האם זה אפשריו mozas

• פותח הנושא mozas
  • פורסם בתאריך

mozas

New member
האם זה אפשריו mozas

בגלל שכבר ריסקתי סיגול אחד. היי לחבר בכבל בין שני שלטים. futaba ובין sanea

MemphisRaines

New member
לא

תאירטית זה אפשרי אבל זה יהיה מאד מורכב מאחר ויהיה צורך לתאם בין הפוטנציומטרים ומערכות הדגימה של המשדרים בקיצור לא מעשי שרון

hifly

New member
פשוט תיקנה חדש

ותיצבור יותר נסיון לאט לאט. הריסוקים הם חלק מהמיקצוע,אומנם לא נעים אבל זה מה יש. חבל שאי אפשר לבנות טיסנים מפלדה :) אמיר

אסף ו

New member
אם כבר מדברים על טיסנים מפלדה

לפני כמה ימים שמתי פה הודעה על טיסן דלתה מפוליגל. אקיצר שוטטתי בכל מיני פורומים, ומסתבר שבארה"ב זאת כבר ממש אופנה חדשה. מלא אנשים בונים טיסנים מ 100 אחוז פוליגל. אני לא יודע איזה חסרונות יש לשימוש בפוליגל (למי שעולה לו משהו בראש נא להודיע) אבל לפי מה שראיתי שבונים שם מפוליגל יש לזה רק יתרונות. דבר ראשון הם בונים שם דברים מדהימים מפוליגל החל מטילים בליסטיים (דלתות) ועד סקיילים (כמובן שלא גדולים יותר מדיי). בקיצור זה חומר זול מאוד שאין שום בעיה לעצב אותו כמעט לכל צורה. והיתרון הגדול הוא שהוא פשוט (אם בונים כמו שצריך) חסין ריסוקים. פוליגל (מפאת היותו פלסטיק) הוא גמיש ולא נישבר ממכה אפשר ליישר אותו אם הוא היתעקם קצת, הוא קל, אין צורך בהרבה חיזוקים (כי הוא משמ גם בתור ציפויי ובתור שכזה הוא דיי חזק בפני עצמו) ועוד כל מיני יתרונות על בניה מסורתית. היה שם אחד שהראה תמונה של טיסן פוליגל שלו שניכנס בו טיסן רגיל באויר בפול גז כששניהם היו במהירות גבוהה, כמובן שהטיסן הרגיל הפך לגשם של בלזה מעורב בדלק, והפוליגל יצא שלם נחת כרגיל וכל מה שקרה לו זה כמה שריטות מהפרופלור. הקטע הוא שאני לא ממש בונה טיסנים גדול, אבל אם היה לי טיפה יותר ניסיון הייתי בונה כל היום מפוליגל. יש לכם מושג איך זה שקומבינה זולה ופשוטה עדיין לא תפסה בארץ הקומבינות הבלתי מוגבלות?? אסף.

Adi Berman

New member
הי אסף...באמת חןמר מעניין וזול

אשמח אם תצרף קישור לאתר או שניים בנושא

אסף ו

New member
קישור וחצי בערך...

בארה"ב הם קוראים לבניה הזאת SPAD ז"א Simple Plastic Airplane Desighn אז אתה יכול להיכנס לפורומים ולעשות חיפוש על SPAD דבר ראשון יש את הפורום WWW.RCUNIVERSE.COM לך לחלק של ה COMBAT יש שם מלא אנשים שבונים טיסני קרבות ומסיבות מובנות הרבה מהם מפוליגל... ויש את האתר שהתחיל שם את כל הבלגאן הזה : WWW.SPADTOTHEBONE.COM הם גם מוכרים קיטים מפוליגל אבל גם יש באתר הרבה חומר ודיי הרבה תוכניות של טיסני פוליגל. אסף

בניית טיסן מפוליגל

Not all that glitters is gold ובקיצור, לא הכל כ"כ ורוד. מהנסיון שלי בבניה עם פוליגל יש כמה בעיות: 1. החומר די כבד וצריך לתכנן את הבנייה בצורה חכמה כדי שלא יצא לך משהוא כבד מדי. 2. זה שהחומר הוא גמיש זה גם טוב וגם רע. לי היה כאב ראש לא קטן בלבנות כנף ללא פיתול. 3. די קשה להדביק לזה כל מני דברים וגם ברגים לא תופסים על זה. בכל זאת, אני מסכים. אם יש לך את הסבלנות אפשר לבנות טיסן די טוב מפוליגל.

hifly

New member
בקשר לפוליגל דבר עם עמרם לשד

הוא ריסק את שלו לפני שלושה שבועות בעין יהב,אבל זה ניראה חומר מענין,והטיסן לפי דברי עמרם עמיד מאד. בעין יהב זה היה כבר הריסוק ה200 שלו או משהו כזה ואז הוא החליט לשרוף אותו. ראה תמונות אמיר

mozas

New member
קניה

אין בעיה לקנות כזה כבל שמחבר פוטאבה עם סנוואה רק תגידו איפה

poziman

New member
טיסנים מפוליגל

מלםני שנתיים שעוד הייתי מנוי לrcm אז היית שם איזה פרסומת לטיסן f16 עם מנוע 40 מפוליגל. אמנם הוא היה משהו מרובע כזה, אבל f16 ומיוצר על פס ייצור. ו מ פ ו ל י ג ל ! ! !

למעלה