האם זה הגיוני ש...

Josette

New member
האם זה הגיוני ש...

הציון המשוקלל שלי בקורס מסויים הוא 92.8 (ככה יצא לי בחישוב וזה גם מה שאמרה לי המרצה) ואילו הציון שמופיע בהיילרן הוא 92? זה לא אמור להיות 93? אין איזה חוק שאם זה מעל 5.X אז מעגלים כלפי מעלה? לא שכזה כואב לי הנקודה הזאת, סתם זה נראה לי לא פייר...

tutiris

New member
קודם כל- כל הכבוד על הציון!

את צודקת. זה לא חוק אוניברסיטאי, אלא חוק מתמטי... אין עוד רכיבים בציון שהשפיעו על הציון הסופי?

Josette

New member
בהמשך לחוסר ההגיון...

קודם כל תודה לעונים לשאלה הקודמת, שלחתי מייל למזכירות החוג והם תיקנו לי ל 93. כעט לעוד עניין שנראה לי קצת לא הגיוני, מעניין אותי לשמוע דעות של אנשים בנושא. הגשנו תרגיל בקורס מסויים, שהציון עבורו אמור להוות 20 אחוז מהציון הסופי. הציונים היו נמוכים ומגעילים, נציגת החוג פנתה למרצה וזו הסכימה לא להתחשב בציון העבודה במידה והציון במבחן יהייה גבוה ב 10 נקודות מציון העבודה. ואני שואלת אותכם - זה נראה לכם פייר?? אדם שזרק על העבודה וקיבל 60, יקבל במבחן 95 וזה יהייה הציון שלו, ואני שהשקעתי וקיבלתי 90, אקבל 95 במבחן (באופן היפותטי), והציון הסופי שלי יהייה 94? פחות מההוא שזרק ולא השקיע?? שוב, אני קטנונית פה על נקודה בערך, אבל זה משגע אותי דברים כאלה, חוסר הגיון ולא-פייריות! (ואני כמובן לא באמת אקבל ציון כזה בקורס הזה...)

למעלה