האם זה טאבו לדבר על grade

Moonlight34

New member
האם זה טאבו לדבר על grade

היי לכולם וחג שמח,

לשמחתי לאחד מספר ראיונות במקום חדש נדרשתי להביא ממליצים ולפני כ3 ימים כבר יצרו איתם קשר, השאלה היא האם זה הזמן הנכון לשאול אותם לגבי ה grade למשל: לאיזה grade מיועד התפקיד, מה הטווח של הgrade בתפקיד הנך

בטענה שזה יכול לעזור לקבל את החלטה?
האם זה לגיטימי לעלות את הנושא כבר עכשיו?
אותו שאלה לגבי החופשים שבדרך כלל אני רגיל לקבל הרבה יותר מהסטנדרט ואני מפחד שהם בכלל לא בכיוון.
חשוב לי לציין שאני בגדול עברתי את כל התהליכים ומדובר בתפקיד שאני חדש לו לחלוטין ככה שאני נכנס כג׳וניור למרות שיש לי נסיון של 7 שנים בתעשייה רק בתפקיד אחר.
יש לציין כי הצעה עדיין לא קבלתי, אלה רק צלצלו לממליצים.(הגעתי בעקבות ממליץ שעובד שם)
אשמח לקבל את דעתכם,
תודה מראש

Moonlight34

New member
בנוסף

בנוסף לשאלות הgrade לשאול גם ההטבות שמגיעות לי תחת אותו grade למשל גודל האחוז של הבונוס לרמת ה grade הזו למשל....

user32

Well-known member
מנהל
רצוי לשאול את כל השאלות האלה

לדעתי עדיף גם בשלב מוקדם, ברגע שמתראיינים אצל הגורם הרלוונטי. טאבו? ממש לא. מדובר בתנאים כספיים ובשביל זה עושים את כל הראיונות והפגישות האלה. ברגע שתתחיל יהיה הרבה יותר קשה לשנות, עדיף להעלות הכל בשלב מוקדם.

בהצלחה

selalerer

New member
יש באמת איזשהו נוהג לא להעלות את הנושאים האלו מראש.

אם תשאל אותי, נוהל פסול. זה ממש לא הגיוני שלא יהיה תיאום ציפיות כזה מראש.
&nbsp
אחד הדרכים לעשות את התיאום ציפיות הזה, זה דרך חברות כח אדם. אתה אומר להם את הדרישות שלך והם בד"כ יודעים מה החברה מוכנה לתת ויכולים לעשות את התיאום. עם זאת כדאי להיות עם היד על הדופק ועל כל הצעה מהחברת כח אדם לוודא שהם וידאו שאתה יכול לקבל את התנאים שביקשת (הם דיי להוטים לעשות השמה ולקבל את העמלה).
&nbsp
קרה לי גם בסיבוב חיפוש עבודה האחרון שהתקשרו אליי מחברה וביקשתי לדעת כמה הם משלמים. האשת גיוס של החברה אמרה שמדברים על זה בסוף התהליך. התעקשתי. אמרתי שאני לא רוצה לעבור חמש, שש ראיונות ובסוף לגלות שזה לא מתאים. חבל על הזמן שלי ושלהם, בלה בלה בלה... שאלה את הדרישות שלי, שאלה אם כמה אני גמיש, ואמרה שזה לא משהו שאוכל לקבל אצלם ונפרדנו לשלום. היה קצת מוזר, השתדלתי להיות מנומס כמה שאפשר במצב כזה, אבל בסופו של דבר חסכתי לעצמי הרבה זמן ומאמץ.

למעלה