האם השתובבתם בצבא?

Kitty the Cat

New member
גדול מהחיים../images/Emo70.gif

תכלס, לי היה ניסיון אחד של סקס בצבא... בבסיס עצמו
היה איזה ללה ומישהו הציע לי הצעות כי הוא עוזב. אז רק רציתי לנשק אותו... כי היו לו שפתיים כאלו טעימות למראה... אז הלכנו לאיזה כיתה, אחרי שקבענו, באיזה 2 בלילה... ואני הייתי זאת תמימה שחשבתי שתהייה רק נשיקה
היה הרבה הרבה יותר מזה
לא היה משו בכלל
זה היה מאוד עצו, ומאז יש לי דיעה מאוד לא מחמיאה על סטוצים שנעשים בחפזה... מאז ניסינו שוב עוד פעמיים וכשהבנתי שזה לא היה רק רק בפעם האשונה, החלטתי לוותר... אני כבר השתחררתי מאז... והוא... פרטיו חסויים, אבל בוא רק נגיד שהוא עבר וחזר בתפקיד אחר, והציק לי הרבה בקש לעיניין של חידוש הקשר הזה. אני לא רציתי
והוא סיפר לאנשים דבים על זה
רציתי לדבר איתו על זה אבל לא הזדמן לי
וזה היה ממש נורא
נורא מביך
ממש מניאקי מצידו
אז היה לי קשה. ונורא שמחתי שהשתחררתי, גם ממנו

initboy

New member
not for a second,

unfortunately,at the time, I was still under the impression that sex should come from love... fool... sorry for english, no heb fonts

D a r k m a n72

New member
../images/Emo45.gif

החיילות של חיל האויר... אחחח... בתקופה ההיא ת ע נ ו ג להזכר.

סמיאגול

New member
את השירות הצבאי שלי

צריך לחלק שלושה חלקים(כמו כל דבר בצבא). המסלול שבו כל הבחורות שראיתי היו מחוץ להישג יד. שני החלקים הראשונים של מסלול שריון נעשים בבסיסים גדולים עם מפקדה גדולה. אני זוכר שהייתי מקדר ורואה זוגות מתחרמנים על ה"מדרגות" שבמסלול מכשולים הגדוד- שבו בגלל השתחררות מאסיבית של בחורות בדיוק לפני שהגעתי לא היתה אפילו בחורה אחת ואח"כ לבנון צאלים- ופה באה ההשתוללות....לבסיס הזה מגיעות(או לפחות הגיעו) מתנדבות מחו"ל וכמובן שגם לחיילות לא חסר כלום,בקיצור הגעתי לשם ילד תמים שחושב שסטוצים זה סתם סיפורים ויצאתי חכם יותר. הראשונה ששכבתי איתה שם היתה מתנדבת שלמעשה השכיבה אותי,אני בטוח שבגלל ההלם שלי היא חשבה שהייתי בתול.

הספרנית

New member
לספרנית היה חבר בתקופת בצבא, אז היא

השתובבה איתו והרבה. ולא, הוא לא היה איתה בבסיס, הוא היה אחרי צבא.

P u s s i c a t

New member
גם לי

היה אותו חבר לפני בזמן ואחרי הצבא. והיו הצעות... שירתתי בשטחים - בסיס רחוק מהבית, המון תעסוקות מבצעיות אצלנו... כל כמה זמן התחלפו החיילים. היו גם קצינים... ביחידה. אחד יחיד ומיוחד היינו החברים הכי טובים עד שחברה שלו הגיעה לביקור כי היא שמעה עלינו שמועות. ולמה להרוס סיפור עם עובדות?..
אחרי זה נהיינו סטריקטלי ביזנס כלפי חוץ אבל בלילות המשכנו לגנוב את הג'יפ של הסמח"ט לטיולי לילה באזור (עוין במיוחד עליי לציין...) היו לנו שיחות נפש מדהימות. וכן, אם לי לא היה חבר ולו לא היתה חברה - בטוח היה ביננו משהו. אבל, אני, חננה, גם כשאין סיכוי שזה יוודע - לא מסוגלת. אז לא. לא השתובבתי בצבא. רק עם החבר , ההוא, שלא נתן לי מנוח..... דאג תמיד להשביע אותי שלא אסע לבסיס רעבה.

גם לי , וזה היה קשה ../images/Emo3.gif

בשנה הראשונה שרתתי בחור נידח אי שם בצפון, משהו בסיגנון בת ורבע וגדוד של גברים.. היה לי חבר שחיכה לי בבית (אוהבת לשבור מוסכמות
), אז הייתי ילדה טובה. זה היה קשה..... מה שכן , זו התקופה הכי טובה בחיים שלי (יש למישהו מכונת זמן?)
הילדה שוקעת בנוסטלגיות

nescafe

New member
לא.

שירתתי קרוב לבית <אבל הייתי מרותקת די הרבה> ולא השתרללתי..

למעלה