האם זה היחס???

יעלית9

New member
האם זה היחס???

מגלגלת: דרושWPF -
1200 ,תוצאות.

מגלגלת: דרוש WEB
110,000 תוצאות

אני מניחה שבעוד שנתיים הפער יהיה יותר גדול.
האם להתמקצע בWPF זאת שטות?

zaske

New member
כמובן ! מדוע את מוסיפה חטא על פשע?

לא מספיק שבחרת להתמקצע בדונט נט, אפילו מיקרוסופט מבינים שאין עתיד (עם יאיר לפיד) והם הכריזו שחלונות 10 תהיה הגרסא האחרונה של מערכת ההפעלה שלהם, ומעכשיו "רק עדכונים" (זה אומר שבגיל 80 אני אוריד לאשתי service pack מספר 3293290243843209432 או שעד אז אני אשכנע אותה להתקין אובונט 314?) , את מוסיפה חטא על פשע ולא מבינה שהעולם הולך לכיוון וועב, בכל צורה שהיא, תקראי קצת על כרומיום או אס למשל, ועל מגמות להביא את הוועב אל הדעסק-טופ.

choo

Active member
תלוי ברוח הנבואית השורה עלייך

&nbsp
באופן עקרוני, העולם הטכנולוגי נע יותר יותר וכיוון של ממשקי web, במקום ממשקים דסקטופיים. זה לא אומר שיפסיקו לפתח ממשקים דסקטופיים - זה כן אומר שיצטרכו סיבה טובה לעשות את זה (בניגוד לגישת "ברירת המחדל" שהיתה נהוגה עד לפני כעשור).
&nbsp
היוצא מהכלל כרגע הוא תחום המובייל - אבל זה בגלל שהוא חדש יחסית, וגם חסרות עבורו אפליקציות, וגם ממשקי ה-web עדיין לא מסוגלים לנצל את תכונותיו השונות (multi-touch, מצלמות, טלפון) ותנאיו הייחודיים (מסך קטן, אין מקלדת) כמו שצריך.
&nbsp
מצד שני, בכל תחום נתון, ממשיכים להשתמש במשך הרבה שנים אחרי שהספידו אותו, ואם כולם בורחים ממנו, המעטים שלא בורחים ממנו יכולים להתפרנס ממנו.
&nbsp
שאלת מיליון הדולר היא - האם התחום יתאזן על יותר היצע תעסוקה מהיצע העובדים המנוסים בו - או לא. את התשובה לזה אף אחד לא יכול לתת לך.
&nbsp
ואז את צריכה לשאול את עצמך מהי האסטרטגיה התעסוקתית ארוכת הטווח שלך - ללכת על נישה שאין בה הרבה תחרות (ולקוות שפיתוח ממשקי דסקטופ תהפוך להיות כזו עם הזמן) ולקוות לסחוט את הלימון מספיק שנים - או ללכת על הטכנולוגיה ההמונית ביחד עם כולם, או כיוון אחר - ללכת על "גל חדש" - טכנולוגיה שעוד לא הגיעה לשימוש המוני, ולקוות שאחרי שתתמקצעי בה, היא תהפוך למיינסטרים ואת תרכבי על ראש הגל לפני ההמונים. בכל אסטרטגיה כזו יש סיכויים וסיכונים, ובאופן אישי אני לא יודע לאמר לך אילו מהן עדיפה (אני יודע מה עדיף עבורי, ומאמין שהגישה השלישית היא הכי בריאה *בדיעבד* אחרי שמתברר שבחרת בגל נכון).

zaske

New member
אני לא בטוח שמה שאתה כותב לגבי מצלמות והמובייל נכון

משום מה הייתי בטוח שזה כבר נכנס למובייל, בקטע הוועבי.
לגבי גל חדש - מסכים. אני זוכר איך רובי היתה חמה בכל העולם, ושילמו המון למפתחי רובי. עכשיו, באיחור אופנתי כרגיל, הלהט של רובי הגיע לאוסטרליה, ואתמול הייתי בסמינר על פיתוח תוכנה בסביבות של זכרון עצום. המרצה סיפר כמה עולה סרבר עם טרה בייט זכרון ו32 ליבות, והוא אמר "מה אתם יכולים לעשות בכסף הזה מבחינת העסקת מפתחים? כלום! זה במקרה הטוב נותן לכם חמישית מפתח רובי!"

למעלה