קודם. מקווה שתקבלו אותי פה! בברכה.

James Hammerton

New member
כן, זה אפשרי

כי הנטיה המינית לא משחקת תפקיד - אתה הרי לא יכול אף פעם להיות בטוח מהי אצל האדם השני - ועובדה שאתה באמת לא יודע בוודאות מה היא... אני חושב גם שמשיכה פיסית זה דבר שעשוי להתפתח במהלך קשר רומנטי ולאו דווקא לצוץ ישר ממבט ראשון, ולכן גם אם לא היית מקדיש לו מבט נוסף ברחוב, אולי אחרי שדיברת איתו והכרת אותו התאהבת וגם נמשכת אליו פיסית... למה אתה מתכוון ב"מה אני מעדיף קודם?"

why not me

New member
הסיפור המלא...

אני פשוט אספר לכם הכל מההתחלה. אז ככה: הוא למד באותו בי"ס איתי, הוא סיים השנה, הוא היה ב-י"ב ואני ב-י'. עד כיתה י' לא שמתי לב אליו בכלל, ובכיתה י' מסיבות שונות נוצר בינינו קשר מסויים והתחלנו להגיד שלום אחד לשני במסדרון. כבר אז נדלקתי, אבל מכיוון שמדובר באהבה הראשונה שלי לא ממש ידעתי לאבחן באיזו הרגשה מדובר. ככה הלך הקשר והתפתח, ועם התפתחות הקשר התפתחו גם רגשותיי כלפיו. בימינו אנחנו כבר בגדר חברים, אבל לא חברים טובים מדי. בקיצור אנחנו רק נפגשים פעם ב... ולא יותר מזה. הלב שלי נשבר, אבל כבר הספקתי להתגבר מאז. זאת הפעם הראשונה שאני מספר את הסיפור הזה למישהו, אז נא לגלות התחשבות. בכל אופן רק לאחרונה גיליתי שהוא כנראה דו מיני, ועכשיו אני חושב שאולי אי-פעם בעתיד יהיה לנו סיכוי. אולי. אבל כנראה שלא מכיוון שאנחנו לא כל כך מתאימים ככלות הכל מסתבר. זהו בערך...

James Hammerton

New member
אז למה שלא תנסה?

מה מונע בעדך ליצור איתו קשר, ועכשיו שאתה יודע שהוא ביסקסואל לנסות ולפתח את מערכת היחסים ביניכם הלאה? אם אתם לא ממש מכירים, איך אתה יודע שאתם לא מתאימים?

why not me

New member
אז זהו, שלא ממש

אני מכיר אותו די טוב, אנחנו מדברים הרבה מאוד כשאנחנו נפגשים בנסיבות שונות. אנחנו לא מתאימים מהרבה סיבות. הוא גם לא מחפש לקשור את עצמו בקשר עכשיו, הוא חופשי מאוד. אני יכול פשוט לחשוף את רגשותיי בפניו, עד עכשיו לא יכולתי כי לא ידעתי מהן ההעדפות שלו, אבל אני פשוט לא חושב שזה יכול לתת משהו למישהו מהצדדיםץ לא לי ולא לו. אם כבר זה רק יכול להרוס את מה שיש בינינו, ולהביא אותנו במבוכה בכל עת שניפגש בעתיד. אל תשכח גם שאני מעולם לא הצהרתי על עצמי באוזניי אף אחד, ושאני לא סגור על עצמי ועל מה הן תוכניותיי לעתיד בתחום זה. אני מקווה שאני אתגבר... אבל זה קשה...

James Hammerton

New member
אני מבין...

אם זה המצב ואתה עדיין לא בטוח בעצמך ומעדיף לא להחשף, אולי באמת עדיף יהיה להתגבר ולנסות לשכוח ממנו (מבחינה רומנטית). זה בהחלט קשה, אבל אני יכול להעיד שזה אפשרי ושזה יקרה בסוף, בין אם זו התאהבות בסטרייט (שקוראת להמון אנשים שנאלצים להתמודד ולהתגבר עליה - בין היתר בעזרת העובדה שאין סיכוי שיצא מזה משהו), או למשל סיום קשר - מתגברים וממשיכים הלאה בחיים. זה יקרה וזה יבוא ואתה תמשיך הלאה
המון
, ואתה תמיד מוזמן לספר ולהעזר בנו

../images/Emo15.gif

אני פשוט לא חושב שזה יכול לתת משהו למישהו מהצדדים. לא לי ולא לו.- למה לא? אני חושבת שזה יכול לעשות רק טוב. אני חושבת שתרגיש יותר טוב אחרי שתגיד לו את זה, גם אם לא יתפתח ביניכם קשר רומנטי. אם לא תגיד לו את זה אולי תהיה לך תחושה של החמצה וחבל...אם לא תגיד לו לעולם לא תדע (אלה אולי קלישאות, אבל זה נכון...) ו...למה שזה יביך אותכם? אם הוא ביסקסואל אז מן הסתם הוא יבין את זה שאתה אוהב בנים...

why not me

New member
נראה לי ש..

אני לא יודע. לאהוב בנים זה דבר אחד ולהיות מאוהב בו זה דבר אחר. נראה לי מאוד הגיוני שזה יצור אי נעימויות ומתחים מסויימים בינינו.

SarcaSeriouS

New member
נוהל ה"Nקווה שתקבלו אותי פה".....

למה נראה לךשלא נקבל אותך פה? סתם רציתי לציין. מלבד זה, אני מסכים עם כל מילה של ג'יימס. 'גיימס הוא הצדק' (זכויות יוצרים עדיין שמורות, כמובן...) ד"ש ובהצלחה!

ואחר כך אתה לא מבין למה אתה מפחיד..

I love you sweety! סתם רציתי לומר את זה! בעצם, אני אוהב את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח

Xboy123

New member
אני איתך בר !! ../images/Emo24.gif

SARCA ידוע כהזוי לא קטן וזה באמת מוזר ומפחיד לפעמים
אבל אפשר להבין פה שהוא בנאדם נחמד שאוהב את כולם
(טוב... חוץ ממני
)

למעלה