האם זה אומר משהו?

hamelik

New member
האם זה אומר משהו?

חברי פורום יקרים, אני חדש בפורום הזה, אך ישר כשקרה לי המקרה הייתי חייב לקבל תשובות ולכן אני מפנה זאת אליכם, בתקווה שתוכלו לספק לי תשובות והסברים. היום כאשר נסעתי ברכב דרסתי נחש, הנחש היה חום והיה במהלך זחילתו על כביש. אני יודע שנחש זה סמל להרבה דברים בחלומות, אך האם יש לו סמליות כלשהי בחיי היום יום, והאם הריגה\דריסת נחש מסמלת משהו שיקרה? או רמז כלשהו בשבילי? אודה על כל פרשנות שתכתב. בברכה,

PurpleFilth

New member
אענה במילים של גדולים וחכמים ממני:

things are what they seem make no sense at all

EvilFlame

New member
ובכן

לנחש יכולים להיות משמעויות שונות לאנשים שונים. אל תשכח שאת המשמעויות בני אדם גילו או קבעו. סמל מוכר של נחש שעולה לי לראש הוא הנחש שאוכל את זנבו. מסמל מחזוריות סוף והתחלה מיתה ולידה. אל תכנס לפאניקה כמובן זה לא שכאילו אתה מוציא את חייך מקרמה או משהו כזה. אל תשכח שביהדות למשל הנחש היה הבוגד שגרם לחטא. ואם אני לא טועה הוזכר שהוא יזחל על גחנו וירמסו אותו לכן. זה לא משנה איזה משמעות תיתן לנחש אם תאמין שזה יגרום למשהו זה יגרום. אמונה חזקה גורמת לתוצאה. אני מציא שתחשוב על זה כחלק מהטבע אם אתה לא הייתה הורג את הנחש אז משהו אחר כן היה הורג אותו כי הוא חיה שכאילו מוכנה לרמיסה. ואם אף אחד לא היה רומס אותו אז הוא היה רומס ואוכל חיה אחרת. וחוץ מזה יש אנשים בכל מיני מקומות שאוהבים לאכול נחשים. אז שוב אל תדאג. אם תאמין בפירוש חיובי או שלילי תוצאה עלולה להווצר אבל לא צריך להיות פרנואיד. אישית הייתי אומר לך להרגע ולהמשיך הלאה.

נחש

נחש באופן מסורתי מסמל ריפוי ושינוי אישי מאוד גדול, מטמורפוזה אישית (ולכן גם הקישור של למוות וללידה) יתכן שהחווייה הייה סתמית ולא משמעותית ויתכן שלא אני הייתי מתחילה בלבדוק מה בחיים שלי משתנה עכשיו, אילו היבטים בחיים שלי צריכים ריפוי, ומתחילה לעבוד איתם...

אני לא חושב שיש לזה

משמעות, זה כמו שאני ינסה באוטו וידרוס בטעות כלב ששכב שם. זה יגיד עלי משהו? בחלומות זה משהו אחר, בחלומות התת מודע שולח מסרים באמצאות סמלים

ljs

New member
טעות

אסע

משמעויות ומסרים

מסרים מגיעים אלינו כל הזמן הכל דרך אפשרית. מסר יכול הלגיע דרך תובנה/חיזיון/שיר ברדיו/חלום/מפגש עם בעל חיים/תוכנית בטלביזיה. היקום מדבר כל הזמן, ולכל אחד יש את היכולת שלו לשמוע ולקלוט. כאשר מישהו מספר לי שהוא חווה ארוע ומבקש ללמוד את משמעותו, אני בוחנת את העניין משני כיוונים: 1. עוצמת החווייה - חיזיון עוצמתי במיוחד, משהו נדיר, תחושה מאוד חזקה יתנו לי רמז שיש כאן מפתח חשוב. 2. המשמעות שמקנה לה האדם. במקרה הזה שני ההיבטים מתקיימים מצד אחד זה עדיין יחסית נדיר יותר לדרוס נחש מאשר לדרוס כלב. ומצד שני ומה שיותר חשוב, מבחינת האדם עצמו הוא חווה כאן משהו מאוד משמעותי. ואם עבורו זה משמעותי, אז אני הולכת איתו, ושולחת אותו לבדוק אילו היבטים יכולים להיות לדבר הזה בחיים שלו. אין תשובה אחידה לכל אדם ולכל אירוע. המשמעויות הקוסמיות הכלליות לובשות בגדים ותלבושות יחודיים לכל אדם ולכן התשובה שנתתי ניתנה כתגובה לשאלה שנשאלה על היבטיה השונים, ואת השואל שלחתי לעשות עבודת עומק עם עצמו.

מילקי 888

New member
בעניין הנחשים (מוסיפה שאלה)

גם לי קרה מקרה קצת יותר מוזר לפני תקופה, עם נחש... גיליתי בתוך תיק- נשל של נחש עם כמה פרחים (שלמים) יבשים, סגולים ולבנים. וזאת אחרי מחשבות רבות איך הוא הגיע לתיק וכיצד הגיעו איתו הפרחים... ואחרי זמן ארוך שכולו הוקדש למחשבות אלו הגעתי למסקנה שלא הייתי בשום טיול בטבע עם אותו התיק שבו יכל הנחש להכנס וגם אין הנחש מסוגל לגרור עם גחונו את הפרחים היחסית גדולים לפי איך שנראה גודלו, ועוד להעלותם לתא הגבוהה בתיק. משונה קצת לא...? המחשבה היחידה שנראתה לי הגיונית וגם זה לא במאה אחוז, שמישהו שם את אותם הדברים. השאלה- ידוע לכם על כישוף שכולל את מה שסיפרתי? נחש? פרחים?
אשמח לסיוע... לילה מקסים ואחלה שבוע לכולנו!!! המון אהבה...

RainBird

New member
לכישופי כסף, קללות או דברים עם בתי משפט- הנשלים טובים, השאלה היא: האם את מזהה את הפרחים? זיהוי של פרח אחד יתן לי את התשובה. ואם אפשר, תמונה שלהם ושל הנשל.

מילקי 888

New member
תשובות-

והמון תודה על היחס... על סוג הפרחים אני לא סגורה אבל זה הזכיר לי את הפרח שדומה בצורתו ללוע של אריה(ממש גרועה בלזכור שמות, מצטערת על כך) מה שבטוח צבעם היה סגול ולבן. בקשר לתמונה זאת תהיה בעיה כי כל זה קרה לפני כמה חודשים וגם ככה באותו הרגע דאגתי להפתר מאותם הדברים משום התחושה האנרגתית שנבעה מהם. בקשר לכסף/ בתי משפט באותו הזמן לא הייתה לי מעורבות אישית כלשהי לעניין, וכסף מבחיניתי חסר כל ערך חוץ מהראיה החומרית שלו כמובן, כך שלא היו לי בעיות על אדם כלשהו בענייני כספים. שוב המון תודה... כייף לראות כאן עוד חתולי לילה כמוני...

מילקי 888

New member
לא...הצורה שלהם הייתה יותר עגולה,

והסגול שלהם היה סגול לילך... יתכן שזה היה אמנון ותמר? ניתן למצוע אותו בצבע סגול?

מילקי 888

New member
יש לי את שם סוג הפרחים...

ממקורות שהיו איתי באותו הרגע וראו את הפרחים ומבקרה מבינים קצת בתחום נאמר לי עכשיו שאלו היו פרחי בר ממשפחתה של האפונה, אולי אפונה ריחנית.... מקווה שזה יתרום משהו... יום קסום מלא אושר ורגיעה!!!

RainBird

New member
אפונה ריחנית היא בדרך כלל סמל חיובי מאוד. אז זה כנראה היה לחש טוב.

מילקי 888

New member
תודה על הסיוע...!

שמחתי לשמוע שזהו סמל חיובי, למרות שקשה לי עם המחשבה שאיזשהו פרח איננו חיובי, הרי כל הטבעי בעולם העשייה שאנו חיים, הרי הוא מבורך... ואיך היתכן פרח המביא קללה או רעות?! הכל עיניין של הסתכלות
. וזאת גם בנוגע לפותח השרשור, נחש זאת חייה, לכל אחד הגישה האישית שלו לגביה, ומה שישפיע עליך בסופו של עניין זאת האמונה האישית שלך... ארדן המון תודה שעזרת לי בפתרון הבעיה!!!

למעלה